Odpowiadając to na pierwsze to z 2 powodów:
-rywalizacja o kartę
-hydrei wywalil sie na zakolakow
To że MF i golda wywaliłeś to twój wybór. Mnie szczerze dziwi że o 200MF narzekasz jak na kowala 5500 poszło. Na koniec dodam że opinię o sobie sam taką wyrobiłeś nikt nie będzie ci tego tłumaczyć 100 raz. Naucz się na błędach kiedyś XD
- - - - - - - - - -
No w dużym skrócie to tak. Ludzie chcieli ci pomóc ale zauważyli że nic nie bierzesz do siebie a na końcu robisz z siebie ofiarę wszędzie na każdy możliwy sposób. Na pvp też tak było z eq +8 pożyczone lub za niewyczerpany limit karty mamy a i tak jak przegrywałeś to pisałeś coś itd. No na chwilę obecną każdy cię ma za ograniczoną osobę którą nie ciężko wykorzystać ponieważ nie uczysz się na błędach. Mnie najbardziej i tak rozwaliło jak po wszystkim nagle z osobami które po tobie najbardziej jechały się kolegujesz XD jak zobaczyłem cię z enkiem w gr to aż łezka poleciała xD
A skąd ty wiesz że wywaliłem tyle mfów na zetonki mogłem też na inne cele wydać je..+ za dużo patrzysz mi portfel ile mam kasy jak każda osoba xd.
Nie doprecyzowalem pytania dlaczego co każde nowe miasto jest taka sama kłótnia o każdego globala? W devos takich rzeczy nie było xd
Bo społeczność się zmieniła na jeszcze gorsze.
+ wtedy proof jeszcze pilnował, żeby na forum nie było gównoburz, a ksani jest dla tej spolcznosci za dobry
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.