elo czy kiedys furia dzialala jak pomylenie czy mam chorobe Wilsona
https://mfo3.pl/r/b2bb7a345
czy ja źle walczę z Banshee?
Jak łowić szczupaki, żeby mieć jak najwięcej szczupaków?
Trzeba NP wyczekiwać z wędką czy od razu brać i w jakiej pogodzie?
Dlaczego za każdym razem musi być jakaś wojna o globale? Przyznam szczerze zmarnowałem około 200+ mf na reset stat i atrowanie i próbowałem kogoś zawołać to ludzie mnie olali, bo nie chcą mnie bić poprzez, że robiłem z siebie wroga kiedyś. Weźcie wyluzujcie się. Już mnie zaczyna irytować w tej grze, że zawsze muszę być wykluczony. Czuję jest strasznie rozczarowany jak ludzie mnie traktują.
Mentalność graczy mfo 3 to 12 lat xd.
Robienie postki pod globala gdy nie.masz zagwarantowanego miejsca w ekipie jest dziwne.
Na przyszłośc radzilbym się dogadac z jedną z ekip i dopiero robic postke pod daną aktywnośc
A co do reszty. Nie rób z siebie ofiary. Jak dobrze zauważyłeś zostałeś wykluczony przez swoje zachowanie. Popraw naprawdę swoje zachowanie to i odbiór ciebie się poprawi. Niestety, to że napiszesz "zmieniłem się" nic nie zmieni. Potrzebne są realne efekty zmiany.
Pozdrawiam.serdecznie
Pomijajac fakt, ze robisz z siebie ofiare od paru ladnych lat, a pare osob jest nadal sklonna pomoc ci z tego wyjsc - nie robisz nic w tym kierunku, a nawet pogarszasz sytuacje swojego PR. Sam sobie odpowiedziales w poscie dlaczego nikt nie chce z toba bic. Zakladanie podobnych tematow/postow napewno w sprawie nie pomoze, mysle ze moze nawet bardziej zaszkodzic![]()
Odpowiadając to na pierwsze to z 2 powodów:
-rywalizacja o kartę
-hydrei wywalil sie na zakolakow
To że MF i golda wywaliłeś to twój wybór. Mnie szczerze dziwi że o 200MF narzekasz jak na kowala 5500 poszło. Na koniec dodam że opinię o sobie sam taką wyrobiłeś nikt nie będzie ci tego tłumaczyć 100 raz. Naucz się na błędach kiedyś XD
- - - - - - - - - -
No w dużym skrócie to tak. Ludzie chcieli ci pomóc ale zauważyli że nic nie bierzesz do siebie a na końcu robisz z siebie ofiarę wszędzie na każdy możliwy sposób. Na pvp też tak było z eq +8 pożyczone lub za niewyczerpany limit karty mamy a i tak jak przegrywałeś to pisałeś coś itd. No na chwilę obecną każdy cię ma za ograniczoną osobę którą nie ciężko wykorzystać ponieważ nie uczysz się na błędach. Mnie najbardziej i tak rozwaliło jak po wszystkim nagle z osobami które po tobie najbardziej jechały się kolegujesz XD jak zobaczyłem cię z enkiem w gr to aż łezka poleciała xD
Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%
Nie doprecyzowalem pytania dlaczego co każde nowe miasto jest taka sama kłótnia o każdego globala? W devos takich rzeczy nie było xd
Mentalność graczy mfo 3 to 12 lat xd.