Strona 1196 z 1196 PierwszyPierwszy ... 196696109611461186119411951196
Pokaż wyniki od 17,926 do 17,929 z 17929

Temat: [ Pytania ]

Użytkownik Avatar Cooliak
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Nie doprecyzowalem pytania dlaczego co każde nowe miasto jest taka sama kłótnia o każdego globala? W devos takich rzeczy nie było xd
    Rywalizacja zawsze była może nie aż tak zauważalna. Po zmianach zapoczątkowanych na amaterasu no nie powiem lekko mówiąc się zesrało.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    Odpowiadając to na pierwsze to z 2 powodów:
    -rywalizacja o kartę
    -hydrei wywalil sie na zakolakow
    To że MF i golda wywaliłeś to twój wybór. Mnie szczerze dziwi że o 200MF narzekasz jak na kowala 5500 poszło. Na koniec dodam że opinię o sobie sam taką wyrobiłeś nikt nie będzie ci tego tłumaczyć 100 raz. Naucz się na błędach kiedyś XD

- - - - - - - - - -

No w dużym skrócie to tak. Ludzie chcieli ci pomóc ale zauważyli że nic nie bierzesz do siebie a na końcu robisz z siebie ofiarę wszędzie na każdy możliwy sposób. Na pvp też tak było z eq +8 pożyczone lub za niewyczerpany limit karty mamy a i tak jak przegrywałeś to pisałeś coś itd. No na chwilę obecną każdy cię ma za ograniczoną osobę którą nie ciężko wykorzystać ponieważ nie uczysz się na błędach. Mnie najbardziej i tak rozwaliło jak po wszystkim nagle z osobami które po tobie najbardziej jechały się kolegujesz XD jak zobaczyłem cię z enkiem w gr to aż łezka poleciała xD
    A skąd ty wiesz że wywaliłem tyle mfów na zetonki mogłem też na inne cele wydać je..+ za dużo patrzysz mi portfel ile mam kasy jak każda osoba xd.
    Mentalność graczy mfo 3 to 12 lat xd.

Użytkownik Avatar Cooliak
    A skąd ty wiesz że wywaliłem tyle mfów na zetonki mogłem też na inne cele wydać je..+ za dużo patrzysz mi portfel ile mam kasy jak każda osoba xd.
    Nie będę tego tematu tu rozwijać. Po prostu zastanów się jak to wygląda z perspektywy obserwatora.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Nie doprecyzowalem pytania dlaczego co każde nowe miasto jest taka sama kłótnia o każdego globala? W devos takich rzeczy nie było xd
    Bo społeczność się zmieniła na jeszcze gorsze.
    + wtedy proof jeszcze pilnował, żeby na forum nie było gównoburz, a ksani jest dla tej spolcznosci za dobry
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia