Czy set zaklinacza dropi tylko z pterodaktyla ? Czy jeszcze z jakiegoś innego minibossa ? Jeśli też z minibossa dropi ten set to z jakiego minibossa dropi set zaklinacza ?
Czy set zaklinacza dropi tylko z pterodaktyla ? Czy jeszcze z jakiegoś innego minibossa ? Jeśli też z minibossa dropi ten set to z jakiego minibossa dropi set zaklinacza ?
Powiększenie limitu ilości złota w depozycie za MF zwiększa limit bez prowizji czy z prowizją?
dlaczego gendo robi eq 25h a nie 24h?
![]()
Czemu niektórzy gracze nie dostali nagród za ubicie czarnej pantery?
~Pozdrawiam Użytkownik.
wiadomosci na grze sie same kasuja po jakims czasie?
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
To aż dziwne bo powinien na jednej postaci 9 wiadomości a mam 6.
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
Czemu system wykrywania "sztucznych" walk jest aż taki wrażliwy?
https://mfo3.pl/r/b2a2d2577
straciłem na tej walce sporo żetków, bo mój przeciwnik nie użył miksów specjalnych (może mu się skończyły??). Z reguły by mi to wisiało, ale jestem biednym graczem bez itemów, miksów i golda. Czy wyznacznikiem są jedynie miksy specjalne? Czy jak to w końcu działa (na zwrot żetonów nie liczę ale no).
Ze względu na gorzkie żale pewnego gracza na rzekome sztuczne farmienie żetonów na arenie, trzy lata temu wprowadzono system który miał takie sytuacje wykrywać i minimalizować z nich zyski. Twoja walka świetnie pokazuje jak słabo ten system został dopracowany, co było zgłaszane od początku. Widać, że bardziej zależało im na odebraniu graczom korzyści niż na załataniu oczywistej luki, gdzie gracz traci na wygranej walce ze względu na małe zużycie mikstur przeciwnika na które nie ma wpływu.
My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.