Strona 1193 z 1193 PierwszyPierwszy ... 193693109311431183119111921193
Pokaż wyniki od 17,881 do 17,887 z 17887

Temat: [ Pytania ]

Czemu system wykrywania "sztucznych" walk jest aż taki wrażliwy?

https://mfo3.pl/r/b2a2d2577

straciłem na tej walce sporo żetków, bo mój przeciwnik nie użył miksów specjalnych (może mu się skończyły??). Z reguły by mi to wisiało, ale jestem biednym graczem bez itemów, miksów i golda. Czy wyznacznikiem są jedynie miksy specjalne? Czy jak to w końcu działa (na zwrot żetonów nie liczę ale no).

Użytkownik
    Cytat Napisał Hide Zobacz post
    Czemu system wykrywania "sztucznych" walk jest aż taki wrażliwy?

https://mfo3.pl/r/b2a2d2577

straciłem na tej walce sporo żetków, bo mój przeciwnik nie użył miksów specjalnych (może mu się skończyły??). Z reguły by mi to wisiało, ale jestem biednym graczem bez itemów, miksów i golda. Czy wyznacznikiem są jedynie miksy specjalne? Czy jak to w końcu działa (na zwrot żetonów nie liczę ale no).
    Ze względu na gorzkie żale pewnego gracza na rzekome sztuczne farmienie żetonów na arenie, trzy lata temu wprowadzono system który miał takie sytuacje wykrywać i minimalizować z nich zyski. Twoja walka świetnie pokazuje jak słabo ten system został dopracowany, co było zgłaszane od początku. Widać, że bardziej zależało im na odebraniu graczom korzyści niż na załataniu oczywistej luki, gdzie gracz traci na wygranej walce ze względu na małe zużycie mikstur przeciwnika na które nie ma wpływu.
    My unmatched perspicacity coupled with sheer indefatigability makes me a feared opponent in any realm of human endeavor.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Cytat Napisał Apollyon Zobacz post
    Ze względu na gorzkie żale pewnego gracza na rzekome sztuczne farmienie żetonów na arenie, trzy lata temu wprowadzono system który miał takie sytuacje wykrywać i minimalizować z nich zyski. Twoja walka świetnie pokazuje jak słabo ten system został dopracowany, co było zgłaszane od początku. Widać, że bardziej zależało im na odebraniu graczom korzyści niż na załataniu oczywistej luki, gdzie gracz traci na wygranej walce ze względu na małe zużycie mikstur przeciwnika na które nie ma wpływu.
    Wielka szkoda. Aby zabrać korzyści chciało się komuś coś w tym kierunku zrobić a jak przyszedł update i patologiczne koszty kowalenia to nikt nawet nie wspomniał aby to jakoś sprawiedliwie wyrównać. No ale cóż, wiadomo kto najwięcej na tym korzysta

Użytkownik Avatar Cooliak
    Cytat Napisał Apollyon Zobacz post
    Fakt. Najlepsze jest to że odnówki ze względu na popyt poleciały do góry a z tych walk się wykręca tyle co w nordii. Ogółem strasznie słabe i nudne to pvp. Mam wrażenie że upek się szybko wyczerpał i był przehajpowany.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    Tutaj że z tobą zgodzę ja nawet ogółem nie czułem hype na te nowe miasto. Myślałem że 700 odnówek i innych potek mi wystarczy na to miasto. Pff widzę, że oasis będzie trzeba jeszcze więcej wyfarmic tego. A tak serio sam wygląd miasta jest spoko. Ale tak szczerze już wielokrotnie pisałem ta gra szybko się bardzo nudzi. Pojawi się nowe miasto jest 200 ludzi online a potem znowu czeka się 5 lat i do tej pory nagle 70 osób online. Miasto w samo sobie jest bardzo dobrze zrobione ale ile to czasu, nerwów zajmuje.

- - - - - - - - - -

Czy ja dobrze rozumiem według aktualności że straciłem z khasaniego 1 szt eq gwarantowanego +3?
    Rel

Użytkownik
    Zdaje mi się, czy kościotrupy się nie respią jeśli nie zbierzemy z nich kości?
    Sygnatura

Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post
    Zdaje mi się, czy kościotrupy się nie respią jeśli nie zbierzemy z nich kości?
    nie zdaje ci się
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Uprawnienia