Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 22 z 22

Temat: Gry podobne do MFO3?

Użytkownik
    Cytat Napisał Hydrei Zobacz post
    MFO może wstać z kolan, niestety potrzebne są zmiany które mogą się wielu nie spodobać i nie muszą być wcale moralne
    Moim zdaniem MFO nie jest do końca gotowe na przykładowo 1000 stałych graczy online, potrzebne by były pewne reformy czatów globalnych a także większa potrzeba moderowania forum czy ewentualnie targu (przeciw spamowi) a do tego coś by przytrzymać gracza lub częstsze (nawet regularne ale niewielkie, np. zawierające 1 quest) aktualizacje
    Sygnatura

Użytkownik Avatar Lethal
    Alkatria mfo bez energii kiedyś w 2015 roku pod nazwą fantasy world jednoosobowa administracja
    Najbardziej neutralny gracz w MFO3. Zero konfliktu tylko 4fun.

Użytkownik Avatar Mężczyzna
    Cytat Napisał Toshiro Zobacz post
    Gry przeglądarkowe to przeszłość niestety, teraz rządzi coś ;>
    zapomniałem wspomnieć że nie muszą być przeglądarkowe, ogólnie dzięki wszystkim za sugestie, postaram się wypróbować każdą

Użytkownik
    Cytat Napisał Mężczyzna Zobacz post
    zapomniałem wspomnieć że nie muszą być przeglądarkowe, ogólnie dzięki wszystkim za sugestie, postaram się wypróbować każdą
    Czemu zamierzasz próbować inne zamiast grać tylko w mfo3? Jest to super gra przez najbliższe PIĘĆ lat chodzisz lewo - prawo na potworkach. Zdobyty hajs przeznaczasz na zakup eq +6 na maksymalny poziom. Gdy to osiągniesz możesz grindować dalej kaskę albo bawić się w osiągnięcia/karty.
    Gdy wyjdzie nowe miasto to bijesz miniacze i selasz shit eq typu potworna zbroja +0 za 2kk, a 4 miesiące po upku za tyle kupujesz już wykute +6. Łatwo szybko i przyjemnie wystarczy ze następne 5 lat będziesz chodził lewo prawo.

Mało tego w tej grze obok 2 standardowych profesji możesz być kim chcesz tak naprawdę bo już zostały odblokowane 2 nowe: pokemon i słowo roku 2024. Niestety już wojo-maga nie można zrobić ale nie wiadomo co przyniesie przyszlosc.

Mam nadzieję ze cię zachęciłem do pozostania w grze albo chociaż do ponownego przemyślenia tematu.

Pozdrawiam cieplutko!

my mafia online

Użytkownik Avatar Mężczyzna
    Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Czemu zamierzasz próbować inne zamiast grać tylko w mfo3? Jest to super gra przez najbliższe PIĘĆ lat chodzisz lewo - prawo na potworkach. Zdobyty hajs przeznaczasz na zakup eq +6 na maksymalny poziom. Gdy to osiągniesz możesz grindować dalej kaskę albo bawić się w osiągnięcia/karty.
    Gdy wyjdzie nowe miasto to bijesz miniacze i selasz shit eq typu potworna zbroja +0 za 2kk, a 4 miesiące po upku za tyle kupujesz już wykute +6. Łatwo szybko i przyjemnie wystarczy ze następne 5 lat będziesz chodził lewo prawo.

Mało tego w tej grze obok 2 standardowych profesji możesz być kim chcesz tak naprawdę bo już zostały odblokowane 2 nowe: pokemon i słowo roku 2024. Niestety już wojo-maga nie można zrobić ale nie wiadomo co przyniesie przyszlosc.

Mam nadzieję ze cię zachęciłem do pozostania w grze albo chociaż do ponownego przemyślenia tematu.

Pozdrawiam cieplutko!
    wydrukuje sobie ten tekst i powiesze w pokoju

Użytkownik Avatar Aizly
    Cytat Napisał mężczyzna Zobacz post
    wydrukuje sobie ten tekst i powiesze w pokoju
    xDD
    wywalcie energie z gry

Uprawnienia