Siema, uwielbiałem grać w mfo3 ale już ta gra niestety umarła. Macie jakieś fajne gierki podobne do polecenmia? Najlepiej darmowe, 3d albo 2d nie ma znaczenia. Z góry dziękuję.![]()
Siema, uwielbiałem grać w mfo3 ale już ta gra niestety umarła. Macie jakieś fajne gierki podobne do polecenmia? Najlepiej darmowe, 3d albo 2d nie ma znaczenia. Z góry dziękuję.![]()
Wszystkie gry przeglądarkowe umarły, mamy 2025 rok przypominam, to już nie te czasy, gdzie grało się na przeglądarce, wszyscy przenieśli się na gry pobierane bezpośrednio na komputer![]()
arcadia rpg na robloxie ale ma duzo bledow i bedzie mialo remake, jest bezposrednio inspirowana przez mfo3
wywalcie energie z gry
Reklamowanie innych gier nie jest tu mile widziane.
Ale mfo2 jest spoko.
Cześć zbóje
Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.
A to ci historia.
To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
Odrodzenie Black Legion
faumonia wygląda bardzo podobnie do mfoXD z tych samych pakietów rpgm korzystają + inne na bank xD
Le tits now
Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!
Margonem, Plemiona, Ikariam, Ogame kiedyś się w takie gry bardzo dużo grało. Ewentualnie Metin 2 prywatny albo oryginalny. Drakensang Online. Alkatria.
Kiedyś grałem w Taern i było spoko, teraz to się jakoś inaczej nazywa, ale gierka z tego co wiem jest ciągle rozwijana i ludzi sporo gra nawet.
Najpopularniejsze jest Margonem chyba, lub tibia z tego co kojarzę
Chociaż mfo ma według mnie o wiele lepszy klimat lecz niestety jest nieznane i nie zbudowało takiego fandomu jak tamte gry
(Kiedy w końcu grę odkupi DLF)
dzien dobry
Gry przeglądarkowe to przeszłość niestety, teraz rządzi coś ;>
Welcome to my world.
MFO może wstać z kolan, niestety potrzebne są zmiany które mogą się wielu nie spodobać i nie muszą być wcale moralne
Kaidan rozpruł się na dobrych chłopaków i nie poniósł żadnych konsekwencji