Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 166 do 168 z 168

Temat: Dyskusja na temat PVE

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał Hubiot Zobacz post
    znaczy no, ja ten post widziałem, i rozumiem, że jeżeli coś jest 100+ lvl to oznacza, że wymaga eq z +, tylko jak to sobie policzyć?
    Set +6 = 5lvl? Daję 160pkt, a 5 lvl da ci nie więcej niż 75. Jakieś takie przybliżone założenia chciałbym poznać.
    Ja np chciałbym zobaczyć raport jak ktoś bije xaniego (tylko tak dziwnie napisanego) na 100lvl w eq +0 i tych "prawie"autostatach ;/

Ta arena ma mocno zaniżone te poziomy.

Użytkownik Avatar Platynowy
    Amdusjas ubity, został jeszcze jeden miks 5. Dzięki wszystkim za wskazówki, w jakiś sposób mnie to naprowadziło.

PS. wiedza dla wszystkich tych, którzy będą podchodzić do próby wytrzymałości (psychicznej)

Należy ubrać się w taki sposób aby maksymalnie zminimalizować użycie drenaży oraz podwójnego drenażu tj. poprzez założenie odpowiednio wysokiego progu HP. Nie wiem czy o tą mechanikę chodziło twórcy - niemniej jednak przedstawiam wam swój sposób.

Walka poglądowo: https://mfo3.pl/r/b8c68ab20
    Ostatnio edytowane przez Platynowy ; 18-08-2025 o 14:34

Cytat Napisał Amaski Zobacz post
    Laska Natury jest wyłączona na bossy, gdyż jest balansowana pod sytuację, kiedy czasami można używać jej pasywki, czasami nie, natomiast na bossy można byłoby ją używać przez 90% walki.
    To może warto rozważyć osobny case dla tej rózgi pod PvE, gdzie zamiast na wartość liczbową patrzy się na wartość %? Zawsze jest to lepsze, niż brak pasywy.

Uprawnienia