Zobacz wyniki ankiety: Uważasz to za dobry pomysł?

Głosujących
15. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

7 46.67%
  • Nie

6 40.00%
  • Nie mam zdania.

2 13.33%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 23 z 23

Temat: Looty z potworów

Użytkownik
    Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Powiem tyle od siebie:
    Drop mógłby być zależny osiągnięcia np pogromca i pożeracz. Zwycięzca to nwm bo to wymaga 10 pokonań. ale reszta mogłaby nieco podnieść do lootu danego składnika u mobka. Co do kart myślę że najlepiej gdyby zostało jak zostało. (choć ciut można podnieść, ale nie przesadnie )

I wtedy myślę że nowi, jak i starzy gracze będą zadowoleni.
    podoba mi się ten pomysł, w końcu wbijanie pożeraczy coś by dawało poza satysfakcją

Użytkownik Avatar Fang
    Cytat Napisał Earl Koyar Zobacz post
    podoba mi się ten pomysł, w końcu wbijanie pożeraczy coś by dawało poza satysfakcją
    Taki był akurat zamysł, ale nawet ciekawie by było według mnie gdyby takie małe progi zwiększające loot składnika byłyby możliwe i funkcjonowały w grze. Przynajmniej dostanie się żetonki i malutkie % do dropa.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    up
    Wydałem ponad 100 energii na to by wydropić nędzne 6 metali do stworzenia sobie itemka, wydropiłem raptem 3 sztuki, używając zresztą EQ północy.
    Ja rozumiem, że drop nie może być za wysoki, ale jednak bez przesady, by na wysokim poziomie wydawać pół dziennej energii na jeden składnik do stworzenia EQ na 30-40 poziom.

Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    up
    Wydałem ponad 100 energii na to by wydropić nędzne 6 metali do stworzenia sobie itemka, wydropiłem raptem 3 sztuki, używając zresztą EQ północy.
    Ja rozumiem, że drop nie może być za wysoki, ale jednak bez przesady, by na wysokim poziomie wydawać pół dziennej energii na jeden składnik do stworzenia EQ na 30-40 poziom.
    ale to nie oznacza, że wydając 1k eny wydropisz 30 metali - wydropisz ich znacznie więcej, odsyłam do tamatu MapY'ego
    Le tits now

Cytat Napisał Tensa Zangetsu Zobacz post
    ale to nie oznacza, że wydając 1k eny wydropisz 30 metali - wydropisz ich znacznie więcej, odsyłam do tamatu MapY'ego
    I może i tu ta "sprawiedliwa losowość" stosowana w spawnie unikatów/minibossów eventowych powinna być w jakikolwiek sposób dodana? Nie tworzę potężnej broni na 100 poziom, tylko coś na 37, co pewnie przyda się tylko raz. Dla 90-100 lvl gracza to zbyt duży koszt w energii.

Użytkownik Avatar Fang
    Zawsze można wykorzystać opcje pożeraczy na częściowy wzrost szansy na drop składników.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Zawsze można wykorzystać opcje pożeraczy na częściowy wzrost szansy na drop składników.
    Niby tak, ale czasem jest potrzeba wydropienia konkretnego składnika, co mi z pożeracza na potworkach A B C D E, jeśli będę musiał wydropić parę szt itemka z potworka F.

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał GalaxyPL Zobacz post
    I może i tu ta "sprawiedliwa losowość" stosowana w spawnie unikatów/minibossów eventowych powinna być w jakikolwiek sposób dodana? Nie tworzę potężnej broni na 100 poziom, tylko coś na 37, co pewnie przyda się tylko raz. Dla 90-100 lvl gracza to zbyt duży koszt w energii.
    możesz zasugerować jakiemuś lowlvlowi, że dasz mu hajs za usługę

Uprawnienia