A wtedy z nimi chodziłem czy nie? Ja Ci tylko przedstawiam swoją perspektywę, co za problem na spokojnie porozmawiać. Przecież ja nikogo nie bronie i nie usprawiedliwiam
Tutaj się z tobą zgodzę, bo niby dlaczego masz odpowiadać za to co zrobi ktoś na zachowanie kogo nie masz wpływu? Teraz pozwól że zadam Ci pytanie dlaczego ty postępujesz w ten sam sposób w stosunku do mnie? Czy to nie jest to samo? Dlaczego Dawida odsyłałeś do Fuśka skoro za niego nie odpowiadasz?
Dlaczego zakładasz że mam złe intencje? Ja nie zakładam że jesteś tym złym, więc oczekuję tego samego z twojej strony. Mówiłem, chodziłem dopiero po 2/3 miesiącach czyli najwcześniej po 8 lub nawet 12 edycji, nie miałem wtedy z nimi żadnego kontaktu. To że z nimi chodzę dlatego że ich skład się rozpadł nie musi oznaczać że jestem taki sam jak oni. Pamiętaj o tym co napisałeś wyżej ''Nie odpowiadam za inne osoby''.
No właśnie inni się nie zgodzili, też się mogłeś nie godzić na tego typu zagrywki. Czemu zakładasz że mam złe intencje? Jakbyśmy mieli więcej osób np. 2 składy nasze, wy i enek to byśmy się najwyżej bili między sobą, ja bym się na takie zagrywki nie zgodził, nie bez powodu byłem przeciwni tej zmianie, przecież nie po to by komuś psuć zabawę.