Może się mylę, ale igrzyska powstały na długo przed Nordią. Wówczas wyłapywanie innych ekip i nawet saboty były czymś normalnym. Poza tym ciekawi mnie gdzie ty naliczyłeś aż 16 osób, ale mniejsza z tym. W każdym razie gdy nas było mniej, zrobiliście dokładnie to samo. Mogliście wtedy spróbować zaproponować, hej może nie będziemy was dziś wyłapywać i wy nas, walczmy 4v4. Kto wie może gdyby tak było, dzisiejsze walki wyglądały inaczej.Denol ja się wypowiem tylko odnośnie igrzysk bo jednak na to chodziłem , czy nie uważasz że wyłapywanie 4 osobowej ekipy 16 min osobami od ciebie to jest uczciwe ?
O i tutaj wracamy do przeszłości... gdzie ktoś po wygranych IS zaczął pisać "ale łatwo", "nauczcie się grać, a potem przychodźcie na IS". Nie będę podawał nicku, chyba że ci na tym zależy. W każdym razie tą osoba nie byłem ja, nie był to też nikt z mojej grupy. Więc zaczęło się odpowiadanie w ten sam sposób i najwidoczniej ciągnie się nadal. Tylko z tą różnicą że my nie narzekamy w odwrotnej sytuacji na forum.nie ja nie wywalam żalu ale śmieszy mnie to że piszcie łatwo itd , może i łatwo ale jakim kosztem ?
Dlaczego kłamiesz? Osobami które nalegały czwartkowe igrzyska pochodzą z waszej aktualnej grupy, początkowo gdy głównie ich sojusz wygrywał "bo dobrze się gra, dodajmy czwartkowe IS". Później po zmianach aby dodać ale w innej formie, czwartki z grupowaniem przed IS (musiałby powstać od 0 event z osobnymi zasadami, nie ma możliwości ustawienia innych zasad dla edycji czwartkowych i niedzielnych). A jak już sam zauważyłeś, chyba lepiej myśleć o Scythe, zamiast takowy event próbować tworzyć.Kolejka macie taka długa do Winów że chcieliście igrzyska czwartkowe które nie wejdą bo chyba lepiej myśleć o scythe a nie o jakiś igrzyskach
Owszem zaprzeczam temu że chodzę w grupie 16 osób, natomiast nie wiem dlaczego czepiasz się oddawania walk? Przecież sami robicie tak samo, każdy tak robi.I nie zaprzeczaj że nie chodzisz z grupą min 16 osób i se oddajecie walki bo to każdy normalny widzi
Pozwól że też o coś zapytam. Czy uważasz że rozpoczynanie walk 4v4, gdy na event chodzi 12 osób jest uczciwie? Ostatnia drużyna w takiej sytuacji odpada na czas.czy nie uważasz że wyłapywanie 4 osobowej ekipy 16 min osobami od ciebie to jest uczciwe
W ramach ciekawostki dodam, dużo grup próbowało swych sił po wydaniu eventu na 80 lvl. Dużo z nich szybko rezygnowało przez dominacje 2 drużyn i już więcej nie wracało. Natomiast jeśli mamy patrzeć na samą frekwencje to powinniśmy całkowicie usunąć grupowanie, przecież w Devos frekwencja była największa.Zrób coś dla tej gry żeby wbijali ludzie na eventy osoby nowe itd nie które będą namawiane i przekupywane i potem o zobaczcie ile osób na igrzyskach taki przykład daje