Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 111

Temat: Bonus MP w broniach Wojownika

Użytkownik
    temat nie aktywny, a wjazd robi ktoś kto o grze najwyraźniej pojęcia nie ma ;]
    zagraj wojem bez zdolności to sie przekonasz ;]
    kolejna sprawa, od kiedy to do grania magiem potrzeba większej inteligencji niż do woja?

jak nie kojarzysz woja co rzucał zaklęcia to polecam ci poczytać książek trochę, np. Wiedźmina

Nyhariel
    Konto usunięte
    Co racja, to racja, koles nie ma pojecia o grze.

Użytkownik Avatar Jaskier
    Zelerr, to malo bajek ogladales/czytales, nie slyszales o kims takim jak paladyn?

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Paladyn to elitarny rycerz ;]

Użytkownik Avatar Jaskier
    Ja w wielu grach i filmach widzialem/slyszalem, a takze czytalem (ksiazki) gdzie paladyn pelnil funkcje rycerza, ktory potrafil takze poslugiwac sie magia, najczesciej polegajaca na zdejmowaniu urokow oraz przepedzaniu demonow (wywodzilo sie to z religii).

El Fortuno
    Konto usunięte
    Cytat Napisał ZELERR Zobacz post
    Ludzie, oszaleliście !!!
    Z woja chcecie zrobić hybrydę !!!
    Jak ktoś chce używać many to niech zresetuje staty i przerobi sie na maga !!
    W MFO2 woj żadnego czaru nie używał i nikomu to nie przeszkadzało.
    Co prawda były tylko standardowe ataki magiczne ale i tak woj nie nie miał z nich pożytku
    W żadnej książce/baśni/filmie/grze nie słyszałem żeby woj był jednocześnie magiem a przecież twórcy nie chcą odbiegać od realiów (jak mi powiedzieli w temacie z ubraniami )
    Jakiś porąbany woj chce być hybrydą i na siłę chce tylko zniszczyć całą grę !!!
    Jak ci nie pasuje to zrób resa i po sprawie, chyba ze jesteś za mało inteligentny na maga ;/
    po tej wypowiedzi sądzę że nie używasz żadnych zdolności...."porąbany wój" chce być hybrydą i na siłę chce tylko zniszczyć całą gre"? to zdanie mnie rozjebało .... powiem wprost nie masz many na zdolności to w tej grze jesteś dupa nie wojownik.... ale po ilości postów widzę że jesteś nowy , więc wybaczamy jak używam zdolności których kosztem jest mana to od razu muszę sobie resa robić na maga? tak z tej wypowiedzi wynika ... ale chyba nie jestem zbyt inteligentny żeby grać magiem ......""

El Fortuno
    Konto usunięte
    Paladyn posługuje się magią światła w diablo 2 dobrze było pokazane zdolności i umiejętności magiczne paladyna

Nyhariel
    Konto usunięte
    El Fortuno, nie wiedzialem, ze taki wulgarny jestes ;p Tak czy siak mysle, ze temat mozna zakonczyc na propozycji odpowiedniego wywazenia, czyli jezeli wchodzi mp w broni dla woja, to niech ma mniejszy atak czy tam obrazenia (oczywiscie mp nie tyle co dostaje mag od swojej rozdzki).

El Fortuno
    Konto usunięte
    :P raczej szczery :P najlepsze rozwiązanie to mana u zbrojach każdy może założyć i nie będzie złości z strony magów że dużo ulepszeń jest na woja zmniejszony atak ale dodatek many w broni dla wojownika dobry pomysł , bo rozsądny

Coni
    Konto usunięte
    Albo skasować MP w różdżkach dla maga ;-D

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Magowie mają mp w różdżkach, ale woje mają zdolności wbudowane w broń

Coni
    Konto usunięte
    ale woje mają zdolności wbudowane w broń
    Magowie również, choć na razie ma tylko gryfia różdżka ;P

El Fortuno
    Konto usunięte
    walnie Cię ktoś z gryfiej to mu powiedz jak chcesz bić fizycznie to sobie resa na woja zrób

Użytkownik Avatar Qwiker
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Magowie również, choć na razie ma tylko gryfia różdżka ;P
    Jastrzębia też.

Co do postu ZELLERA.
    Powiedzmy, że nie widziałem woja z magią (choć widziałem, przykład z diablo 2 akurat pasuje idealnie)
    Ale jeżeli chcesz iść tą stroną, to widziałeś maga z pełnej zbroi płytowej?

Jeżeli chcesz by woj nie mógł korzystać ze zdolności to zgodze się pod 3 warunkami:
    1. mag nie może nosić ciężkiego eq jak ogrza zbroja
    2. Woj powinien mieć dodatkowo tarczę
    3, mag powinien też chybiać

powinno się zgadzać z twoimi ideologiami
    Ostatnio edytowane przez Qwiker ; 23-07-2011 o 18:23

Coni
    Konto usunięte
    Jastrzębia też.
    To jaka ma zdolność? Nadanie statusu? :P

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia