Jak oceniacie ostatnie zmiany? Wyszły na dobre czy na złe?
Wojownikowi brakuje zdolności nakładających statusy, takich jak Wyniszająca Toksyna.
^^^i dobrze
Granie pod jedna zdolke to nie gra, granie pod takie ktore sie dostanie i wygrywanie to jest coś.
Czarny humorek...
Nie mam pomysłu na zdolnościówkę dla woja, ale fakty są takie że woj ma 1 trujący atak, a to dla maga zostawili statusy. Mag ma Okrutne Opary, Pechową Chmurę, Oślepiający Pocisk, Trujący Pocisk, Wredną Chmurę, Spowolnienie a woj... ma Trujący Atak. Nawet zdolki takie jak Uciszający Cios czy Oślepiający Atak zostawiono bossom i ich do gry nie wprowadzono. Chociaż na KG powinno się wprowadzić jakąś statusówkę dla woja. I piszę to jako mag. Fakt faktem gracze nie umieli sobie poradzić z toksyną (do dziś nie wiem co tak trudne w skontrowaniu tego było), ale coś innego by się przydało.
Ostatnio edytowane przez DEWASTATOR Leon Full ; 13-03-2017 o 22:35
Teraz narazie walka jest wyrównana.Czekam do Środy jak masę ludzi znowu zacznie narzekać że coś jest źle.
Imo Toksyczne Uderzenie (w nieco ograniczonej formie, oczywiście) było absolutnie poprawną zdolnością, na pewno znacznie bardziej pasującą niż Wyniszczająca - po dziś dzień wyznaję teorię, że MoP właśnie tę pierwszą miał dodać na KG, ale mu się nazwy poćwierkały.
W sumie tak, chyba tak było.Imo Toksyczne Uderzenie (w nieco ograniczonej formie, oczywiście) było absolutnie poprawną zdolnością, na pewno znacznie bardziej pasującą niż Wyniszczająca - po dziś dzień wyznaję teorię, że MoP właśnie tę pierwszą miał dodać na KG, ale mu się nazwy poćwierkały.
Ostatnio nawet poprawiając coś byłem przekonany, że wyniszczająca toksyna należy do bossa, który uzywa Toksyczne Uderzenia.