To jest event czysto solowy, nie ma walk drużynowychjuż widzę te płacze, że to ustawione, bo wygrała ekipa która ma więcej koksów pvp![]()
To jest event czysto solowy, nie ma walk drużynowychjuż widzę te płacze, że to ustawione, bo wygrała ekipa która ma więcej koksów pvp![]()
Walki są 1vs1, każdy walczy dla siebie, prawie wszystkie składowe pvp (prócz statów bazowych) są losowane badz ulepszanie wg gracza. Ludzie płakali, że zawsze eq znaczy o wygranej, a tutaj bedzie mozna wreszcie to sprawdzić.
Teraz mogą być tylko płacze, ze ktos ma farta albo "lepsze staty".
Brzmi 10/10, w mfo ogólnie jak JUŻ coś wychodzi, to jest dobre (no chyba że nie jest), jestem dobrej myśli![]()
Słuchajcie, słuchajcie, mieszkańcy Devos!
Na rozkaz wielmożnego lorda WeLoveThisGame ogłasza się co następuje:
Dokładając event Króla Góry automatycznie według mnie powinny stać się ciekawsze IŚ z powodu tego, że w chwili obecnej sporo osób ma staty układane pod tzw. walki TvT, a jeśli te osoby chciały by chodzić na zapowiadany event to musiały by zmienić staty na bardziej kreatywne, które były by dobre na PvP jak i TvT.
Co za tym idzie? Automatycznie poziom, liczba walk PvP też powinna wzrosnąć. Jak narazie są tu widoczne same plusy. Trzeba teraz czekać tylko i wyłącznie na możliwość testowania.
Te walki co tutaj są to będą podobne w pvp?(żetony sie otrzymuje).
zajebioza pomysl. tylko szkoda ze od 65lvl (mam 60) ;/ A co do eventu to zdolnosci jak od bossow wiec czuje ze bedzie mega zabawa
Mam nadzieję że lv nie będzie dawał przewagi, bo jak wiadomo 68lv ma kolosalną różnice względem 65. Nie czytałem tematu więc nie wiem czy była poruszania kwestia lv.
Nie dziwie się że powiedział to gracz który ma 68 lv XD Z tego co wiem ma być nagradzanie myślenie, taktyka itd. a nie ciągły exp (jak bym sam chciał to na tą chwilę bym miał 69 lv) Po za tym żeby było sprawiedliwiej każdy powinien mieć równe szanse na starcie a tak pewnie większość high lv by wygrywała.
Mam 65lvl i to zgadzam się z Kubazem. Jeśli nie chciało Ci się expić, masz gorszą sytuacje, to logiczne. A z tą równością trochę przesadzasz, zawsze można powiedzieć, że to nieuczciwe, bo gracze znający się na pvp będą walczyć z randomami, taki sam argument jak każdy inny. Myślę, że taka przewaga jest dopuszczalna, biorąc pod uwagę całą losowość eventu.
Super pomysł a czy będzie tak jak na iś że można to oglądać z trybun ? I w jakiej postaci ma to wyglądać