Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 62

Temat: Król Góry - Zapowiedź

już widzę te płacze, że to ustawione, bo wygrała ekipa która ma więcej koksów pvp
    To jest event czysto solowy, nie ma walk drużynowych

Administrator Avatar Krycha
    Cytat Napisał Qwiker Zobacz post
    już widzę te płacze, że to ustawione, bo wygrała ekipa która ma więcej koksów pvp
    Walki są 1vs1, każdy walczy dla siebie, prawie wszystkie składowe pvp (prócz statów bazowych) są losowane badz ulepszanie wg gracza. Ludzie płakali, że zawsze eq znaczy o wygranej, a tutaj bedzie mozna wreszcie to sprawdzić .

Teraz mogą być tylko płacze, ze ktos ma farta albo "lepsze staty".

Brzmi 10/10, w mfo ogólnie jak JUŻ coś wychodzi, to jest dobre (no chyba że nie jest), jestem dobrej myśli

Użytkownik Avatar Qwiker
    Słuchajcie, słuchajcie, mieszkańcy Devos!

Na rozkaz wielmożnego lorda WeLoveThisGame ogłasza się co następuje:

Dokładając event Króla Góry automatycznie według mnie powinny stać się ciekawsze IŚ z powodu tego, że w chwili obecnej sporo osób ma staty układane pod tzw. walki TvT, a jeśli te osoby chciały by chodzić na zapowiadany event to musiały by zmienić staty na bardziej kreatywne, które były by dobre na PvP jak i TvT.
    Co za tym idzie? Automatycznie poziom, liczba walk PvP też powinna wzrosnąć. Jak narazie są tu widoczne same plusy. Trzeba teraz czekać tylko i wyłącznie na możliwość testowania.

Użytkownik
    Te walki co tutaj są to będą podobne w pvp?(żetony sie otrzymuje).

Użytkownik Avatar GoldenkoPL
    zajebioza pomysl. tylko szkoda ze od 65lvl (mam 60) ;/ A co do eventu to zdolnosci jak od bossow wiec czuje ze bedzie mega zabawa

Administrator Avatar Krycha
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Te walki co tutaj są to będą podobne w pvp?(żetony sie otrzymuje).
    Nie pamiętam, ale chyba nie będzie walk o ranking, a już na pewno nie będzie żetonów - ponieważ zdobyte można wykorzystac w "zbrojeniu się" (pomiędzy rundami również można), co da jakas tam, niewielką, bo niewielką, ale zawsze - przewagę.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał GoldenkoPL Zobacz post
    zajebioza pomysl. tylko szkoda ze od 65lvl (mam 60) ;/ A co do eventu to zdolnosci jak od bossow wiec czuje ze bedzie mega zabawa
    pośpiesz się, to wbijesz

Użytkownik Avatar Ice Axe
    Mam nadzieję że lv nie będzie dawał przewagi, bo jak wiadomo 68lv ma kolosalną różnice względem 65. Nie czytałem tematu więc nie wiem czy była poruszania kwestia lv.

Cytat Napisał Ice Axe Zobacz post
    Mam nadzieję że lv nie będzie dawał przewagi, bo jak wiadomo 68lv ma kolosalną różnice względem 65. Nie czytałem tematu więc nie wiem czy była poruszania kwestia lv.
    Będzie dawał przewagę 30 punktów statystyk. Na przyszłość, dobrze jednak przeczytać na co się odpowiada

A dlaczego nie ma dawać przewagi? Ktoś sobie ciężko zapracował na wbicie tak wysokiego lvla, więc uważam, że musi zostać to docenione.

Użytkownik Avatar Ice Axe
    Cytat Napisał Kubaz Zobacz post
    A dlaczego nie ma dawać przewagi? Ktoś sobie ciężko zapracował na wbicie tak wysokiego lvla, więc uważam, że musi zostać to docenione.
    Nie dziwie się że powiedział to gracz który ma 68 lv XD Z tego co wiem ma być nagradzanie myślenie, taktyka itd. a nie ciągły exp (jak bym sam chciał to na tą chwilę bym miał 69 lv) Po za tym żeby było sprawiedliwiej każdy powinien mieć równe szanse na starcie a tak pewnie większość high lv by wygrywała.

Nie dziwie się że powiedział to gracz który ma 68 lv XD Z tego co wiem ma być nagradzanie myślenie, taktyka itd. a nie ciągły exp (jak bym sam chciał to na tą chwilę bym miał 69 lv) Po za tym żeby było sprawiedliwiej każdy powinien mieć równe szanse na starcie a tak pewnie większość high lv by wygrywała.
    Mam 65lvl i to zgadzam się z Kubazem. Jeśli nie chciało Ci się expić, masz gorszą sytuacje, to logiczne. A z tą równością trochę przesadzasz, zawsze można powiedzieć, że to nieuczciwe, bo gracze znający się na pvp będą walczyć z randomami, taki sam argument jak każdy inny. Myślę, że taka przewaga jest dopuszczalna, biorąc pod uwagę całą losowość eventu.

Użytkownik Avatar Clover
    dokładnie, 68 lvl z eq z kiepskiego losu nic nie ugra z 65 lvlem spod szczęśliwej gwiazdy
    Cytat Napisał Sataniel Zobacz post
    I w jakiej postaci ma to wyglądać
    co przez to rozumiesz?
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 08-06-2016 o 21:17

Użytkownik
    Super pomysł a czy będzie tak jak na iś że można to oglądać z trybun ? I w jakiej postaci ma to wyglądać

Uprawnienia