Strona 295 z 1160 PierwszyPierwszy ... 195245285293294295296297305345395795 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,411 do 4,425 z 17392

Temat: [ Pytania ]

Jak usuwasz postać da się zlikwidować to że czekasz 14dni? ..
    Obecnie nie można tego w żaden sposób przyspieszyć.

Potrzebny kod bezpieczeństwa
    Kod bezpieczeństwa nie jest od usuwania postaci, a od usuwania konta, zmiany e-maila i odzyskania hasła.

Potrzebny kod biezpieczeństwa, a jeśli kiedyś nie zapisalem - może ktoś go mi przypomnieć?
    Nie ma możliwości jego przypomnienia.

pytanko, co to takiego "TO DO"? kilkukrotnie natknalem sie na ten termin na formu, jednak nie moge znalezc, co to takiego? prosilbym o wytlumaczenie, ewentualnie jakis link do tematu z omowieniem.

Lista to do to lista rzeczy do zrobienia.

To do - z angielskiego "Do zrobienia"

https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-plany O taka.

Cytat Napisał Lisu aka wróciłem Zobacz post
    pytanko, co to takiego "TO DO"? kilkukrotnie natknalem sie na ten termin na formu, jednak nie moge znalezc, co to takiego? prosilbym o wytlumaczenie, ewentualnie jakis link do tematu z omowieniem.
    TODO = to do = to do list = lista rzeczy do zrobienia.

Najbardziej ogólna znajduje się tu: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...6673#post26673
    Mniejsze, drobniejsze plany lub bardziej szczegółowe i jeszcze odległe (=b. często zmieniające się w szczegółach) tyczące się konkretnego punktu nie są publikowane. Jeśli coś jest już w fazie szczegółowej to zwykle jest bliskie realizacji - lista todo wtedy niczemu nie służy.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał xani Zobacz post
    Ile może wynosić maksymalny bonus unikatowego itemka na 60lv? Bo zrobiłem takie coś:

i nie wiem czy to jest najlepszy możliwy bon,

PS; Jakby ktoś mógłby dodać link do tematu/postu, gdzie jest napisany wzór na wyliczenie maksymalnego bonu byłbym wdzięczny.
    Baza itemka jest taka : lvl+5
    Jeśli itemek jest unikatem, to (lvl+5)* 10

twój itemek ma baze 65, 10 / 65 wychodzi coś koło 15,36%
    czyli więcej byś nie wcisnął
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Redaktor Naczelny Avatar Hubiot
    Pytanie nr. 1
    Ile może wynosić maksymalny bonus unikatowego itemka na 60lv? Bo zrobiłem takie coś:
    Maska Lewiatana +3

i nie wiem czy to jest najlepszy możliwy bon, jakby ktoś mógłby dodać link do tematu/postu, gdzie jest napisany wzór na wyliczenie maksymalnego bonu byłbym wdzięczny.

Pytanie nr. 2

Czy da się zmienić kolejność przedmiotów w zakładce przedmioty? Nie chodzi mi o kolejność w walce, tylko o kolejność przeglądania zakładki. Trochę mam pomieszane, a chciałbym poukładać w kolejności hp/odno/mp itd.
    Obrazek

Ps: Żeby nie było, najpierw zadałem 1 pytanie, ale usunąłem post i dodałem dwa, dlatego jedna odpowiedz jest wcześniej

ah ok dzieki xD to chyba pierwszy angielski skrot, z ktorym spotykam sie okolo mfo nie raz widzialem te liste, jednak nie potrafilem skojarzyc. dzieki jeszcze raz, pozdrawiam

Cytat Napisał xani Zobacz post
    Pytanie nr. 1
    Maska Lewiatana +3

i nie wiem czy to jest najlepszy możliwy bon, jakby ktoś mógłby dodać link do tematu/postu, gdzie jest napisany wzór na wyliczenie maksymalnego bonu byłbym wdzięczny.

Pytanie nr. 2

Czy da się zmienić kolejność przedmiotów w zakładce przedmioty? Nie chodzi mi o kolejność w walce, tylko o kolejność przeglądania zakładki. Trochę mam pomieszane, a chciałbym poukładać w kolejności hp/odno/mp itd.
    Obrazek

Ps: Żeby nie było, najpierw zadałem 1 pytanie, ale usunąłem post i dodałem dwa, dlatego jedna odpowiedz jest wcześniej
    1:
    Baza itemka jest taka : lvl+5
    Jeśli itemek jest unikatem, to (lvl+5)* 10

twój itemek ma baze 65, 10 / 65 wychodzi coś koło 15,36%
    czyli więcej byś nie wcisnął
    Od Sołada, u góry masz jego post ;p

2: Nie da się.

justi
    Konto usunięte
    Czy mape i receptury moge wykopac tylko z 1 dolka? Czy jest tak ze receptury moga byc w roznych dolkach?

justi
    Konto usunięte
    Aaa, dziekuje za odpowiedz . W takim razie juz wiem, z którego dolka bo wykopałam 1 recepture

Użytkownik
    Ja mam pytanie co według Was, najbardziej sie opłaca robić spośród

-Kopanie Minerałów
    -Kopanie w Starej Kopalni
    -Stare dobre- łowienie ryb

Użytkownik Avatar Hydra
    ja bym expił na gałkowcach x1

Kopanie minerałów.

Gracz potrzebuje 2.5 dnia na gem. Potrzebuje ich 20-30 by w miarę komfortowo grać.
    Dodatkowo eq mythrilowe, 5% szansy na +3 albo 1/2/3 z kier bonem.

Więc wątpie by zapotrzebowanie na nie KIEDYWKOLWIEK się skończyło,

Użytkownik
    Da się wysłać filmik w prywatnej wiadomości?
    Jeśli tak to jak?

P.S. Nie chodzi mi o taki z np.: YouTube, tylko taki co mam na kompie, na telefonie.

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał oren noor Zobacz post
    Da się wysłać filmik w prywatnej wiadomości?
    Jeśli tak to jak?

P.S. Nie chodzi mi o taki z np.: YouTube, tylko taki co mam na kompie, na telefonie.
    Musisz wysłać przez blutucza
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Uprawnienia