pytanko, co to takiego "TO DO"? kilkukrotnie natknalem sie na ten termin na formu, jednak nie moge znalezc, co to takiego? prosilbym o wytlumaczenie, ewentualnie jakis link do tematu z omowieniem.
pytanko, co to takiego "TO DO"? kilkukrotnie natknalem sie na ten termin na formu, jednak nie moge znalezc, co to takiego? prosilbym o wytlumaczenie, ewentualnie jakis link do tematu z omowieniem.
Lista to do to lista rzeczy do zrobienia.
To do - z angielskiego "Do zrobienia"
https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-plany O taka.
TODO = to do = to do list = lista rzeczy do zrobienia.
Najbardziej ogólna znajduje się tu: https://forum.mfo3.pl/showthread.php...6673#post26673
Mniejsze, drobniejsze plany lub bardziej szczegółowe i jeszcze odległe (=b. często zmieniające się w szczegółach) tyczące się konkretnego punktu nie są publikowane. Jeśli coś jest już w fazie szczegółowej to zwykle jest bliskie realizacji - lista todo wtedy niczemu nie służy.
Pytanie nr. 1
Ile może wynosić maksymalny bonus unikatowego itemka na 60lv? Bo zrobiłem takie coś:
Maska Lewiatana +3
i nie wiem czy to jest najlepszy możliwy bon, jakby ktoś mógłby dodać link do tematu/postu, gdzie jest napisany wzór na wyliczenie maksymalnego bonu byłbym wdzięczny.
Pytanie nr. 2
Czy da się zmienić kolejność przedmiotów w zakładce przedmioty? Nie chodzi mi o kolejność w walce, tylko o kolejność przeglądania zakładki. Trochę mam pomieszane, a chciałbym poukładać w kolejności hp/odno/mp itd.
Obrazek
Ps: Żeby nie było, najpierw zadałem 1 pytanie, ale usunąłem post i dodałem dwa, dlatego jedna odpowiedz jest wcześniej
ah ok dzieki xD to chyba pierwszy angielski skrot, z ktorym spotykam sie okolo mfonie raz widzialem te liste, jednak nie potrafilem skojarzyc. dzieki jeszcze raz, pozdrawiam
Czy mape i receptury moge wykopac tylko z 1 dolka? Czy jest tak ze receptury moga byc w roznych dolkach?
Aaa, dziekuje za odpowiedz . W takim razie juz wiem, z którego dolka bo wykopałam 1 recepture![]()
Ja mam pytanie co według Was, najbardziej sie opłaca robić spośród
-Kopanie Minerałów
-Kopanie w Starej Kopalni
-Stare dobre- łowienie ryb
Kopanie minerałów.
Gracz potrzebuje 2.5 dnia na gem. Potrzebuje ich 20-30 by w miarę komfortowo grać.
Dodatkowo eq mythrilowe, 5% szansy na +3 albo 1/2/3 z kier bonem.
Więc wątpie by zapotrzebowanie na nie KIEDYWKOLWIEK się skończyło,
Da się wysłać filmik w prywatnej wiadomości?
Jeśli tak to jak?
P.S. Nie chodzi mi o taki z np.: YouTube, tylko taki co mam na kompie, na telefonie.
Czy jest możliwość ustawienia jakiegoś komunikatu dżwiękowego w przypadku kiedy ktoś mnie zaatakuje lub napisze na czacie? Coś jak na fb?
[SIGPIC][/SIGPIC]