Strona 47 z 56 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 705 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik
    Cytat Napisał Jan Saryusz Zobacz post
    Teraz masz go ode mnie, jesteśmy kwita jak widzę. Walka na reputy, Coni nie wpadł na taki pomysł sabotowania graczy igrzyskowych, cha!
    Sabotowanie nie wnosi niczego poza wybieraniem zwycięscy, nie jest ani fair ani nie jest z korzyścią dla widowiska.
    Nie mieszaj w to innych, skoro zaczynasz dyskutować ze mną. Priv, wytłumaczę Ci to czego nie rozumiesz, tak lubię załatwiać nieporozumienia. Tu wymieńmy się opinią na temat usprawnienia zawodów, zgoda?
    Ok luz.

P.s To wszystko przez Coniego (;

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    No nie spodziewałem się, że wygram

Użytkownik Avatar FoxeRaged
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    No nie spodziewałem się, że wygram
    Cuda się zdarzają

Użytkownik Avatar Seitas
    Nie mogę w to uwierzyć.
    E co to za walka 30 sekund xd

Użytkownik Avatar Lady Karen
    hehe, dopiero w ostatniej walce ogarnełam że tylko my zostaliśmy gratulacje antku, wreszcie Ci się udało
    naucz się robić skrypty ---> klik!

Był jakiś sabot na tych IŚ?

Pies Na Baby
    Konto usunięte
    Owszem tak.

Użytkownik Avatar Something
    Bardzo słabe igrzyska, było gdzieś zajść ale wywaliło i nie mogłem wejśc choć na inną postać udało się wejść

Użytkownik Avatar Squadron
    Bardzo świetne igrzyska, wygrał ten który zasłużył, jak zawsze.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Bardzo świetne igrzyska, wygrał ten który zasłużył, jak zawsze.
    Na pewno zasłużył, na pewno

Użytkownik Avatar Squadron
    Jak dla mnie wygrana w igrzyskach śmierci jest nic nie warta.
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Pies Na Baby
    Konto usunięte
    Squazzers na prezydenta.
    A co do igrzysk, to było nudno.

Pirrat
    Konto usunięte
    Sabotowanie to fajna zabawa.

Użytkownik
    Coś jest nie tak z przeniesieniem na igrzyska: o 20 zaciemniła się plansza i nastał czerń. Po odczekaniu 15s postanowiłem dać F5, bo to już było zbyt długo.
    Na szczescie byłem w eternii i przeniosło mnie jeszcze raz.

Dodatkowo zostały już opracowane niemalże do perfekcji 2 mankamenty, które może uda się jakoś wyeliminować:

1) sabotażyści lub inni gracze włączając i wyłączając ciągle opcję poddania się powoduje zasłanianie panelu z danymi graczy (hp,mp) co skutecznie uniemożliwia normalną walkę, zwłaszcza przy tak ograniczonym czasie.
    2)sytuacja każdej z walk sprowadza się do zabicia wszystkich i "czeknięcia" jednego i czekanie 20min - całkowita blokada postaci, i oglądanie tego całego przeczekiwania jest żenujące. W tym czasie można by oglądnąć ciekawsze walki innych na arenie...

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    2)sytuacja każdej z walk sprowadza się do zabicia wszystkich i "czeknięcia" jednego i czekanie 20min - całkowita blokada postaci, i oglądanie tego całego przeczekiwania jest żenujące. W tym czasie można by oglądnąć ciekawsze walki innych na arenie...

Normalny gracz by się w momencie pewnej przegranej poddał, a my mieliśmy mieć nieszczęście, że dołączyła do nas nowa inkarnacja DamianaC jako sabotażysty.

Uprawnienia