No nie spodziewałem się, że wygram![]()
hehe, dopiero w ostatniej walce ogarnełam że tylko my zostaliśmygratulacje antku, wreszcie Ci się udało
![]()
naucz się robić skrypty ---> klik!
Owszem tak.
Bardzo słabe igrzyska, było gdzieś zajść ale wywaliło i nie mogłem wejśc choć na inną postać udało się wejść
Bardzo świetne igrzyska, wygrał ten który zasłużył, jak zawsze.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Jak dla mnie wygrana w igrzyskach śmierci jest nic nie warta.
Discord - serwer dla Elity
Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
Adiego I Leniwego.
Squazzers na prezydenta.
A co do igrzysk, to było nudno.
Sabotowanie to fajna zabawa.
Coś jest nie tak z przeniesieniem na igrzyska: o 20 zaciemniła się plansza i nastał czerń. Po odczekaniu 15s postanowiłem dać F5, bo to już było zbyt długo.
Na szczescie byłem w eternii i przeniosło mnie jeszcze raz.
Dodatkowo zostały już opracowane niemalże do perfekcji 2 mankamenty, które może uda się jakoś wyeliminować:
1) sabotażyści lub inni gracze włączając i wyłączając ciągle opcję poddania się powoduje zasłanianie panelu z danymi graczy (hp,mp) co skutecznie uniemożliwia normalną walkę, zwłaszcza przy tak ograniczonym czasie.
2)sytuacja każdej z walk sprowadza się do zabicia wszystkich i "czeknięcia" jednego i czekanie 20min - całkowita blokada postaci, i oglądanie tego całego przeczekiwania jest żenujące. W tym czasie można by oglądnąć ciekawsze walki innych na arenie...
2)sytuacja każdej z walk sprowadza się do zabicia wszystkich i "czeknięcia" jednego i czekanie 20min - całkowita blokada postaci, i oglądanie tego całego przeczekiwania jest żenujące. W tym czasie można by oglądnąć ciekawsze walki innych na arenie...
Normalny gracz by się w momencie pewnej przegranej poddał, a my mieliśmy mieć nieszczęście, że dołączyła do nas nowa inkarnacja DamianaC jako sabotażysty.