Oj dobrze praqu to że sobie zakladaliscie multi w kafejkach to nic nie da bo jak bilem terensa to lecial twoim kontem jak na zlamanie karku wiec uwierz mi ze czysci nie jestescie. Admin nie jest glupi nie oceniaj go swoja miara, sam sie o tym przekonalem wiec wiem co mowie.
Czemu nas terens wyrzucil z hal of fejm familija, no wiecie co to cios ponizej pasa.,
Ponieważ walki z przewagą to nadal bardziej reguła niż wyjątek, od nastepnych igrzysk za zwycięskie walki z przewagą (2vs1, 3vs2, 4vs3):
-nie będą naliczane punkty MF
-prezenty będą zawierały mniej atrakcyjne nagrody
Do dupy jak zawsze.
Nie dość, że 51lvl mnie zaatakował i jeszcze dostawał baty, to oczywiście jeszcze jemu pomogły lamusy jedne.
A pisałem Tomiemu by mi dał kilka annihilatorów na Igrzyska, to nie ..
Zlikwidować kolce!
Za mało czasu na myślenie, powinno być ponad 20sek. Do dupy, potwierdzam.
Ostatnio edytowane przez Noriko ; 27-01-2013 o 20:35 Powód: błąąąąąąąąąąąd
Nie ma to jak ogarnięci ludzie![]()
Już dawno pisałem adminowi że za mało czasu. Niestety zamulanie, opóźnienia, wielu graczy online, 4vs4 - zanim zorientuję się kto i jakie ma statusy w tej całej choince mija cały czas i większość postaci wykonuje ruch auto - niech admin sprawdzi w bazie jakieś statystyki ile jest tur na aut.
Gdy przychodzi nasza tura, nie ma czasu nawet 5 s się zastanowić co zrobić - trzeba wiedzieć natychmiast, a czasami gracz przed nami odwraca losy walki. Trzeba także pamiętać jakie ma się zdolności i które zostały użyte przez nas i sojuszników.
Proponuję zwiększyć czas trwania każdej tury wraz z większą liczbą graczy ŻYWYCH w walce.
1-2 (1vs1) - 20s
3-4 - 25s
5-6 - 30s
7-8 - 35s
PS
Jeśli chodzi o same IŚ, to debilizmem jest dołączyć do walki i włączyć auto, a miałem "przyjemność" taką sytuację oglądać...
dobry pomysł, nawet odrobinę wydłużyć przy większej ilości graczy w walce, tak chociaż o 5-10 sekund
Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.
mapy chodzi o ta walke https://mfo3.pl/r/117440397 kolesiowi padl net i zgory wiadoma przegrana walkale przedluzenie czasu na oddanie ruchu juz jest caly czas poruszeny i to co mapy napisal powinno wejsc xD
Szczególnie że parę razy po użyciu obszarówki miałam tak że czas na ruch kończył się koło 4 sek ;x 20sek by wystarczyło
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
nom lekkie zwiększenie czasu jak pisał mapy albo minimalnego o te 5 sek byłoby dobrym pomysłem