Wiecie co a ja proponuje ujednolicić wygląd postaci i by każdy był anonimowy .
I nikt nie wie gdzie sie wtraca bo inaczej takie tematy jak dzisiaj będą co tydzień . Tyle.....
Wiecie co a ja proponuje ujednolicić wygląd postaci i by każdy był anonimowy .
I nikt nie wie gdzie sie wtraca bo inaczej takie tematy jak dzisiaj będą co tydzień . Tyle.....
Hard Punk, rządzisz!![]()
Bądź na tej drodze życia, i nie spadaj z niej![]()
Jak dla mnie te igrzyska, to czysty bezsens.
@UP A po co komu taki strój, patrzy się na nick ;p
jesli chodzi o sabotaz to kazdy bioracy udzial w igrzyskach musi sie z nim liczyc juz było to poruszane tylko tym razem trafiło na familie wiec jest głośniej, lepiej niech naprawią błąd ze sledzeniem :P btw. moze hard punk śledził mnie a skoro sledzenie oznaczalo atak dołączył przez ten błąd do familii xD
Na szczęście nie uczestniczę na tych igrzyskach, nie było by to na moje nerwy![]()
HARD PANK NA PREZYDENTA !
Ten smród po kradzieży ek już zawsze będzie sie za wami ciągnął.Nie sabotuje dla nikogo, po prostu lubie patrzec, jak Familia placze i przegrywa. Bezcenne byly bluzgi na pw :>
Lajf is brutal
fajne to byly bluzgi w trakcie tej walki. Piekne slownictwo![]()
hard punk załatwił praczkowi załamanie nerwowe na tydzień. A jestem pewien, że nie jest to ostatni sabotaż w drużynie rodzinki.
nie wychodze z domu przez tydzien, mam mysli samobojcze, jedyne co podnosci mnie na duchu, to jest to forum !
Boże, jaka załamka! No nie mogę, no!
Te igrzyska się nie liczą, bo ja w nich nie grałem.
O, tak w ogóle to znowu przegapiłem!
Też miałem ochotę kogoś zasabotować, ale ciężko gdy mi nawet kolce nie znikają, gdy lamerskie 50 mnie ubijają, zero szacunku!