Fechmistrz Kamil zachęca graczy do podawania swoich haseł w dziale Handel.
A tu napisał, że robił to już niejeden raz.
Nie podaję całego okna, ponieważ inne wiadomości były nie na temat, jak to w Wiekowym Lesie.
Fechmistrz Kamil zachęca graczy do podawania swoich haseł w dziale Handel.
A tu napisał, że robił to już niejeden raz.
Nie podaję całego okna, ponieważ inne wiadomości były nie na temat, jak to w Wiekowym Lesie.
Może nie sklejaj wiadomości tylko dawaj całą rozmowę? Sklejając rozmowa nabiera innego znaczenia i wygląda jakbym był oszustem.
Nie mam jak przekleić całego czatu bo się spam porobił. O tym że trzeba podać swoje passy na handlu to ja zażartowałem sobie z kolegami na wiekowym, znamy się nie od dziś, wiedzą że to tylko dla zabawy.
Po drugie - Nie raz ktoś do mnie pisze bym podał passy, to ja mówię np. hasło: XXNIEPODAMSPADAJXX nazwa:XXSERIOUWIERZYŁEŚ?XX, o tym mówiłem że raz taki numer zrobiłem gościowi i sie nabrał i po chwili napisał "nie działają".
Pozdrawiam
https://zapodaj.net/017d7fa1669ec.bmp.html
Czy to nie jest nakłanianie do multikonta?
No przez te 2 min sporo się mogło zdarzyć jak dla mnie wyjęte z kontekstu. Jak wlepiasz to cała rozmowę nawet ze spamem niedotyczącym tematu. VD chyba nawet gdzieś tam pisał że ma być cała rozmowa niepomazana ani w żaden inny sposób nieprzerobiona.
Może użył za dużego skrótu myślowego.
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
NIE tak żeby było pare nad i pare pod. Równie dobrze mogło tam być.
X: Trzeba zakładać gemy obrony magicznej na tygrysy żeby pojawił się tygrys brunatny
FK: tja jasne
FK: trzeba wpisać swoje passy w handlu... ( 3 kropki świadczą że pewnie był tam dalszy ciąg)
FK: odtańczyć na jednej nodze taniec deszczu i splunąć za siebie wtedy się pojawi Tygrys Brunatny
FK: weź nie kłam dzieciakowi
FK: raz zrobiłem taki numer gościowi i się nabrał ( może np rozmowa zeszła na temat szkolnych numerów)
Jak sam widzisz nie da się wywnioskować co autor miał na myśli więc lepiej dać za dużo niż za mało
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
To niech wyciągną logi.
A mi to nie przeszkadza
Mam dowody.
I nie płacz
Logi z czatu? bardzo wątpię aby były one gdzieś gromadzone.
Gdybyś PN zastosował się do tego co już powtarzałem nieraz to być może udało by się więcej
wywnioskować z tej rozmowy. Jak dla mnie to wyciąłeś najbardziej obciążające wypowiedzi,
pozbawiając całości wspomnianego kontekstu by jak najbardziej obciążyć Fachmistrza.
Nie interesuje mnie Twój punkt widzenia odnośnie formy screenów, skoro jasno określiłem
jak mają one wyglądać to nie masz nic do powiedzenia. Albo się zastosujesz, albo się nie
udzielaj w tym temacie. W nieskończoność nie będę wałkował rzeczy tak oczywistych.
Co do samego zgłoszenia, pomijając jego niekompletność to w tej formie wygląda nie ciekawie.
Już nie macie się czego czepiać... (-; A Potencjalny czerp radość z gry bo po to ona jest. A jak na razie nic ci nie pasuje i we wszystkim doszukujesz się problemu.
To jest udowodnione, reszta nie wiem.Uważajcie na byłego właściciela postaci xXnerporXx bo kradnie eq
Znów podszywanie się pod admina... Czy to kiedykolwiek się skończy?