To nie jest oszukiwanie , tylko zwyczajne dogadywanie się.
Z wieloma graczami sam się w ten sposób ugadałem.
To nie jest oszukiwanie , tylko zwyczajne dogadywanie się.
Z wieloma graczami sam się w ten sposób ugadałem.
"Nie walczę już z nikim,
Nie walczę już o nic."
Lista KAR:
Zastraszanie, szantaż, próby przekupienia (GM'a lub innego gracza). 30 dni
Doskonale podchodz pod próbe przekupienia, zapłać a coś zrobie...
Ten paragraf był bardzo rzadko stosowany, nie było ku temu okazji w MFO2.Zastraszanie, szantaż, próby przekupienia (GM'a lub innego gracza).
Owszem zdarzały się szantaże i zastraszanie (głównie GM'a), ale próby przekupstwa to nie bardzo,
a tym bardziej innego gracza. Wspominam o tym dlatego, że osobiście nie wiem po co ten paragraf
jest tak skonstruowany, możliwe że zastosowano zasadę "lepiej mieć i nie potrzebować, niż potrzebować
i nie mieć".
W tej sytuacji nie jest to działanie na Twoją niekorzyść, ilekroć na złość robiłem handlarzomDoskonale podchodz pod próbe przekupienia, zapłać a coś zrobie*...
nie godząc się na ich warunki (daj w łapę to odpuszczę), licytowałem aukcje to zawsze wychodziłem
na tym gorzej niż bym zapłacił.
* zapłać albo będę Cie prześladował
* zapłać albo naopowiadam kłamstw o Tobie
* zapłać albo ukradnę / usunę Ci konto
* całą rzesza innych podobnych
Reasumując ten paragraf można stosować, ale w sytuacjach znacznie poważniejszych niż wspomniana.
Ja bym bana za to nie dał.
Nie mogę edytować postu...
Rób screena całego czatu lub okna gry a nie tylko wycinek wypowiedzi
////
spoczko
![]()
Ostatnio edytowane przez Potencjalny Nabywca ; 15-09-2012 o 23:35 Powód: reupload
Gracz kubaxdx oszukał mnie. Poprosiłem go, aby przerzucił 60k między postaciami, a on zabrał tą forsę. Zaczął mnie szantażować, że muszę dać mu wiele przedmiotów, by dostać z powrotem, gdy się nie zgodziłem, on się wylogował, zrobił bym screena, ale komp mi się zawiesił w złym momencie i zniknęły dowody z mfo3...
Mi możnaJa jestem wiernym murzynem , Antek potwierdzi
Fechmistrz Kamil zachęca graczy do podawania swoich haseł w dziale Handel.
A tu napisał, że robił to już niejeden raz.
Nie podaję całego okna, ponieważ inne wiadomości były nie na temat, jak to w Wiekowym Lesie.
Może nie sklejaj wiadomości tylko dawaj całą rozmowę? Sklejając rozmowa nabiera innego znaczenia i wygląda jakbym był oszustem.
Nie mam jak przekleić całego czatu bo się spam porobił. O tym że trzeba podać swoje passy na handlu to ja zażartowałem sobie z kolegami na wiekowym, znamy się nie od dziś, wiedzą że to tylko dla zabawy.
Po drugie - Nie raz ktoś do mnie pisze bym podał passy, to ja mówię np. hasło: XXNIEPODAMSPADAJXX nazwa:XXSERIOUWIERZYŁEŚ?XX, o tym mówiłem że raz taki numer zrobiłem gościowi i sie nabrał i po chwili napisał "nie działają".
Pozdrawiam
https://zapodaj.net/017d7fa1669ec.bmp.html
Czy to nie jest nakłanianie do multikonta?
No przez te 2 min sporo się mogło zdarzyć jak dla mnie wyjęte z kontekstu. Jak wlepiasz to cała rozmowę nawet ze spamem niedotyczącym tematu. VD chyba nawet gdzieś tam pisał że ma być cała rozmowa niepomazana ani w żaden inny sposób nieprzerobiona.
Może użył za dużego skrótu myślowego.
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
NIE tak żeby było pare nad i pare pod. Równie dobrze mogło tam być.
X: Trzeba zakładać gemy obrony magicznej na tygrysy żeby pojawił się tygrys brunatny
FK: tja jasne
FK: trzeba wpisać swoje passy w handlu... ( 3 kropki świadczą że pewnie był tam dalszy ciąg)
FK: odtańczyć na jednej nodze taniec deszczu i splunąć za siebie wtedy się pojawi Tygrys Brunatny
FK: weź nie kłam dzieciakowi
FK: raz zrobiłem taki numer gościowi i się nabrał ( może np rozmowa zeszła na temat szkolnych numerów)
Jak sam widzisz nie da się wywnioskować co autor miał na myśli więc lepiej dać za dużo niż za mało
[SIGPIC]https://pokazywarka.pl/baho0i/[/SIGPIC]Wszystkie błędy są celowe...
To niech wyciągną logi.