Strona 39 z 136 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 585 z 2038

Temat: Uwaga na oszustów!

Jamal
    Konto usunięte

A teraz Postanowił dać więcej byle by kupić szybko :

VaanDee większego skrina nie mam bo wiadomość z czatu dawno znikneła :<
    Załączony obraz Załączony obraz   
    Ostatnio edytowane przez Jamal ; 22-08-2012 o 21:05

Cytat Napisał Jamal Zobacz post

A teraz Postanowił dać więcej byle by kupić szybko :
    Nie da się tych screenów wysyłać w mniej okrojonej wersji? ideą tego tematu nie jest zabawa w wycinanki ... popraw to.

Użytkownik
    Niestety nie mam screenów, więc możecie to uznać za spam, bo to jest dłuższa historia, ale sprostuję to - użytkowniczka Seeiio wykorzystuje to że jest dziewczyną i szuka naiwnych którzy będą jej dawać itemy, poty i kasę. Polecam uważać ja jej prawie dałem Amulet Kajana, ale w sumie uratowała mnie moja chciwość i go sprzedałem :P poza tym dała mi prezent - Banicki Miecz, a potem jak ja jej nic nie dawałem to wonty na GG że mam jej go oddać. Mam archiwum z GG - kto chce to pisać - 13880718 to wyśle.

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Vandalier Zobacz post
    Niestety nie mam screenów, więc możecie to uznać za spam, bo to jest dłuższa historia, ale sprostuję to - użytkowniczka Seeiio wykorzystuje to że jest dziewczyną i szuka naiwnych którzy będą jej dawać itemy, poty i kasę. Polecam uważać ja jej prawie dałem Amulet Kajana, ale w sumie uratowała mnie moja chciwość i go sprzedałem :P poza tym dała mi prezent - Banicki Miecz, a potem jak ja jej nic nie dawałem to wonty na GG że mam jej go oddać. Mam archiwum z GG - kto chce to pisać - 13880718 to wyśle.
    nie widzę tutaj oszustwa
    jesteś zwykłym skąpcem

Użytkownik Avatar Seitas

BladeX
    Konto usunięte
    Ten co nawyzywał moja cała rodzine... uciekał bo bał sie PvP, co swoje 14letnie zdjecie do prezentacji wstawiał...
    Sprawdz swoj profil gdzie kazdego wyzywasz dziecko, gdzie do kazdego masz pretensje
    A i pokaz dowod oszustwa bo ja widze jakies zdjecie, jeszcze nie do konca prawdziwe.
    Ostatnio edytowane przez BladeX ; 23-08-2012 o 21:09

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał BladeX Zobacz post
    Ten co nawyzywał moja cała rodzine... uciekał bo bał sie PvP, co swoje 14letnie zdjecie do prezentacji wstawiał...
    Sprawdz swoj profil gdzie kazdego wyzywasz dziecko, gdzie do kazdego masz pretensje
    A i pokaz dowod oszustwa bo ja widze jakies zdjecie, jeszcze nie do konca prawdziwe.
    Spamowałeś tą ofertą na czacie.

Wcale nie wystawiasz dobrego świadectwa o sobie, odgryzając się, pisząc jaki to zły i nie dobry jest gracz który na Ciebie doniósł.
    Dowód jako taki został wstawiony, twierdzisz że screen opublikowany przez gracza Seitas został przez niego bezczelnie podrobiony?
    Zawartość prezentacji była z gołą inna, nigdy nie oferowałeś statystyk za sms? tak właśnie twierdzisz, zastanów się dobrze nim
    jeszcze bardziej się pogrążysz.

BladeX
    Konto usunięte
    Za sms? Nie... za złoto tak, za itemy na wyzszy lvl, ktorych bede potrzebowac tak mówie wprost i otwarcie..Ale nigdy nikogo nie oszukalem, dostalem zloto, a gracze skrypt z ktorego sa zadowoleni. Co w tym zlego? To wymiana jak kazda inna. Nie jestem jakims naciagaczem. Mam swoj ranq, swoj skrypt na ktory poswiecilem czas i chce sie podzie tolic w zamian za pomoc w postaci zlota, czy to przestepstwo?

Po za tym to handel jak kazdy inny ja nie widze tu nic niezgodnego.

Zreszta to latwo sprawdzic w historii konta z MF.
    Swoja droga kazdy na kazdego potrafi doniesc, a wiekszosc z graczy ma multikonta i przelewa sobie kase i itemy, czy to jest fair? Nie.. Jedni oszukuja nowych graczy, kupuja od nich eq za kilkakrotnie mniejsza wartosc i sprzedaja drozej.. ja sprzedaje swoj czas poswiecony na wymyslenie i ulozenie skryptu i stat. Po za tym ludzie, ktorzy grali/ja w MMO moga potwierdzic moja uczciwosc i wyplacalnosc, tak samo wielu graczy z MFO3.
    Ostatnio edytowane przez BladeX ; 23-08-2012 o 22:21

Piszesz o rzeczach kompletnie nie związanych z tą sytuacją.
    Nie chodzi o handel czymkolwiek za złoto czy ekwipunek!
    Nie interesuje mnie w tej chwili to co robią inni gracze, tu chodzi
    o Ciebie i o Twoje sposoby na zdobywanie MF.

Nie ważne czy sprzedałeś cokolwiek za kod SMS czy tylko próbowałeś to zrobić.
    Jedno i drugie jest tak samo zakazane.

BladeX
    Konto usunięte
    Nic nie sprzedałem za sms... ani nie próbowałem... Czy gdziekolwiek pojawia sie kod sms, sms?
    Profil powstal odkad wprowadzono handel MF ponownie, nie wiem o co Wam chodzi.
    MF mozna przekazac na aukcji zakonczajac ja przed czasem, tak? Wiec nie wiem w czym jest problem.
    Pozdrawiam.
    Jedna osoba cos napisze, a nigdzie nie jest podane ze sms.. wiec nie zlamalem regulaminu.
    Pozdrawiam.

Nikon
    Konto usunięte
    Po za tym ludzie, ktorzy grali/ja w MMO moga potwierdzic moja uczciwosc i wyplacalnosc, tak samo wielu graczy z MFO3.
    Grałam w MMO. Chyba zapomniałeś, że na konkurs plastyczny dałeś nie swoje prace i w ten sposób oszukałes admina i wszystkich innych graczy.
    MF mozna przekazac na aukcji zakonczajac ja przed czasem, tak?
    NIE - aukcji z mf nie można zakończyć przed czasem chyba, że jeszcze nikt nie zalicytował.

BladeX
    Konto usunięte
    Tak, spamuj tutaj dalej... Ta ktorej nikt nie lubil poza squadronem. W koncu zrezygnowala, przypominam, ze to Ty chcialas mnie oszukac z nagroda i niby zmienilas nagrody w momencie ogloszenia wynikow. Ale po cholere ten spam..
    Jak ktos napisze sprzedam za MF to od razu ze wyludza smsy czy kody? Bez komentarza... pozostawmy to Adminowi.

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte
    Tak, spamuj tutaj dalej... Ta ktorej nikt nie lubil poza squadronem. W koncu zrezygnowala, przypominam, ze to Ty chcialas mnie oszukac z nagroda i niby zmienilas nagrody w momencie ogloszenia wynikow. Ale po cholere ten spam..
    Jak ktos napisze sprzedam za MF to od razu ze wyludza smsy czy kody? Bez komentarza... pozostawmy to Adminowi.
    To w jaki sposób chciałeś sprzedać za mfy, skoro handel mfami jest niemożliwy?

BladeX
    Konto usunięte
    Na targu za pomoca aukcji. Proste...
    A ze nie sprzedalem za MF to skad moglem wiedziec/ nadal nie wiem czy nie mozna zakonczyc przed czasem..
    Zaczynam tu grac a wy macie problemy..
    Aukcja jak kazda inna wiec te zasady powinny byc takie same.

Uprawnienia