Strona 39 z 135 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 585 z 2012

Temat: Uwaga na oszustów!

Wcale nie wystawiasz dobrego świadectwa o sobie, odgryzając się, pisząc jaki to zły i nie dobry jest gracz który na Ciebie doniósł.
    Dowód jako taki został wstawiony, twierdzisz że screen opublikowany przez gracza Seitas został przez niego bezczelnie podrobiony?
    Zawartość prezentacji była z gołą inna, nigdy nie oferowałeś statystyk za sms? tak właśnie twierdzisz, zastanów się dobrze nim
    jeszcze bardziej się pogrążysz.

BladeX
    Konto usunięte
    Za sms? Nie... za złoto tak, za itemy na wyzszy lvl, ktorych bede potrzebowac tak mówie wprost i otwarcie..Ale nigdy nikogo nie oszukalem, dostalem zloto, a gracze skrypt z ktorego sa zadowoleni. Co w tym zlego? To wymiana jak kazda inna. Nie jestem jakims naciagaczem. Mam swoj ranq, swoj skrypt na ktory poswiecilem czas i chce sie podzie tolic w zamian za pomoc w postaci zlota, czy to przestepstwo?

Po za tym to handel jak kazdy inny ja nie widze tu nic niezgodnego.

Zreszta to latwo sprawdzic w historii konta z MF.
    Swoja droga kazdy na kazdego potrafi doniesc, a wiekszosc z graczy ma multikonta i przelewa sobie kase i itemy, czy to jest fair? Nie.. Jedni oszukuja nowych graczy, kupuja od nich eq za kilkakrotnie mniejsza wartosc i sprzedaja drozej.. ja sprzedaje swoj czas poswiecony na wymyslenie i ulozenie skryptu i stat. Po za tym ludzie, ktorzy grali/ja w MMO moga potwierdzic moja uczciwosc i wyplacalnosc, tak samo wielu graczy z MFO3.
    Ostatnio edytowane przez BladeX ; 23-08-2012 o 23:21

Piszesz o rzeczach kompletnie nie związanych z tą sytuacją.
    Nie chodzi o handel czymkolwiek za złoto czy ekwipunek!
    Nie interesuje mnie w tej chwili to co robią inni gracze, tu chodzi
    o Ciebie i o Twoje sposoby na zdobywanie MF.

Nie ważne czy sprzedałeś cokolwiek za kod SMS czy tylko próbowałeś to zrobić.
    Jedno i drugie jest tak samo zakazane.

BladeX
    Konto usunięte
    Nic nie sprzedałem za sms... ani nie próbowałem... Czy gdziekolwiek pojawia sie kod sms, sms?
    Profil powstal odkad wprowadzono handel MF ponownie, nie wiem o co Wam chodzi.
    MF mozna przekazac na aukcji zakonczajac ja przed czasem, tak? Wiec nie wiem w czym jest problem.
    Pozdrawiam.
    Jedna osoba cos napisze, a nigdzie nie jest podane ze sms.. wiec nie zlamalem regulaminu.
    Pozdrawiam.

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał BladeX Zobacz post
    Po za tym ludzie, ktorzy grali/ja w MMO moga potwierdzic moja uczciwosc i wyplacalnosc, tak samo wielu graczy z MFO3.
    Grałam w MMO. Chyba zapomniałeś, że na konkurs plastyczny dałeś nie swoje prace i w ten sposób oszukałes admina i wszystkich innych graczy.
    MF mozna przekazac na aukcji zakonczajac ja przed czasem, tak?
    NIE - aukcji z mf nie można zakończyć przed czasem chyba, że jeszcze nikt nie zalicytował.

BladeX
    Konto usunięte
    Tak, spamuj tutaj dalej... Ta ktorej nikt nie lubil poza squadronem. W koncu zrezygnowala, przypominam, ze to Ty chcialas mnie oszukac z nagroda i niby zmienilas nagrody w momencie ogloszenia wynikow. Ale po cholere ten spam..
    Jak ktos napisze sprzedam za MF to od razu ze wyludza smsy czy kody? Bez komentarza... pozostawmy to Adminowi.

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte
    Tak, spamuj tutaj dalej... Ta ktorej nikt nie lubil poza squadronem. W koncu zrezygnowala, przypominam, ze to Ty chcialas mnie oszukac z nagroda i niby zmienilas nagrody w momencie ogloszenia wynikow. Ale po cholere ten spam..
    Jak ktos napisze sprzedam za MF to od razu ze wyludza smsy czy kody? Bez komentarza... pozostawmy to Adminowi.
    To w jaki sposób chciałeś sprzedać za mfy, skoro handel mfami jest niemożliwy?

BladeX
    Konto usunięte
    Na targu za pomoca aukcji. Proste...
    A ze nie sprzedalem za MF to skad moglem wiedziec/ nadal nie wiem czy nie mozna zakonczyc przed czasem..
    Zaczynam tu grac a wy macie problemy..
    Aukcja jak kazda inna wiec te zasady powinny byc takie same.

Potencjalny Nabywca
    Konto usunięte
    Na targu za pomoca aukcji. Proste...
    A ze nie sprzedalem za MF to skad moglem wiedziec/ nadal nie wiem czy nie mozna zakonczyc przed czasem..
    Zaczynam tu grac a wy macie problemy..
    Aukcja jak kazda inna wiec te zasady powinny byc takie same.

Widzę, że argumenty na temat anulowania aukcji MF na targu do Ciebie nie docierają.. Pogrążasz się coraz bardziej.

BladeX
    Konto usunięte
    Pytanie, gdzie masz napisane ze nie mozna anulowac aukcji z MF? Nigdy nie sprzedawalem to skad moge wiedziec jako nowy gracz?
    Mysl, prosta... aukcja jak aukcja, ktora mozna zakonczyc przed czasem.

To teraz pokaz mi, gdzie masz napisane ze jest zakaz handlu MFami. I zasady aukcji odnosnie MF..
    Ostatnio edytowane przez BladeX ; 24-08-2012 o 01:09

Nikon
    Konto usunięte
    Ta ktorej nikt nie lubil poza squadronem. W koncu zrezygnowala, przypominam, ze to Ty chcialas mnie oszukac z nagroda i niby zmienilas nagrody w momencie ogloszenia wynikow.
    Najlepiej kogoś obrażać niż toczyć rozmowę na jakimś poziomie... idź lepiej do piaskownicy.
    Nie zmieniałam nagród.

No tak.. najprosciej czepic sie literowki, bo w my mafia sa MM a tam mam duzo wiekszy poziom., zamiast odpowiedziec na pytanie skad moge wiedziec ze nie mozna anulowac wczesniej aukcji z MF?! Skoro nigdy nie dalem MF na aukcje?
    Cytat z aktualności:
    Wprowadzono możliwość sprzedaży punktów MF w formie aukcji na targu.

Sprzedaż odbywa się bez prowizji po stronie punktów MF, ze standardowymi prowizjami w złocie.

Nałożone są pewne ograniczenia:
    - można sprzedać tylko tyle punktów MF ile się zakupiło poprzez doładowania
    - nie można wystawiać ofert "kup teraz"
    - aukcje trwają minimalnie 12 godzin i nie można ich zakończyć przed czasem (jeśli złożono już oferty kupna)

BladeX
    Konto usunięte
    OK, dziekuje nie mam pytan. Nie czytalem tego no i? Nie wiedzialem, ze nie można. Dostane kare ze nie czytalem aktualnosci? Bo ja nie widze nic zlego w tym co zrobilem.

A gdzie jest napisane, ze nie mozna sprzedac skryptu ulozonego przez siebie?

§11
    Szczegółowy wykaz niedozwolonych czynności i zachowań wraz z przewidzianymi karami dostępny jest TUTAJ. Wykaz ten jest integralną częścią regulaminu. W wykazie zostały umieszczone jedynie najpopularniejsze przewinienia. Każde inne zachowania gracza, które są niezgodne z regulaminem, netykietą bądź zasadami współżycia społecznego również podlegają karom, których wysokość przyznaje Game Master lub Administrator według uznania.

Link TUTAJ nie działa.
    https://mfo2.pl/kodeks.php
    Rejestrujac sie zapoznalem sie z regulaminem i nie wykonałem zadnego wykroczenia.

" Administracja nie ponosi odpowiedzialności za utratę punktów MF spowodowaną udostępnieniem danych dotyczących płatności (treści SMS, numerów telefonów, kodów autoryzacyjnych) osobom trzecim. " Nigdzie nie jest napisane, ze jest to karalne
    Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 24-08-2012 o 02:17

Dzięki postronnym wypowiedzią dowiedziałem się więcej niż oczekiwałem.
    Nie ma sensu się powtarzać bo jak widać słowa ulatują w próżnie ...

Na chwilę obecną uważam tą sprawę za zamkniętą, ale z chęcią do niej powrócę,
    jak tylko będzie ku temu okazja i sposobność.

Wspomnę tylko o jednym, nie respektuje zasady " najlepszą obrona jest atak",
    w podobnych sytuacjach, a tutaj już dwukrotnie to się zdarzyło.

Użytkownik
    Pożyczyłem mu karmazynowy młot i pierścień rybaka+1 zapewniał mnie ze napewno odda.
    Teraz jak do niego pisze nie odpisuje.

Oto nasz rozmowa niestety nie od początku:

10:22
    xXnerporxX
    Oddam napewno
    Bazyl sk
    daj cos o równej wartości
    xXnerporxX
    Ale ja oddam napewno
    Bazyl sk
    raz mnie tak okradli
    10:23
    Bazyl sk
    a kiedy oddasz
    xXnerporxX
    dzisiaj
    Bazyl sk
    hmmm
    10:24
    xXnerporxX
    ?
    10:24
    Bazyl sk
    ok ale oddaj do 14
    10:25
    xXnerporxX
    ok
    10:26
    xXnerporxX
    Obym herszta Dedł
    Bazyl sk
    racja
    Bazyl sk
    powo
    10:27
    Bazyl sk
    daj mu jak będzie miał ok 1500-1100 trujący atak
    Bazyl sk
    to jak da przeczekanie to dednie
    xXnerporxX
    spk
    xXnerporxX
    jakie zdolności daci
    10:28
    xXnerporxX
    powiedz
    10:28
    Bazyl sk
    czekaj
    10:29
    xXnerporxX
    szybko bo zaraz kończe i będę o 12:00
    Bazyl sk
    leczenie 1 i 2 ,przeczekanie,trujacy atak ,bryza, i coś
    xXnerporxX
    a norme
    Bazyl sk
    mozesz dać
    Bazyl sk
    ja nie miałem
    xXnerporxX
    ok bije

Nikon
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Bazyl sk Zobacz post
    Pożyczyłem mu karmazynowy młot i pierścień rybaka+1 zapewniał mnie ze napewno odda.
    Teraz jak do niego pisze nie odpisuje.
    Tylko screeny mają tutaj jakąś wartość. Bez tego twój post jest zwykłym spamem. Poza tym mogłeś mu nie pożyczać - za głupotę się cierpi.

Uprawnienia