Po 30 turze pewnie jest x% szansy na wybuch
Macie moje hipotezy:
-W turach 8-11 ma duże szanse na wybuch
-Wybuch zależy od 2 czynników - statusów gracza i otrzymanych obrazen, przy czym glownie od tych 1.
- Wybuch nie jest losowy
- Bomb nie wybucha w przeciagu pierwszych 2 tur (ale to czysty strzał). Jak wbiję 48 lv pobadam to bardziej.
- Bomb używa pogromcy statusów tylko w ciągu pierwszych 6 tur walki : https://mfo3.pl/game/report.php?bid=76177675&vpid=35099
To tylko hipotezy, być może wszystkie są mylne :>
Ostatnio edytowane przez musaraj ; 27-07-2012 o 22:30
Mnie tylko zastanawia dlaczego drenaż tyle hp zabiera normalnie jest chyba 5% a tu z 30%
w każdej turze jest x% na wybuch jeśli zostanie spełniony jakiś warunek . jesli nie zostanie to mozna go ubić od początku do końca całkiem" łatwo " ale to dopiero jutro bede sprawdzał
Już tłumaczę, przynajmniej ze swojej strony. Mam dopiero 48 lvl, więc niech ktoś z 50 się wykaże. Wbiję poziom to zacznę bić solo. Idąc za radą benerita zacznę bić od 50, ponieważ pewnie trzeba przetrwać całą walkę, nie prowokując Bomba do wybuchu. Jak na razie to i tak tylko założenia, ale wydaje mi się, że liczenie tur na nic się nie przyda.
Bomb to nie Czacha. Myślisz, że ponowiliby skrypt potworka unikatowego?
Nie o to chodzi, że czacha wybuchała jeżeli była ta 34 tura, miała jakąś szansę na to. Używała śmierci przez 4 (jak mogła) zawsze gdy została właśnie przekroczona ta tura. Mi udało się kiedyś wymigać, bo miałem przeczekanie i spudłowała śmiercią. Kiedy tylko pokonam duchy, to też wezmę się za walki z bombem.
I tak żeby to potwierdzić potrzeba nam walki, w której ktoś by wytrzymał tyle tur. Można od razu wyłączyć regenerację z walki, bo za często po niej wybucha. Trzeba znaleźć pewny sposób, a nie liczyć na to, że może w 30 turze wybuchnie :>
nie wiem cZy cos ?
bylo nastepna"teoria" ?
brak sssusow +drenaz = wybuch bomba ?
https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=16704&vtid=0
raczej za prosto bylo by go ubic drenażami wiec pewnie od tego wybucha . spróbuj bic bez auto st od początku do końca ... może to nie spowoduje wybuchu . Ja nie długo tez bd sprawdzał ta teorie
no wlasnie proue bez statusow bic , ale 10k hp ,ale przy hitach z rzedu 400 to nie lada wyzwanie xD
chyba ze wziac w2teyd go na dubla i dac drenaz + czekajke ;> vile trza by bylo speeda miec na dubla, jezeli ta teoia jest prawdziwa ?
Zadałeś hit powyżej 3k i się dziwisz? ;]