Kazde saboty sa ujowe bo rozwalaja walke . Mowisz ze moglem sie lognac i z innej postaci ogladac Igrzyska, a jesli ja nie chcialem ogladac tego posmiewiska tylko tvt z kolem pyknac???
Podgląd wydruku
Bardzo ciekawy pomysl tylko dodalbym 1 rzecz, jesli gracz zmienil team od ostatnich igrzysk to nie moge isc na najblizsze igrzyska, poniewaz mogla by byc kalkulacja i zmiana teamow co chwile.
A co do limitu gdy zostaje na arenie mniej niz 10 osob sciagniecie limitu jest bardzo dobrym pomyslem.
Wszystkie igrzyska przegapiłem!!!!!!!!
Sabotaże są spoko, btw od czego tak w ogóle się one zaczęły?
od mistrza coniego pevałpe
Te saboty to coś innego (;
Teraz masz go ode mnie, jesteśmy kwita jak widzę. Walka na reputy, Coni nie wpadł na taki pomysł sabotowania graczy igrzyskowych, cha!
Sabotowanie nie wnosi niczego poza wybieraniem zwycięscy, nie jest ani fair ani nie jest z korzyścią dla widowiska.
Nie mieszaj w to innych, skoro zaczynasz dyskutować ze mną. Priv, wytłumaczę Ci to czego nie rozumiesz, tak lubię załatwiać nieporozumienia. Tu wymieńmy się opinią na temat usprawnienia zawodów, zgoda?
No nie spodziewałem się, że wygram :D
Nie mogę w to uwierzyć. :D
E co to za walka 30 sekund xd
hehe, dopiero w ostatniej walce ogarnełam że tylko my zostaliśmy:) gratulacje antku, wreszcie Ci się udało:)
Był jakiś sabot na tych IŚ? :)
Owszem tak.
Bardzo słabe igrzyska, było gdzieś zajść ale wywaliło i nie mogłem wejśc choć na inną postać udało się wejść
Bardzo świetne igrzyska, wygrał ten który zasłużył, jak zawsze.
Jak dla mnie wygrana w igrzyskach śmierci jest nic nie warta.
Squazzers na prezydenta.
A co do igrzysk, to było nudno.
Sabotowanie to fajna zabawa.
Coś jest nie tak z przeniesieniem na igrzyska: o 20 zaciemniła się plansza i nastał czerń. Po odczekaniu 15s postanowiłem dać F5, bo to już było zbyt długo.
Na szczescie byłem w eternii i przeniosło mnie jeszcze raz.
Dodatkowo zostały już opracowane niemalże do perfekcji 2 mankamenty, które może uda się jakoś wyeliminować:
1) sabotażyści lub inni gracze włączając i wyłączając ciągle opcję poddania się powoduje zasłanianie panelu z danymi graczy (hp,mp) co skutecznie uniemożliwia normalną walkę, zwłaszcza przy tak ograniczonym czasie.
2)sytuacja każdej z walk sprowadza się do zabicia wszystkich i "czeknięcia" jednego i czekanie 20min - całkowita blokada postaci, i oglądanie tego całego przeczekiwania jest żenujące. W tym czasie można by oglądnąć ciekawsze walki innych na arenie...
Cytat:
2)sytuacja każdej z walk sprowadza się do zabicia wszystkich i "czeknięcia" jednego i czekanie 20min - całkowita blokada postaci, i oglądanie tego całego przeczekiwania jest żenujące. W tym czasie można by oglądnąć ciekawsze walki innych na arenie...
Normalny gracz by się w momencie pewnej przegranej poddał, a my mieliśmy mieć nieszczęście, że dołączyła do nas nowa inkarnacja DamianaC jako sabotażysty.
Takie praktyki powinny być jakoś ukrócone, bo co to za zwycięstwo po czekaniu na to, iż inni odpadną? Może zmiany w przeczekaniu coś zmienią, tylko kiedy one będą...
Igrzyska Śmierci takie są i takie powinny być. Czekanie, aż przeciwnicy zdechną z głodu to akurat naturalna praktyka.
Dzisiejsze igrzyska nawet przyjemne. Mimo wszystko jednak, walki kończące się w 2-3 minuty chyba nie są zamierzonym działaniem.
Na igrzyskach liczy się fart, a nie umiejętności.
To samo, następnym razem przy takim czymś odświeżam o 21 czy którejś jak zostanie 2 zawodników i wbiję od razu na finały.Cytat:
Coś jest nie tak z przeniesieniem na igrzyska: o 20 zaciemniła się plansza i nastał czerń. Po odczekaniu 15s postanowiłem dać F5, bo to już było zbyt długo.
Na szczescie byłem w eternii i przeniosło mnie jeszcze raz.
Obawiam się, że takie coś pewnie zadziała tylko przez kilka-kilkanaście minut od rozpoczęcia, dla właśnie takich sytuacji. Nie mniej jednak jest to błąd i powinien być rozwiązany - albo natychmiastowym przeniesieniem po zapisie, albo czymś innym.
Wydaję mi się, żeby zadziałało i po godzinie.
Odświeżyłem o 20:01 i wtedy wszedłem na arenę z całym 5 minutowym czasem na rozpoczęcie walkę. Od wtedy mnie właśnie liczono, czyli wcześniej nie byłem traktowany jako uczestnik IŚ, więc nie sądzę czy jest różnica czy bym odświeżył o 20:01 czy 21:01, chyba że samo po jakimś czasie by mnie załadowało, ale nie zapowiadało się na to.
Jest niewielki margines (50-60 sek) na "lag" po stronie serwera lub usera. Potem otrzymuje się komunikat "minął już czas na dołączenie...."
Też miałem to z tą czernia :).
Była dzisiaj wgrywana świeża wersja silnika, co wiąże się z odświeżeniem cache'a zarówno po stronie serwera, jak i w przeglądarce (nowe wersje plików JS), a wtedy drobne usterki tego typu mogą (choć nie muszą) się pojawić. Wystąpienie "czarności" może również spowodować zerwanie połączenia/chwilowy lag serwera. Na takie przypadki F5, najlepiej w ciągu max 30 sekund po wystąpieniu czarności. Jeśli zdarzy się ponownie u większej liczby osób to można zacząć podejrzewać błąd.
Spore lagi dzisiaj były + po jakimś czasie w ogóle s1 padł.
Nie wykonałem żadnej tury (znaczy może jedną, ale na automacie w walce 2v1), a cały tydzień czekałem :<
Nawet mnie nie przeniosło...
Miałem to samo - ogólna czarność. Ale odświeżyłem za późno :(