Strona 46 z 56 PierwszyPierwszy ... 364445464748 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 676 do 690 z 828

Temat: Wrażenia po Igrzyskach

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Teraz już nic, ale kiedyś było dużo lepszych rzeczy.
    Z tvt na 40 lvlu na czele.
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Jan Saryusz
    Konto usunięte
    Nie wszyscy są tak starzy by brać pod uwagę to co działo się na 40 lvl. Druga rzecz, jeśli kogoś wkurza czekanie 25 minut na to by z pewnością 100% odpaść w sabotowanej walce niech zrobi to co ja w kilku takich, które mnie spotkały - relog na inną postać i oglądanie igrzysk z drugiej strony. Nie bardzo potrafię pojąć zależność "sabot dla nas cacy - przeciwko nam be".

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    a co lepsze jest tutaj?
    poza kowaleniem które jest drogie i żmudne?
    pytasz powaznie i o tej grze ?
    bo jezeli tak to odpowiedz jest prosta: nic....
    Pytasz "dlaczego?", rzeczy zawsze dzieja sie bez ostrzezenia, pozniej przychodza odpowiedzi.

Pies Na Baby
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    Te igrzyska śmierci to guwno.
    Tyle w tym temacie.

Użytkownik
    Moja emocja była jak na paraolimpiadzie, czyli jej brak. A wszystko przez przeczekanie, które zajmuje 90% czasu 90% walk.

Użytkownik
    Cytat Napisał Jan Saryusz Zobacz post
    Nie wszyscy są tak starzy by brać pod uwagę to co działo się na 40 lvl. Druga rzecz, jeśli kogoś wkurza czekanie 25 minut na to by z pewnością 100% odpaść w sabotowanej walce niech zrobi to co ja w kilku takich, które mnie spotkały - relog na inną postać i oglądanie igrzysk z drugiej strony. Nie bardzo potrafię pojąć zależność "sabot dla nas cacy - przeciwko nam be".
    Kazde saboty sa ujowe bo rozwalaja walke . Mowisz ze moglem sie lognac i z innej postaci ogladac Igrzyska, a jesli ja nie chcialem ogladac tego posmiewiska tylko tvt z kolem pyknac???

Użytkownik
    Cytat Napisał Lady Karen Zobacz post
    Już była o tym kiedyś mowa. nie chce mi się szukać;P nie wiem czemu nie przeszło no ale.
    można byłoby zrobić igrzyska naprawdę drużynowe: zapisujesz sie teamem i walczysz od początku do końca drużyną. mfy dla wszystkich po równo (ale sumarycznie tyle co przeciętna wygrana na igrzyskach) osoby zapisane solo dostawałyby losową drużynę.
    lub: każdy jest solo i są losowane ekipy 4 osobowe z zastrzeżeniem, ze wstęp na igrzyska ma wtedy nie 40+ tylko 50+. drugie wyjście nie wyklucza sabotów jednak..
    i przydałoby się cos z tym graniem na czas. 25 min wczoraj stania i dawania antidotum czy innych pierdół było straaaaasznie nudne i wkurzające dla tych co sabotowałam.. nie można znieść limitów czasu na podjęcie walki jak zostaje <10 osób na arenie? albo przedłużyć do 15 min na podjęcie..
    Bardzo ciekawy pomysl tylko dodalbym 1 rzecz, jesli gracz zmienil team od ostatnich igrzysk to nie moge isc na najblizsze igrzyska, poniewaz mogla by byc kalkulacja i zmiana teamow co chwile.

A co do limitu gdy zostaje na arenie mniej niz 10 osob sciagniecie limitu jest bardzo dobrym pomyslem.

SweetWater
    Konto usunięte
    Wszystkie igrzyska przegapiłem!!!!!!!!
    Ostatnio edytowane przez SweetWater ; 30-07-2013 o 22:36

Jan Saryusz
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Rebeq Zobacz post
    Kazde saboty sa ujowe bo rozwalaja walke . Mowisz ze moglem sie lognac i z innej postaci ogladac Igrzyska, a jesli ja nie chcialem ogladac tego posmiewiska tylko tvt z kolem pyknac???
    Zawsze idę tam po to by "pyknąć tvt", jeśli wyjdzie ładne mogę i odpaść ale mam świadomość, że poszło mi dobrze, dobrze się też bawiłem. Dobrze, może Ty masz dla mnie lepszą radę na wypadek kolejnego sabotu, który wywali mnie w walce, chociażby z Ksiliath?

Użytkownik
    Cytat Napisał Jan Saryusz Zobacz post
    Zawsze idę tam po to by "pyknąć tvt", jeśli wyjdzie ładne mogę i odpaść ale mam świadomość, że poszło mi dobrze, dobrze się też bawiłem. Dobrze, może Ty masz dla mnie lepszą radę na wypadek kolejnego sabotu, który wywali mnie w walce, chociażby z Ksiliath?

Człowieku, co to ma wspólnego ? Jaka radę ? Na saboty nie ma rady. Ochłoń po wygranej, bo nie wiem o co ci chodzi. Ktoś może mi to wytłumaczyć ?

Dałeś mi ujemniaka, i mam to rozumieć że nie zgadzasz się z tym iż saboty to ciulnia ?

VIP Avatar Coni
    Sabotaże są spoko, btw od czego tak w ogóle się one zaczęły?

Użytkownik Avatar Squadron
    od mistrza coniego pevałpe
    Discord - serwer dla Elity
    Persona non grata, licencjonowany krytyk, niewygodny dla aparatu władzy, wielokrotnie ścigany i prześladowany, nazwany heretykiem za krytykę absolutu i skazany na karę śmierci, odwołał się od niekonstytucyjnego wyroku w sądzie apelacyjnym II instancji w wyniku czego karę zmieniono na banicję, powrócił podczas styczniowego rokoszu, w którym Sir BaGGietka Waleczny strącił z tronu króla
    Adiego I Leniwego.

Użytkownik
    Te saboty to coś innego (;

Użytkownik Avatar SystemOfADown
    Cytat Napisał Coni Zobacz post
    Sabotaże są spoko, btw od czego tak w ogóle się one zaczęły?
    Cytat Napisał Squadron Zobacz post
    od mistrza coniego pevałpe
    Nope nope nope
    Ja na 4 kontach i ciśniemy na sabota, bo jakże by inaczej? ;D
    "Nie walczę już z nikim,
    Nie walczę już o nic."

Jan Saryusz
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Rebeq Zobacz post
    Człowieku, co to ma wspólnego ? Jaka radę ? Na saboty nie ma rady. Ochłoń po wygranej, bo nie wiem o co ci chodzi. Ktoś może mi to wytłumaczyć ?
    Dałeś mi ujemniaka, i mam to rozumieć że nie zgadzasz się z tym iż saboty to ciulnia ?
    Teraz masz go ode mnie, jesteśmy kwita jak widzę. Walka na reputy, Coni nie wpadł na taki pomysł sabotowania graczy igrzyskowych, cha!
    Sabotowanie nie wnosi niczego poza wybieraniem zwycięscy, nie jest ani fair ani nie jest z korzyścią dla widowiska.
    Nie mieszaj w to innych, skoro zaczynasz dyskutować ze mną. Priv, wytłumaczę Ci to czego nie rozumiesz, tak lubię załatwiać nieporozumienia. Tu wymieńmy się opinią na temat usprawnienia zawodów, zgoda?

Uprawnienia