Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 16 do 25 z 25

Temat: Czat walki, a śmierć...

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    BEKA,Co za idiotyczny pomysł. Nie będę na siłę komentował dlaczego bo obiecałem sobie, że kończę z służbowym prowadzeniem dyskusji gdy coś jest poniżej poziomu krytyki. Po prostu spowoduje to niepotrzebne komplikacje, które i tak gracze będą omijać kosztem własnej wygody.

Cytat Napisał Demoniczna Dusza Zobacz post
    Jestem na tak, rzeczywiście zwiększy urealistyczni to walkę.
    Ty się przynajmniej w moich oczach nie powinieneś udzielać bo nie widać Cię ani w PVP ani na minibossach. Krytykujesz PvP na forum, więc jak masz czelność wypowiadać się w tematach gdzie omawiane są sprawy dotyczące stricte walki ?
    Idź na portal napisać jakiś poradnik lepiej, albo wyżal się na SB czemu ktoś nie dostał bana skoro Ty dostałeś.

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    To że krytykuję wasze propozycje co do pvp nic nie znaczy. Na minibossy jeszcze jakiś czas temu chodziłem, teraz już po prostu stoję pod Eliar, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie. Nie rozumiem czy Twoje ostatnie zdanie miało mnie obrazić? Nigdy się nie żaliłem, że ktoś nie dostał bana, a ja dostałem.

Idź na portal napisać jakiś poradnik lepiej,
    Nie wiem co to wnosi do tematu.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    To że krytykuję wasze propozycje co do pvp nic nie znaczy. Na minibossy jeszcze jakiś czas temu chodziłem, teraz już po prostu stoję pod Eliar, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie. Nie rozumiem czy Twoje ostatnie zdanie miało mnie obrazić? Nigdy się nie żaliłem, że ktoś nie dostał bana, a ja dostałem.
    Prawo masz, ale po co ? Nie jesteś osobą opiniotwórczą w tej kwestii.

Nie wiem co to wnosi do tematu.
    Czysty hejting, 100% rasowego trolla.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    No i przylazł WIELKI WŁADCA JEZIORA do mojego tematu się kłócić ;/

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Dziękuję Dziękuję. Czerwone dywany możecie zachować na inną okazję, nie ugoszczę się dzisiaj.

Antek po mału przechodzisz za Mapym z jakości w ilość i niedługo oprócz pana Zrób Byle Szita, będziemy mieli również Pana Zaproponuj Byle Szita.

Szkoda, bo dobrze jak jest ktoś komu się chce.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Rozumiem, że pomysł nie przypadł do gustu, ale to nie jest wyrażenie opinii tylko wyśmianie:
    BEKA,Co za idiotyczny pomysł. Nie będę na siłę komentował dlaczego bo obiecałem sobie, że kończę z służbowym prowadzeniem dyskusji gdy coś jest poniżej poziomu krytyki. Po prostu spowoduje to niepotrzebne komplikacje, które i tak gracze będą omijać kosztem własnej wygody.
    To jest typowy post prowokujący kłótnie.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Rozumiem, że pomysł nie przypadł do gustu, ale to nie jest wyrażenie opinii tylko wyśmianie:

To jest typowy post prowokujący kłótnie.
    Mam prawo wyrazić własną opinię, nikogo nie obraziłem, użyłem mocnych słów jedynie. U MAD ?

Użytkownik
    to raczej byłoby zagranie taktyczne, które nie przejdzie

Administrator
    Nie ma większego powodu, aby wprowadzać to ograniczenie, a więc ... do odrzuconych.

Użytkownik Avatar Vivien
    Wydaje mi się, że nie ma po co komplikować.. Jest dobrze jak jest, a zresztą takie "estetyczne" poprawki może zostawmy sobie na "po upku"

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia