Zobacz wyniki ankiety: Jesteś za pomysłem?

Głosujących
131. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

76 58.02%
  • Nie

55 41.98%
Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 75 z 111

Temat: Więcej lokacji z bójkami

Marcour
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Shiver Zobacz post
    W wiekowym najczęściej atakują ludzie, którzy nie radzą sobie na pvp na swoim poziomie - z różnych względów. Może by zniechęcić takich graczy do atakowania mniejszych poziomów wprowadzić czaszki, które były w v2? Zaatakujesz mniejszy lvl, Ciebie będzie mógł atakować każdy.
    Czyli czaszkę nawet w mieście, czy tylko w lokacjach na bójkę? To drugie to jest nawet teraz...

Użytkownik
    Z czaszką to trzeba jeszcze pomyśleć, jeżeli w ogóle jest możliwość wprowadzenia jej. Ja bym to widziała tak, że ludzi z czaszką można by atakować wszędzie poza miastem. Teraz zawsze możesz wziąć sos, a z czaszką musiałbyś sobie radzić sam. Nawet dodałabym, by wtedy to agresor mógł brać ludzi do pomocy. Czaszki by wtedy były szybko zabijane i może ludzie nie atakowaliby wtedy słabszych.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Werbe Zobacz post
    Jeżeli mają to być mapki koło Dili to pewnie znajdą się osoby takie jak w wiekowym lesie. Lokację w koło Dili powinny zostać bez bójek bo dajmy na to wychodzi 1lv na króliki a tam 40 lv go atakuje i odraz jest zrażony do gry.
    A czytałeś pierwszy post chociaż?

Użytkownik Avatar abiT
    Czaszki + więcej lokacji z bójkami oprócz w okolicy dilli + quest pvp, który opisałem w propozycjach, żetony pvp i może, by się to jeszcze ożywiło.

Pączkowski
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Demoniczna Dusza Zobacz post
    Naprawdę uważasz, że jakiś ogromny labirynt (na pewno coś takiego będzie w przyszłości) uda się przejść w pół minuty? Już lochy urkaden nie, a załóżmy że ktoś ma właśnie aktywować portal na drugim poziomie, a tu bójka.
    Cytat Napisał Yogi
    w godzine tak ale nie w pol minuty...
    A myślicie, że jak powiem, że litr benzyny kosztuje fortunę, to mam dosłowne znaczenie na myśli? Nie łapcie za słówka jak dokładnie wiecie o co mi chodzi. Jak już raz, czy dwa przejdziesz przez lokację minotaura to potem już wiesz jak iść i godzinna ochrona po bójce będzie więcej niż wystarczająca.

@edit
    Przeciw czaszkom nie mam nic przeciw jeśli byłoby to odpowiednio zorganizowane (o ile możliwe do wprowadzenia).

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Pączkowski Zobacz post
    A myślicie, że jak powiem, że litr benzyny kosztuje fortunę, to mam dosłowne znaczenie na myśli? Nie łapcie za słówka jak dokładnie wiecie o co mi chodzi. Jak już raz, czy dwa przejdziesz przez lokację minotaura to potem już wiesz jak iść i godzinna ochrona po bójce będzie więcej niż wystarczająca.

Jak widać po ankiecie, są jednak w mniejszości, więc każdej obrony się łapią.

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Hm, łapiemy się każdej możliwej obrony? Wypowiadają się tu tylko gracze doświadczeni, zobacz kilka postów takich którzy tylko czasami wchodzą, to jest obraz prawdziwego gracza, a oni byli przeciw. Jeśli będą dłuższe lokacje od lochów urkaden a na pewno będą, nie zapamiętamy tak łatwo. Zresztą nawet jak znamy drogę to zajmie to trochę czasu.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Demoniczna Dusza Zobacz post
    Hm, łapiemy się każdej możliwej obrony? Wypowiadają się tu tylko gracze doświadczeni, zobacz kilka postów takich którzy tylko czasami wchodzą, to jest obraz prawdziwego gracza, a oni byli przeciw. Jeśli będą dłuższe lokacje od lochów urkaden a na pewno będą, nie zapamiętamy tak łatwo. Zresztą nawet jak znamy drogę to zajmie to trochę czasu.
    Obraz prawdziwego gracza jest w wynikach ankiety, jako że rozreklamowywałem ją dzisiaj w grze. Tego już nie podważysz.

Pączkowski
    Konto usunięte
    Kto decyduje o tym kto jest prawdziwym graczem? Prawdziwym graczem jest ten kto gra i tyle. Forum jest po to, żeby wyrażać swoje opinie, a gra powinna być tak rozwijana, żeby podobała się większości. Sądząc po wynikach ankiety niestety w tej większości jestem np. ja, lub Bellator.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Kto decyduje o tym kto jest prawdziwym graczem? Prawdziwym graczem jest ten kto gra i tyle. Forum jest po to, żeby wyrażać swoje opinie, a gra powinna być tak rozwijana, żeby podobała się większości. Sądząc po wynikach ankiety niestety w tej większości jestem np. ja, lub Bellator.
    Zobaczymy jak będzie wyglądać procentowa przewaga głosów przy większej ich ilości.

Użytkownik Avatar Yogi
    no dobra to teraz skoro jest wiekszosc na tak :
    to powiedzcie mi jedno w jaki spsoob bedzie zwykly gracz chroniony ktory nie chce walczyc ? ma przestac calkowicie grac ?
    ot uzasadnijcie to
    skoro ma byc "balans" to niech jest "balans"

Pączkowski
    Konto usunięte
    Będzie chroniony tak jak do tej pory. Możliwością wezwania pomocy i w przypadku przegranej walki godzinną ochroną. Twoim zdaniem to mało?

Użytkownik Avatar Yogi
    Będzie chroniony tak jak do tej pory. Możliwością wezwania pomocy i w przypadku przegranej walki godzinną ochroną. Twoim zdaniem to mało?
    w tej chwili jest chroniony na mapach z "fabulami" , a wy chcecie z tych mapek zrobic bojki wiec jak bedzie chroniony w ten sam sposob ?

wezwanie sos wiadomo ze kuleje z malymi levelami << juz byl omawiany ten temat
    godzinna ochrona to juz jest ...

Pączkowski
    Konto usunięte
    Nie wiem czy rozumiesz przesłanie mojej wypowiedzi. Te dwie rzeczy, o których pisałem JUŻ są wystarczającą ochroną. To nie działa na zasadzie, że ktoś wychodzi z miasta, zostaje zabity, po czy znowu wychodzi z miasta i znowu zostaje zabity. Godzina ochrony to jest na prawdę multum czasu, żeby zrobić co się chce łącznie ze spaleniem całej energii na biciu potworów w celu złapania doświadczenia.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Yogi Zobacz post
    w tej chwili jest chroniony na mapach z "fabulami" , a wy chcecie z tych mapek zrobic bojki wiec jak bedzie chroniony w ten sam sposob ?

wezwanie sos wiadomo ze kuleje z malymi levelami << juz byl omawiany ten temat
    godzinna ochrona to juz jest ...
    A tak będzie chroniony, że jak by dodać do tego wszystkiego limit poziomowy w bójkach, to po prostu wyciągnie mieczyk i się obroni. A jak ni to nich umrze. Potem w ramach rekompensaty godzinę pobiega sobie z pełną ochroną, a potem usiądzie i pomyśli co zrobić, żeby na następnym razem obronić się przed napastnikiem.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia