Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 25

Temat: Paki z eną.

Użytkownik Avatar jano

Paki z eną.

Moja propozycja polega na stworzeniu rezerwowych paczek z energią np: trzy paki po 10 eny (podaję tylko przykład mogły by być 2 lub 1).
    Pytacie do czego to ? Więc każdy z was był na pewno w takiej sytuacji że skończyła mu się ena a akurat kolega został zaatakowany lub potrzebujemy się szybko teleportować np: na żółwia a tu kicha brak eny... i wtedy właśnie otwieramy taka paczkę z eną i pomagamy lub teleportujemy się w wybraną lokację...
    Paki odnawiały by się każdego dnia lub jakoś tak... można by też podzielić paki na takie zawierające 10, 5 lub 3 pkt eny.
    Paczki były by do wykupienia za MF-y, musiał by również być ich limit. Każda paczka wykupiona za Mf-y była by już na stałe.

Wydaje mi się, że lepszym pomysłem byłaby możliwość kupna mniejszej ilości energii na mf, jak to MapY gdzieś już napisał (jak znajdę to wkleję link). Można by kupować 10 eny za 1 mf od razu na miejscu z pewnością chęci użycia.

Użytkownik Avatar Yogi
    kurcze inaczej to mialo wyhgladac tzn zle troszke zrozumial jano ;l)
    propozycjawyzla w sumie podczas rozmowy w druzynie:

Otoz sa tzw "paczki" z enrgia powiedzmy po 50 energi
    czli 3 paczki x 50 energii

Reszte paczek mozemy kupic za MFy

Otoz nie kazdego dnia wszyscykrzystaja z MFO, wiec mozna by spakoac wlasna ergie do takiej paczki , a kiedy bedzie potrzeba uzyje ta paczke
    cos ala magazyn...
    potrzebujesz to wyciagasz, ale zeby wyciaganac musisz wlozyc cos swojego o_O

Coś a'la magazyn to jest zwiększenie limitu energii
    Chyba, że wtenczas limit spadałby nam - zamrażał się w miarę posiadania tych "paczek".

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał Koridor Zobacz post
    Coś a'la magazyn to jest zwiększenie limitu energii
    Chyba, że wtenczas limit spadałby nam - zamrażał się w miarę posiadania tych "paczek".
    ale tu chodzi o tewn nadmiar. Powiedzmy ze masz pelna energie, a pilnie potrzebujesz gdzies wyjechac na powiedzmy 60 minut przez godzine blisko "stracisz" okolo 9 pkt energii bo ona ci sie nie odnowi, jak masz pelna energie
    poprostu chowasz sobie do takiej paczki energie i mozesz wykorzystac w dowolnej chwili, krotko mowiac... chowamy wlasna energie na pozniej

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Po prostu wykupujesz sobie powiększony limit energii i możesz wyjeżdżać tak daleko jak tylko zamarzysz, bez strachu o stratę energii

Krzysiekk
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Bellator Zobacz post
    Po prostu wykupujesz sobie powiększony limit energii i możesz wyjeżdżać tak daleko jak tylko zamarzysz, bez strachu o stratę energii
    Ale pierw trzeba kupić MFy żeby powiększyć limit energii ;] A tak by dużo osób nie traciło energii .

Użytkownik Avatar jano
    Chodzi mi o rezerwę eny jak już nam się skończy i wystąpi nagła potrzeba kilku pkt eny i wtedy tą paczkę otwieramy.
    I żeby taka paczka była darmowa np: 1/2lub 3 paczki dziennie po kilka eny która wystarczy na teleport bójkę lub pomoc.
    Ostatnio edytowane przez jano ; 27-03-2012 o 18:24

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Krzysiekk Zobacz post
    Ale pierw trzeba kupić MFy żeby powiększyć limit energii ;] A tak by dużo osób nie traciło energii .
    Nie, kupujesz zwiększony limit energii i tyle.

Cytat Napisał jano Zobacz post
    Chodzi mi o rezerwę eny jak już nam się skończy i wystąpi nagła potrzeba kilku pkt eny i wtedy tą paczkę otwieramy.

Zawsze możesz kupić w grze 5MF-ów od kogoś, jeżeli nie stać Cię na wysyłanie sms-ów/przelewy i trzymać na wypadek sytuacji awaryjnej.

Użytkownik Avatar Yogi
    Cytat Napisał jano Zobacz post
    o wlasnie rozniez to chcialem napisac
    krotko zwizle i na temat :P
    Zawsze możesz kupić w grze 5MF-ów od kogoś, jeżeli nie stać Cię na wysyłanie sms-ów/przelewy i trzymać na wypadek sytuacji awaryjnej.
    nie zawsze mamy,ktos ma na sprzedaz MFy

pozatym to wlasna energie "zach9omikujemy" wiec nie widze przeszkod

Użytkownik Avatar jano
    po co mam wkupywać 50 eny za 5 Mf jak potrzebuję 5 pkt lub 3 ? do bójki lub na teleport...

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Dlatego ja powiększyłem sobie limit do 340pkt i zawsze trzymam sobie 100 ene na wszelki wypadek

Użytkownik Avatar jano
    No dobra przyjdzie kiedyś taki dzień że akurat wypalisz całą enę i kumpel pisze do Cb ej Ty Anty weź pomóż bo jakiś cep mi bójkę zrobił... A Ty że eny nie masz...
    I wtedy jak by były paki to otwierasz taką z 10 eny teleportujesz sie i pomagasz xD

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Nie wypalam całej eny ;]

Użytkownik Avatar jano
    chodzi tu o możliwość takiej sytuacji... na pewno dużo osób było w takiej i musiało sobie odpuścić

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia