Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 62

Temat: Nowa aktualizacja bez sensu ?

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Eh, nie wiedziałem, że można tak na chama sępić:/

Użytkownik Avatar Noreen
    Cytat Napisał VaanDee Zobacz post

Sama chciałam wkleić screena, ale mnie uprzedziłeś
    Jeżeli na tym ma polegać pomoc to ja dziękuje za taki wysiłek .
    Gracze będą klikać, bo co mają stracić?
    Według mnie to nie do tego miało służyć

KrystianMO
    Konto usunięte
    Do mnie jak ktoś napiszę z pomocą to zawsze odpisuję, tylko jak trzeba pomóc kogoś ubić to nie zawsze mogę.

Użytkownik Avatar Qwiker
    Tu będzie za dużo przekupstwa :/
    Powiedzmy, że mam 1M golda.
    Zaoferuję 2k golda za każde "pomógł"

Zyskam tak 500 "pomógł". Będę 1 w rankingu i potem otrzymam nagrodę za to? Co to ma być? Artefakt za "najlepszego pomagiera" ? I opchne go na targu za 10M?

Wycofajcie ten ranking bo tu będzie 95% ściemy a tylko 5% prawdziwej pomocy.

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte

Kalahun
    Konto usunięte
    Czy tu chodziło o jedzenie kupy?

A gdyby zrobić to inaczej ...
    Wyrzucić w diabły ranking i te punkty, a zamiast tego wprowadzić oficjalnych pomocników powołanych przez administrację.
    Powiedzmy 20 graczy, doświadczonych i znanych we wszystkich dziedzinach gry. Stworzyć system wysyłania pomocy / zgłoszeń
    przez początkowych graczy coś na wzór zgłoszeń o przewinieniach w MF v2. Z tym że bez żadnego panelu, wyznaczone osoby jedynie
    czytałyby takie wiadomości a następnie przez PW odpowiadały / pomagały. Wówczas można uzyskać podobny efekt, korzystny dla
    wszystkich. Są tu jakieś minusy prócz stworzenia tego?

To roznosi się jak zaraza, reakcja łańcuchowa:

https://screenshooter.net/2136675/hmwlmbm
    Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 27-03-2012 o 17:52

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Hm, to chyba będzie dużo lepsze.

Wyrzucić w diabły ranking i te punkty, a zamiast tego wprowadzić oficjalnych pomocników powołanych przez administrację.
    Powiedzmy 20 graczy, doświadczonych i znanych we wszystkich dziedzinach gry. Stworzyć system wysyłania pomocy / zgłoszeń
    przez początkowych graczy coś na wzór zgłoszeń o przewinieniach w MF v2. Z tym że bez żadnego panelu, wyznaczone osoby jedynie
    czytałyby takie wiadomości a następnie przez PW odpowiadały / pomagały. Wówczas można uzyskać podobny efekt, korzystny dla

Tylko, że aby stworzyć to co jest teraz wystarczyło połączyć niektóre już stworzone elementy. Natomiast, aby uzyskać to o czym piszesz należy wpierw poczekać na Panel GM, a dzięki temu panel kontaktowy, potem rangi pomocników w grze.

Użytkownik Avatar Yogi

ano to juz leposze jak jakis "ranking" choc co niektorzy dla rankingu zrobia wszystko

Vandee ma racje i lepsze rozwiazanie tego pomyslu, ale dodalbym warunek:
    skoro powiedzmy 20 graczy mialy by miec "pomagiera" to taka Pomagajaca osoba powinna byc do jednej moze dwoch dziedzin przywilej ...
    zeby znow nie bylo ze do jednej osoby wplywaja multum pytan , oroznorodne dziedziny... - zeby sie syfu na wiadomosciah nie robililo :P

czyli
    1 i 2 pomocnik - odpowiada za np fabule
    3 i 4 pomocnik za statystyki ...
    i tym podobne

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte

Założyciel tego tematu sam żebrze o "Pomógł"

Ironia.

Logiczne było, że takie praktyki będą miały miejsce. Czy ja wiem czy takie coś jest złe ? W końcu się znajdzie 20 osób i każda będzie się przebijać, potem stawka za pomógł urośnie do powiedzmy 10k. Potem już to nie będzie wystarczyć by być w TOP, więc osoby które walczyć będą o ranking zaczną rzeczywiście pomagać tym graczom. Nawet jeżeli nie, to i 10 k dobre na start

W dłuższej perspektywie czasu jest szansa, żeby to się udało.
    Ostatnio edytowane przez TOMEK KŁAMIE GRACZY ; 27-03-2012 o 18:01

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    On specjalnie żebrze, żeby pokazać, że ten ranking jest beznadziejny. Gadałem z nim o tym.

Użytkownik
    Przeprowadziłem dziś test ile graczy sprzeda taki punkt rankingowy TEST trwał 30 min z czego wypłaciłem około 30 k w tym czasie spotkałem wszystkie osoby z top tego ranku oferujące to samo.... A więc wyniki wieczorem i czy to ma sens

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    O jejku, siedzę w Eterni i dużo pomocy potrzeba, jednak pomocnicy to konieczność, ale lepsza ta forma którą zaproponował VaanDee.

Użytkownik
    Takie sobie, wszędzie widać "dam 3000g za kliknięcie prawym i przycisku POMÓGŁ MI", żal ludzie wyciągają ile wlezie...

Uprawnienia