Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 23

Temat: Tryb podczas walki

SilverFireq
    Konto usunięte

Tryb podczas walki

Witam. Pewna użytkowniczka napisała gdzieś w odpowiedzi że przydałaby się opcja podczas walki : ''Nic nie rób''. Poprzez kliknięcia na ten tryb postać nic nie robi, a ruch ma przeciwnik. Chyba wiecie oco chodzi. Według mnie to świetny pomysł.

Fringe
    Konto usunięte
    podczas przeczekania by się przydało "pomiń turę"

jestem za

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Kiedyś to proponowałem, a skoro proponowałem to jestem za. Opcja "pomiń turę"

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Albo może lepszą opcję - obrona. Poświęcamy turę na obronę i przez tą turę przeciwnik zadaje nam mniej obrażeń. Kiedyś to było, ale nie wiem co w końcu się stało. Jestem za.
    Ostatnio edytowane przez Demoniczna Dusza ; 05-02-2012 o 18:26

Fringe
    Konto usunięte
    od tego jest osłona też poświęcasz turę na obrone

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Tylko, że osłona działa przez kilka tur. A to by było czasami jak chcemy opuścić turę, żeby mieć też jednorazowy bonus.

musaraj
    Konto usunięte
    @Demon - niezła propozycja, ale niepraktyczna.

Użytkownik
    odpada, gdyż standardem na początku walki przez obie strony będzie "opuszczenie tury" co przyniesie darmową osłonkę i w ogóle to niezbyt dobre rozwiązanie

Administrator Avatar Krycha
    Demon, z Heroesem III mi się to skojarzyło <3

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Mapy, nie rozumiesz. Jeśli opuścimy turę zyskamy obronę tylko na tą opuszczoną turę. Bardzo przydatne na przykład z tarantulami, kiedy skończą się runy i kamienie, a mamy paraliż.

musaraj
    Konto usunięte
    Cytat Napisał MapY Zobacz post
    odpada, gdyż standardem na początku walki przez obie strony będzie "opuszczenie tury" co przyniesie darmową osłonkę i w ogóle to niezbyt dobre rozwiązanie
    Wbrew pozorom tu nie o to chodzi. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    A co powiecie na 1 turę losowego statusu pozytywnego za opuszeczenie tury?

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    Też mogłoby być niezłe. Ale na przykład tylko na poziomy na których moglibyśmy już sobie sami nałożyć te statusy. Żeby pierwszemu lvlowi nie wpadła nietykalność na przykład.

SilverFireq
    Konto usunięte
    -.- 6 propozycji na jednym temacie? to chociaż napiszcie czy jesteście za tym opuszczeniem tury, bo o to mi chodziło... Na inne propozycje inny temat. Burdel sie narobił. I KTO MI ZABRAŁ REPUTA Mojego jedynego.

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    My tylko rozwijamy Twoją propozycję. Nie są to propozycje, żeby specjalnie zakładać nowy temat.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia