Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 17

Temat: Arena Walk

Pirrat
    Konto usunięte

Arena Walk

Proponuje stworzenie lub dodanie do obecnej areny możliwości walki nierankingowej (gracze mimo dużej różnicy rankingu mogliby ze sobą stoczyć walkę, nie trzeba by się szukać lub chamsko atakować) - zwiększyło by to liczbę walk, ranking areny nie byłby taki sztuczny, gracze, którzy chcą walczyć byliby w nim top, a nie ci którzy mieli taką możliwość walki.

Death Warrior
    Konto usunięte
    Popieram, powinno się normalnie wybierać o co się chce walczyć tak jak na starej Arenie.

I to jest właśnie to czego szukałem. Przy zachowaniu możliwości ukrywania się, mamy pewność, że nikt na nas nie wbije atrów specjalnie itp itd
    Ostatnio edytowane przez Death Warrior ; 04-02-2012 o 00:00

Administrator Avatar Krycha
    Na nie. Ludzie walczyliby dla medali w "Ilość walk stoczonych na arenie" oraz "przewaga wygranych na arenie".

Death Warrior
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Bidi Zobacz post
    Na nie. Ludzie walczyliby dla medali w "Ilość walk stoczonych na arenie" oraz "przewaga wygranych na arenie".
    CO w tym złego Panie "na nie" ? A teraz nie walczą? Nie rozumiem To po co te kategorie zostały stworzone lol ???

To, że nabijalibyście to nonstop nic nie zmieniając, bo byście nic nie tracili, panie "nie potrafie grac, wiec walne focha na forum i niech mnie inni podnosza na duchu"

Death Warrior
    Konto usunięte
    No i my sobie zostaniemy na arenie a wy sobie grajcie na rank i będzie świetnie. Jak dla mnie osobiście można wyłączyć medale za ilość walk itp, dla mnie liczy się satysfakcja z pokonywania przeciwnika.

Jakoś nie widzę, żebym gdziekolwiek focha walił ale to już inna historia - Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

Aha no a tak jak już mamy być dokładni to dalej nie rozumiem :
    Cytat Napisał Bidi Zobacz post
    No to po co te medale są ?? Po to żeby kategorycznie nie próbować o nie walczyć lol ?

Widzę, że już brakuje Ci argumentów panie płacz, więc zaczynasz mi ublizać? Żałosne.

Chyba nie wiesz co to znaczy zdobycie medalu za walki, a zdobycie medalu za NABIJANIE WALK ze znajomymi przykładowo, albo za golda. Pozdro&poćwicz.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    No to niech do medalu liczą się tylko walki rankingowe. I wilk będzie syty i owca cała.

Wtedy tak, jednak nie wiem czy czasem Arena Walk nie miała być tylko dla rankowców

Death Warrior
    Konto usunięte
    Zawsze można zrobić walki na arenie od 10tego poziomu. Rozwiązań jest wiele, problem jeden - PvP podupadło w porównaniu do poprzedniej wersji. I to zdecydowanie.

Kociamber
    Konto usunięte
    Zrobić przy zapisie:
    -Walka o wszystko
    -Walko o nic
    i gites.... a i Bidi i death jak chcecie sobie ubliżać to bym proponował załatwiać takie sprawy na PW ;]

Administrator
    Chyba lepiej zamiast walk o nic zrobić opcję walk o samo złoto?

Użytkownik
    to też jest jakiś pomysł... obecnie wbiłem te 300 ranku pvp auto, i praktycznie nie mam z kim walczyć opcja walki o złoto była by w sam raz
    a ranking ilości walk można wywalić całkowicie... gracze ustawiają postać na 5 lvl auto, za każdym razem przegrywają, i biją ranking liczby rozegranych walk na arenie.

TOMEK KŁAMIE GRACZY
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Kasej Zobacz post
    to też jest jakiś pomysł... obecnie wbiłem te 300 ranku pvp auto, i praktycznie nie mam z kim walczyć opcja walki o złoto była by w sam raz
    a ranking ilości walk można wywalić całkowicie... gracze ustawiają postać na 5 lvl auto, za każdym razem przegrywają, i biją ranking liczby rozegranych walk na arenie.
    Co do rankingu za ilość walk, to Tomi pisał już gdzieś tam, że to ma być ranking casualowy czyli taki 4fun bardziej, co prawda ja też mam swoje zdanie no ale każdy ma swoją wizję.

Co do walk o złoto, to jak najbardziej się zgadzam. Ja w tej chwili gram na ranking auto PVP. Poziomów wbijać nie ma sensu, bo cała czołówka jest na małych poziomach. I teraz po wbiciu xxx rank nie ma z kim walczyć, tak więc by ożywić rozgrywkę, można by dodać opcję walki o nic, lub o samo złoto.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Ja arene pvp widzialbym tak - walka z kazdym moze byc o ranking, ale zawsze walczy sie o 10% rankingu tego, ktory ma go mniej. Przyklad: W przypadku graczy A(400pvp) i B(200pvp), niezaleznie od tego ktory wygra, zawsze nagroda byloby 20 pkt.

Wtedy kazdy by chcial walczyc na arenie, nikomu nie oplacaloby sie robic anty. Ewentualnie mozna by dodac jakis przedzial np. co 5-10lv, zeby przewaga nie byla druzgocaca, a gracz na 40lv zdobywa rank za lv5 Mysle, ze na arenie by sie to swietnie sprawdzilo, a ona sama funkcjonowalaby jak nigdy.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia