Strona 10 z 136 PierwszyPierwszy ... 891011122060110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 136 do 150 z 2037

Temat: Uwaga na oszustów!

Użytkownik
    Wiem ze jakosc jest kiepska robione to bylo na szybkiego no ale tresc widac i to sie chyba liczy najbardziej

NightShadow
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Noga Zobacz post
    takich trzeba w zarodku zabić bo z własnego przykładu wiem że 1 drobnego wyłudzacza wyrasta rasowy złodziej (w innej grze kradłem jak byłem jeszcze w 1 klasie gimnazjum)
    Tacy jak ty się nie zmieniają, jedynie lepiej kamuflują. Przypuszczam że teraz jesteś w 2-3klasie i nic się nie zmieniłeś bo mnie okradłeś na 5k.

Ale przyznam ze ten tekst mnie rozbawił, jesteś negatywnie nastawiony na złodziei a sam nim jestes. Co prawda teraz się posłużę nieodpowiednim porównaniem, aczkolwiek jest dość podobnie. :

Hitler też nie lubił(mało powiedziane) żydów, a wywodził się z rodziny żydowskiej.

Oj Noga, Noga, co z Ciebie wyrośnie. Zapowiada się że Kulfon z złodziejskimi skłonnościami. Oby jedynie tyle.

Po rozmowie z Aichem - Tak to jest ten co chciał zadawać zagadki za złoto i obiecywał że nie ukradnie go.

Cytat Napisał Jeahok Zobacz post
    a rasowy złodziej nie lubi konkurencji ?

Cytat Napisał Noga Zobacz post
    nie lubi chyba mnie nie podejrzewasz ?
    Beka na 100% Szkoda że w niektórych rodzinach nie przekazują wartości uczciwego zachowania.

Poza tym Noga nadaje na żebraków bo inaczej tego zachowania u dzieci nie można nazwać, robiąc z nich przestępców, a sam o wiele gorzej się zachowuje i nie widzi w tym nic złego. To jest wręcz straszne. ;/
    Ostatnio edytowane przez NightShadow ; 23-01-2012 o 00:03

TeraMisiu
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Piotrdvb Zobacz post
    Gracz Doni Oszukuje wyludza od ludzi golda i eq.
    Tia. Naciąga też na pandę ( Pan da!, Pan da! ).

Pokaż pandę.

Noga
    Konto usunięte
    Cytat Napisał NightShadow Zobacz post
    Tacy jak ty się nie zmieniają, jedynie lepiej kamuflują. Przypuszczam że teraz jesteś w 2-3klasie i nic się nie zmieniłeś bo mnie okradłeś na 5k.

Ale przyznam ze ten tekst mnie rozbawił, jesteś negatywnie nastawiony na złodziei a sam nim jestes. Co prawda teraz się posłużę nieodpowiednim porównaniem, aczkolwiek jest dość podobnie. :

Hitler też nie lubił(mało powiedziane) żydów, a wywodził się z rodziny żydowskiej.

Oj Noga, Noga, co z Ciebie wyrośnie. Zapowiada się że Kulfon z złodziejskimi skłonnościami. Oby jedynie tyle.

Po rozmowie z Aichem - Tak to jest ten co chciał zadawać zagadki za złoto i obiecywał że nie ukradnie go.

Beka na 100% Szkoda że w niektórych rodzinach nie przekazują wartości uczciwego zachowania.

Poza tym Noga nadaje na żebraków bo inaczej tego zachowania u dzieci nie można nazwać, robiąc z nich przestępców, a sam o wiele gorzej się zachowuje i nie widzi w tym nic złego. To jest wręcz straszne. ;/
    Nikogo nie okradłem w MFO, niech każdy wyrobi sobie zdanie o mnie.
    A ty już się zamknij

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    Nazwa:  kjhlkj.jpg
Wyświetleń: 413
Rozmiar:  6.3 KB
    ...

musaraj
    Konto usunięte
    Zgłosiłbym jeszcze jednego oszusta. Jego nick - Chaos
    Oskarżony o : multikonto oraz nadużywanie pozycji moderatora.
    Dowody:
    W tym poście (został on co prawda edytowany, lecz jego poprzednia treść została przekopiowana) widać, iż Chaos jawnie wchodzi na konto "brata" i to wykazuje postawe, którą Translator Google nazwał
    Pocałujcie mnie w tyłek - ADIHC1 mi nic nie zrobi
    Karygodne zachowanie, jak na moderatora.
    Z kolei pod koniec tej widać wyraźnie, iż Xeron grozi innemu graczowi Chaosem, a więc między kontami są silne powiązania - niedopuszczalne zachowanie moim zdaniem.

A nadużywanie pozycji moderatora jest/było widoczne m.in. w tym temacie, a także w wielu innych.

Coś należy z tym zrobić.

zalamany
    Konto usunięte
    I tak nie ma panelu GMa, ja czekam na bana już 10 miesięcy
    POZDRO

Coni
    Konto usunięte

Użytkownik
    Po 1 ja nie mam brata po 2 ja nikomu nic nie ukradłem a po 3 z peją się zadzam

Administrator Avatar Krycha
    Amargedon, pokonałeś już minosa?

Użytkownik Avatar Predatorcia
    Nazwa:  report peja.jpg
Wyświetleń: 467
Rozmiar:  18.8 KB

Użytkownik
    Nom jest dużo oszustów np mnie ostatnio to spotkał . gościu rozpoczoł bójke a potem dałem sos i jeden do mnie doszedł ale zamiast mi pomóc to mnie atakował zobaczcie sami https://mfo3.pl/game/report.php?bid=...d=28973&vtid=0

Demoniczna Dusza
    Konto usunięte
    To jest inteligentna taktyka tamtego gracza , bywają gorsze oszustwa. To w ogóle nie porównuje się do innych zgłaszanych w tym temacie typu wyłudzenie konta, więc nie ma sensu...

Uprawnienia