Strona 9 z 136 PierwszyPierwszy ... 78910111959109 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 135 z 2037

Temat: Uwaga na oszustów!

Użytkownik Avatar Yogi
    Peja XD wój
    próba wyłudzenia logina i hasla
    za az 1000 mfow...

Tay Sung pisze na prywatne wiadomości , że chce kupić konto , za moje chciał dać 800 MF.

Użytkownik
    do mnie też pisał, ale oferował nawet 2000 MF

Cytat Napisał Kolega Dresa Zobacz post
    Bicu screeny
    Mapy potwierdził
    odświeżyłem stronę i zapominałem

NightShadow
    Konto usunięte
    Hubert mnie straszył Pinem do Admina ma max 12 lat, z tego co wiem ten Night of Shadow tez ma 12 lat, bo jego kupel pisał do mnie "Marcin, wiem ze to Ty, mozemy sie spotkac na boisku, wiem ze masz 12 lat !! "
    Ostatnio edytowane przez NightShadow ; 20-01-2012 o 23:49

Użytkownik
    moje wycenił na 890 mf

Cytat Napisał Bidi Zobacz post
    Vaan, do osób które licytują, a nie wywiązały się z aukcyjnych licytacji - Wojok. Chyba nigdy nie kupił nic co licytował.

Przykład u mnie: Zalicytował Zbroję Mnicha i Wampirzą Rózdżkę - pisałem kilka razy, nie odpisywał: link do aukcji

Na poparcie mojej tezy (jako brak screeenów z pisaniem) podam aukcję MashiroKuny, która sprzedawała Brązową Szatę. Wojok wylicytował za 860k, ale Mashiro nie mogła się z nim po raz kolejny skontaktować: link do aukcji1, link do aukcji2

@edit. Dodałem jeszcze aukcję Kolegi, gdy Wojok licytował jego Wampirzy Diadem - link do aukcji

Znalazłem i dodałem
    Byłem świadkiem tych licytacji, także wiem o czym mowa.
    O ile pamiętam to przy aukcji MashiroKuna doszło prawie do transakcji z tym że gracz Wojok chciał
    aby sprzedająca wystawiła przedmiot na targ biorąc w ten sposób prowizje na siebie. Właśnie to
    zadecydowało o nieudanej transakcji. Pozostałe przykłady jasno pokazują aby ofert tego gracza nie brać
    na poważnie lub przed zakończeniem licytacji dodatkowo upewnić się czy oferta nadal jest aktualna.

Cytat Napisał hubertN Zobacz post
    Tay sung:to kłamca z mf uwarzać na nie go pisałem z nim o mf a on kłamie i kłamie i kłamie ciągle tylko kłamie ciągle ;] pisać w grze jak coś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale kłamca
    zniego okłamał mnie to zjedus

Ale to ten **** ciągle kłamie o mf i kłamie że niby mu kradłem eq tylko nie wiem jak jest problkem i niby brązowom szte mu ukradłem kłamca
    Nie zależnie od wieku, staraj się pisać poprawnie po Polsku, stylistyka i interpunkcja mile widziana.
    Odnośnie zgłoszenia to na razie pozostawie, może jeszcze się potwierdzi, aczkolwiek tacy gracze
    są warci siebie nawzajem.

Cytat Napisał Night Of Shadow Zobacz post
    hubertN Chciał mi ukraść ekwipunek chciał kupić konto żłodziej ciągle kradnie mi ukradł brązowom szate
    Chciał, nie chciał, dopóki Twoje słowa nie zostaną potwierdzone w konkretny sposób to nie można tego
    zgłoszenia uznać za wiarygodne. To naprawdę nie wiele, zawczasu wykonać zrzut ekranu rozmowy, aby
    później mieć dowód, że taka sytuacja miała miejsce.

W kwestii gracza który próbował kupić konto, być może miało to miejsce na PW, a wiadomość nie
    została usunięta, więc prosiłbym o dostarczenie screena tak dla dopełnienia formalności.
    Formalności, ponieważ kilku graczy potwierdziło, poza tym ich reputacja tudzież zajmowane stanowiska
    pozwalają uwierzyć w ich prawdomówność i uczciwe zamiary.

//

Usunąłem kilka postów m.in. Rylai i Kolega Dresa, gdyż upominanie jest z Waszej strony nie właściwe.
    Pozwólcie, że ja się tym zajmę odkąd mam taką sposobność, choć wiem, że czasem trudno jest się powstrzymać.

TufuTufu
    Konto usunięte
    Noga, weź już z tym skończ, bo twoje posty stanowią tu 50% i dotyczą takich pierdół, że szkoda gadać. Żałuj, że nie żyjesz w czasach PRLu, bo zapewne byłbyś idealnym SB-kiem.

Cytat Napisał Noga Zobacz post
    [video=tu był odnośnik do filmu[/video]

https://img23.imageshack.us/img23/7614/zasasa.png
    Nawet jeśli ta kradzież to bujda to takie tłumaczenie jest jedynie drobnym kłamstewkiem,
    które ma za zadanie wzbudzić litość lub chęć niesienia pomocy, wsparcia.
    Ilekroć pójdę do Dilli lub Eternii wysokim poziomem to po czacie zgłaszają się
    do mnie gracze, proszący o pomoc. Wiadomo, lepiej zabrzmi "pożycz" niż "daj",
    z tym że nie należy tego traktować jako faktyczną pożyczkę, to trzeba mieć na uwadze.
    Gdyby ten gracz zaklinał się że to pożyczka i odda w jakimś terminie, po czym łamie
    dane słowo to wówczas dochodzi do oszustwa.

Noga, weź już z tym skończ, bo twoje posty stanowią tu 50% i dotyczą takich pierdół, że szkoda gadać. Żałuj, że nie żyjesz w czasach PRLu, bo zapewne byłbyś idealnym SB-kiem.
    Nie reaguj tak impulsywnie.
    Ja się cieszę, że Noga wykazuje aktywność w poszukiwaniu potencjalnych oszustów.
    Przynajmniej ma chęć by to robić i ja to doceniam. Jednak naciągacz / wzbudzacz litości
    to nie oszust, przynajmniej nie na tym etapie.

Noga
    Konto usunięte
    takich trzeba w zarodku zabić bo z własnego przykładu wiem że 1 drobnego wyłudzacza wyrasta rasowy złodziej (w innej grze kradłem jak byłem jeszcze w 1 klasie gimnazjum)

a rasowy złodziej nie lubi konkurencji ?
    Co to ma być? Pytam, co to ma znaczyć? Tego wrogom nie można wybaczyć.

Noga
    Konto usunięte
    nie lubi chyba mnie nie podejrzewasz ?

Użytkownik
    Witam
    Gracz Doni Oszukuje wyludza od ludzi golda i eq. Mnie oszukal moiac ze da mi jutro 30 mf jak mu dam okragly topor. Niestety niedotrzymal slowa czego oczywiscie sie spodziewalem i dlatego na to sie zgodzilem
    Screeny z niecalej rozmowy:
    https://imageshack.us/photo/my-image...ztytuu11b.png/
    https://imageshack.us/photo/my-image...ztytuu22f.png/
    https://imageshack.us/photo/my-image...ztytuu33f.png/

Ps. Pewna osoba napisala mi ze tez ja oszukał. Probowala tutaj napisac ale podobno niemogla jakos i napisala tutaj https://forum.my-fantasy.net/viewtopic.php?t=36217. (niestety o screenach zapomniala) co wynika z rozmowy ze to pewnie kolega dobrze nam znanego BaniaHg. Widzialem takze ze ludzie pisza rowniez o graczu Doni i jego probach wyludzenia.

Brak kadrowania treści właściwej, czyli pozostawienie białego tła trochę wypaczyło jakość screenów.
    Nie jest źle ale wolałbym aby jakość była nienaganna.

Uprawnienia