Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 49

Temat: Ranking PvP

Z jednej strony większa rotacja medalu mobilizująca do jego zdobycia przez szersze grono graczy, z drugiej niedocenieni Adami Małysze bez medali... Może nagradzać dwoma typami medali ? Jedne były by bardziej "dynamiczne" ale mniej znaczące

@down: a nie wiem nie chciało mi się czytać tych wszystkich ekhm... zażaleń, to wtedy przepraszam i popieram xd
    Ostatnio edytowane przez Jeahok ; 21-12-2011 o 09:36

Nyhariel
    Konto usunięte
    O tym przeciez caly czas mowie

Loco
    Konto usunięte
    Propsuję temat. Głównym celem powinno być (nie wiem czy jest) wyłonienie najlepszych graczy, tak jak pisze większość poprzedników. Nawet ja mając śmieszną ilość <200 ranku auto miałem złoto,a to raczej powstrzymuje od dalszych walk aniżeli motywuje. Dużo graczy myśli " O! miałem już top ! nie muszę walczyć/niczego udowadniać,jestem dobry". A nie oszukujmy się w auto, żeby zdobyć medal przy dobrych wiatrach wystarczy bić ogórków w manualu jest troszkę lepiej pod tym względem.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Solerin Zobacz post
    To akurat prawda. Jednak Ci co sa przeciwko argumentuja to w ten sposob - Nagradzani powinni byc gracze, ktorzy ciagle walcza pvp, a nie Ci ktorzy swojego czasu wbili, a teraz pierdza w stolek. Gucio prawda, bo gracze, ktorzy wbili ten ranking jakos na niego zasluzyli. I nie, nie mowie o graczach, ktorzy zdobyli go wtedy, kiedy za atakowanie mniejszych w miejscach do bojek zdobywalo sie ranking, tylko Ci ktorzy odbyli chociaz jedna walke o rank w kazdym upku i mysle, ze to bylby najlepszy pomysl. Chce mi ktos wmowic, ze gracz ktory ma 200 pkt i ciagle przegrywa/wygrywa, ale walczy non stop bardziej zasluguje na top1 niz Ksiliath? Smieszne.

EDIT: Rylai to niech bedzie ranking "Aktywni gracze PVP", a nie takie cos. Ten ranking ma wylaniac NAJLEPSZYCH graczy w PVP, a nie najbardziej aktywnych ;]
    Podbijam temat, jako ze wiekszosc jest na tak. Na dodatek sama propozycja z walka w upku wydaje mi sie sensowna. Prosilbym administracje o zwrocenie uwagi na ten temat.

Nyhariel
    Konto usunięte
    + jest tutaj jeszcze propozycja nowego rankingu, dosyc sensownego, kazdy bylby zadowolony i problem rozwiazany.

misiopysio
    Konto usunięte
    Chaos to ty nie przesadzaj, do medalu za PVP starcza czasami mniej niz 300 a za PVP mniej niz 100.
    Po prostu okres waznosci tej "aktywnosci jest dosc krótki" a jak się ma juz troche powazniejszy rank to w niektórych przedziałach leveli cięzko o przeciwnika z którym mozna walczyć o rank i który chce walczyć o rank a nie kazdy ma czas siedziec po kilka godzin dziennie przy kompie i ganiać innych po mapie.

pozdrawiam

misiopysio
    Konto usunięte
    za auto mniej niz 100 oczywiscie

Nyhariel
    Konto usunięte
    To i tak nie wazne. Propozycja odrzucona, mozna zamknac.

Administrator
    Moje propozycje, które zapewne nie wzbudzą entuzjazmu (ale i tak kiedyś je wypróbujemy - szczególnie nr1 ):

1) Gracze z medalami bronią swojej pozycji na arenie (automatyczny zapis).
    2) Gracze nieaktywni wracają na listę ranku, ale udowadniają, że nadal zasługują na daną pozycję broniąc jej na arenie (automatyczny zapis). Po rozegraniu walki na arenie automatyczny zapis jest anulowany (na kolejne kilka dni nieaktywności), o ile nie należymy jednocześnie do czołówki medalowej.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Dobre, dobre, narzekaniem na brak walk już się nie wywiną

Cytat Napisał Tomi Zobacz post
    Moje propozycje, które zapewne nie wzbudzą entuzjazmu (ale i tak kiedyś je wypróbujemy - szczególnie nr1 ):

1) Gracze z medalami bronią swojej pozycji na arenie (automatyczny zapis).
    2) Gracze nieaktywni wracają na listę ranku, ale udowadniają, że nadal zasługują na daną pozycję broniąc jej na arenie (automatyczny zapis). Po rozegraniu walki na arenie automatyczny zapis jest anulowany (na kolejne kilka dni nieaktywności), o ile nie należymy jednocześnie do czołówki medalowej.
    Byleby mogli atakowac tylko Ci co są w naszym przedziale ,bo takie coś by mi nie dało odchodzic od kompa

Kaumashi
    Konto usunięte
    Nie takie dobre..
    Jak ktoś będzie w top 3 i będzie chciał expić to lipa bo co chwile walka...

Użytkownik Avatar ReveL
    Cytat Napisał Faireunreve Zobacz post
    Nie takie dobre..
    Jak ktoś będzie w top 3 i będzie chciał expić to lipa bo co chwile walka...
    i dobrze ;> nie no ale nie co chwila
    Ziółek

Coni
    Konto usunięte
    Na 20lvl mam tylko jednego aktywnego gracza który jest w moim przedziale i on nie chce walczyć.
    Więc co robić w takiej sytuacji? Nie mam jak zdobyć ranku by być na liście (już od dawna).
    Ostatnio edytowane przez Coni ; 12-01-2012 o 19:11 Powód: literówka

Użytkownik Avatar Chaos
    Cytat Napisał Rylai Zobacz post
    Na 20lvl mam tylko jednego aktywnego gracza który jest w moim przedziale i on nie chce walczyć.
    Więc co robić w takiej sytuacji? Nie mam jak zdobyć ranku by być na liście (już od dawna).
    Wbij wyższy lv...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia