Strona 55 z 1159 PierwszyPierwszy ... 5455354555657651051555551055 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 825 z 17381

Temat: [ Pytania ]

Kolega Dresa
    Konto usunięte
    tak, zdejmując ją, ale wtedy nie będziesz mógł używać co Ci szkodzi , że się dalej nabije?

Fringe
    Konto usunięte
    bo nabijam gem bierności a tam trzeba duuużo ap

Ap otrzymaywane za potwory nie dzieli się , każde zaklęcie otrzymuje tyle za walke ile wyświetla się w wyniku walki

Fringe
    Konto usunięte
    aha to dzięki,myślałem że się dzieli ;p to niech się nabija ^^

Darko
    Konto usunięte
    Podczas przelewu...
    co się dzieje z osobą, która oddawała ranking/złoto etc. etc. (bo ta po drugiej stronie chyba ma perma)?

Montenik
    Konto usunięte
    Jeżeli ogień to wróg lodu, ziemia to wróg wiatru to pocisk magiczny czego jest wrogiem?

pocisk magiczny przyjaźni się ze wszystkimi

Wiadomka
    Konto usunięte
    Pocisk magiczny jest wrogiem dużych obrażeń

emiel
    Konto usunięte
    co oznacza zużycie jakiegoś przedmiotu? np różdżka mroku +2 na aukcji jedna ma zużycie 100% druga 0%

i jeszcze jedno pytanie jak dokładnie wygląda licytacja w tej grze? jeśli licytuję przedmiot i zostanę przebity to kasa mi wraca czy ją tracę?
    Ostatnio edytowane przez emiel ; 02-01-2012 o 13:42

Wiadomka
    Konto usunięte
    zużycie, jak nazwa mówi, oznacza, że nie nadaje się do dalszego użytku bo jest zużyta

Użytkownik Avatar Kolnay
    Jeżeli ma zużycie 100% to musisz naprawić ją u kowala, a jeżeli mniej to możesz jej nadal używać

emiel
    Konto usunięte
    a możecie mi jeszcze powiedzieć jak wygląda sprawa licytacji? jeśli licytuję przedmiot i zostanę przebity to kasa mi wraca czy ją tracę?

Użytkownik Avatar Chaos
    oczywiście że kasa wraca do Ciebie
    [SIGPIC][/SIGPIC]

TeraMisiu
    Konto usunięte
    Cytat Napisał emiel Zobacz post
    co oznacza zużycie jakiegoś przedmiotu? np różdżka mroku +2 na aukcji jedna ma zużycie 100% druga 0%
    Cytat Napisał Wiadomka Zobacz post
    zużycie, jak nazwa mówi, oznacza, że nie nadaje się do dalszego użytku bo jest zużyta
    Cytat Napisał Kolnay Zobacz post
    Jeżeli ma zużycie 100% to musisz naprawić ją u kowala, a jeżeli mniej to możesz jej nadal używać
    Coś tu chyba nie tak.

Według mojej wiedzy:
    Przedmiot zużyty w 100% w dalszym ciągu nadaje się do użytku i nie ma bezwzględnej konieczności naprawy u kowala.
    Po prostu zużycie 100% powoduje utratę wszystkich bonusów jakie miał przedmiot z plusem.
    Innymi słowy po zużyciu 100% przedmiot z plusem ma statystyki takie jak przedmiot bez plusa.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Cytat Napisał TeraMisiu Zobacz post
    Coś tu chyba nie tak.

Według mojej wiedzy:
    Przedmiot zużyty w 100% w dalszym ciągu nadaje się do użytku i nie ma bezwzględnej konieczności naprawy u kowala.
    Po prostu zużycie 100% powoduje utratę wszystkich bonusów jakie miał przedmiot z plusem.
    Innymi słowy po zużyciu 100% przedmiot z plusem ma statystyki takie jak przedmiot bez plusa.
    Tak - dokladnie.

Uprawnienia