dzięki, ale coś ci powiem, nigdy nie jest za mocne, może być za słabe
dzięki, ale coś ci powiem, nigdy nie jest za mocne, może być za słabe
Nie o Twojej pisałem -.-
ale to ja się pytam, o moją zdolność Leczenie MP, Mega Leczenie MP
W między czasie dam dodatkową zdolność
Zmiana:
Poziom 110* 130** 150*** 170**** 200***** limit użyć zwiększa się o 1 wraz z gwiazdką
Limit użyć dla pierwszej gwiazdki: 1
Tury: 20
Mp: 300
Działanie (gdy przeciwnik rzuci na siebie): Dając negatywny status, zamiast negatywnego, dajesz jego przeciwieństwo, pozytywny status o odwrotnym działaniu
NP. Zatrucie- Regeneracja Spowolnienie - Przyśpieszenie
Gdy nie ma dany status przeciwieństwa dajesz go sobie.
Gdy chcesz dać sobie pozytywny status, dajesz jego przeciwieństwo sobie (przykłady na górze)
Gdy chcesz dać sobie pozytywny status, który nie ma przeciwieństwa dajesz go przeciwnikowi.
też proszę o kometarze
Ostatnio edytowane przez lcs ; 28-12-2011 o 14:20
Tak ? TO ja mam ciekawą zdolność , totalne zniszczenie , zabija wszystkich przeciwników, komentujcie !!
A już na poważnie to tak , leczenie many kosztem hp , racze jnie jest za dobre , nie lepiej użyć potka many ? Co innego Mega Mana , np Koszt 100MP a leczy każdemu (używającemu też ) powiedzmy 50 pkt many * ilość many do użycia/leczonej jest na 40 lvl )
A twojej najnowszej zdolności za bardzo nie ogarnąłem. Chodzi o to , że mamy tązamiane na sobie , to jak dostaniemy np z Trującego pocisku , to siądzie na nas rege ? Jeśli tak , to to by było nawet ciekawe. Ty masz zamianę a przeciwnik na ciebie regeneracje, ale z tymi statusami , które nie mają odwrotności to już chyba przekombinowane , ale zamieszanie by było ;p
To z mega maną mogło by się nazywać oddanie ducha czy jakoś tak. W skrócie: zabija Twoją postać i uzupełnia żyjącym sprzymierzeńcom manę.
jak masz na sobie, to jak przeciwnik rzuci na ciebie negatywny status z przeciwieństwem to poleci na ciebie przeciwieństwo
jak masz na sobie, to jak przeciwnik rzuci na ciebie negatywny status bez przeciwieństwa to poleci na niego
jak masz na sobie, to jak przeciwnik rzuci na siebie pozytywny status z przeciwieństwem to siądzie na niego pzeciwnieństwo\
jak masz na sobie, to jak przeciwnik rzuci na siebie pozytywny status bez przeciwieństwa, poleci na ciebie
nieimplementowalne
Nowa zdolność: Oszczędzenie
Poziom 75
Mp: 175
Info: Atak przeciwnika, po którym przechodzi on na twoją stronę z 50% maksymalnego hp
Minus( dostaje najwięcej dropu przeciwnik ze zdolnośći)
Limit:1
Dla drużyn:1
60% szansy trafienia
Druga zdolność: Multi ogień, wiatr, lód , ziemia, pocisk magiczny ( użył multi ognia thanarg w dolinie enny (potyczka z rapsem) )
Działa jak burza błyskawic, nie jak multi atak.
Poziom: 100
Mp: 350
Siła: Ogień 3 5*
proszę o komentarze
Ostatnio edytowane przez lcs ; 28-12-2011 o 16:07
Regeneracja
Poziom: 55
Ilość Użyć: 2
Ilość Gwiazdek: 3
Info: Nadaje status Regeneracja na 6-8 tur.
Klątwa Maga
Poziom: 60
Limit użyć: 1
Info: Nadaje statusy Oślepienie, Zatrucie, Pomylenie na 4-5 tur
Klątwa Wojownika
Poziom: 60
Limit użyć: 1
Info: Nadaje statusy Klątwa, Zatrucie, Pomylenie na 4-5 tur
Wybuch Many
Poziom: 65
Limit Użyć: 1
Info: Zadaje tyle obrażeń ile obecnie ma many przeciwnik dzieląc tą liczbę przez 6-10.
Klątwa Zła:
Nadaje statusy: Klątwa (bez limitu tur), Paraliż na 10 tur, Zatrucie na 10 tur, Zombie na 10 tur, ale wszystkim z drużyny sojuszniczej zostaje 10 hp
Dowód że nie jest słabe:
1. ja używam tego
2. mamy 10 hp.
3.pewien przzeciwnik używa runy magii
4. jeden z naszych daje mega leczenie
5. drugi daje ożywienie
6. koleś który został ożywiony daje mmega leczenie
7. zdejmują sobie zatrucie
8. miksy 3 życia pod wpływem zombie
9. wszyscy giną
lub:
7. zdejmują sobie zombie
8. rzucamy jeszcze raz i przedłużamy te statusy.
9. gracze pozostali używają misktur życia 3
10 oni giną
lub:
7. zdejmują klątwe
8. miksy życia 3 pod wpływem zombie
9 giną
Limit użyć 4
Z przedmiotów to dodał bym:
Surowica
Leczy 30%hp i zdejmuje status zatrucie
Mikstura Maga:
Zdejmuje wszystkie negatywne statusy.
Z zdolności to:
Uzdrowienie:leczy 50%hp i zdejmuje statusy zatrucie i zombi. Limit 2 użycia
Konsekracja:Bronie zadają 10% większe obrażenia ale celność spada o 15%. 1 użycie czas trwania 5 tur.
Temat: Propozycje nowych zdolności.Z przedmiotów to dodał bym:
Surowica
Leczy 30%hp i zdejmuje status zatrucie
Ale w sumie mi tematu o przedmiotach nowych też brakuje.
Racja bo przedmiotów też brakuje.
Świetny przedmiot by był, tylko w MF nie ma czegoś takiego jak 30% HP, musiałbyś określić to. Najbardziej by pasowało chyba jakby to było 400 HP i zdejmujący zatrucie - świetny na PvP, w walkach z kobrą czy wampirami - jednocześnie leczący niewielką ilość hp i zdejmujący zatrucie. Poziom tylko musiałby być ustalony gdzieś na 30 dopiero, bo gracze z niższych poziomów mieliby łatwiej z bossami jakby zaczęli to wykorzystywać
.