Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 46 do 60 z 71

Temat: Przemyślenia nad zmianami

Atabi
    Konto usunięte
    Polecam adminowi zamknąć ten temat, założę nowy i będę kontynuował swoje przemyślenia. Zamknąć, albo wyczyścić.

Człowieku, ależ ty jesteś irytujący! W żadnym punkcie nie wychwalałem margonem jak ty domowniku podkreślałeś byle jaki atut mfo. Ja wymieniałem fakty.

Flower
    Konto usunięte
    Kiedys w v2 bylo po 1,5k online

Atabi
    Konto usunięte
    no to blisko 40% sie pomyliłem, nieistotne.

Nyhariel
    Konto usunięte
    Wychwalasz margonem caly czas, podziwiasz. Ciagle piszesz o ich zarobkach, rekordach osob online, wczesniej o tym, ze mfo od nich cos zapozycza, chociaz pozniej musiales ustapic, jak dowiedziales sie, ze mfo bylo pierwsze. Wiem, potrafie byc irytujacy kiedy mam racje.

Doktor Lewatywa
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Atabi Zobacz post
    no to blisko 40% sie pomyliłem, nieistotne.
    Po raz kolejny udowadniasz jak dużo wiesz o mfo. No, ale to "nieistotne"

Atabi
    Konto usunięte
    Racje? Daj mi jakikolwiek mój cytat, gdzie wychwalam margonem, wtedy zwróce honor.

Atabi
    Konto usunięte
    Cytat Napisał Antybristler Zobacz post
    Po raz kolejny udowadniasz jak dużo wiesz o mfo. No, ale to "nieistotne"
    Sad story, tylko bierz pod uwage to (wiem, nie mogłeś wiedzieć) przy ilu produkcjach tak naprawdę działałem

Jezuuu po pierwsze przestań pisać co chwilę jakieś angielskie zwroty , bo mi się dżoana pojawia przed oczyma , u get it, bro ?

Po drugie nie wiem czy wiesz , ale twórcy mfo robią tę grę "dodatkowo " , że tak się wyrażę. Normalnie pracują , mają swoje życie , więc ciężko jest zrobić , nawet to co robili , przez ten okres czasu, jeśli ma się do wykorzystania kilka godzin po pracy.

Po trzecie straciłeś w mych oczach ( pewnie cię to nic nie interesuję , ale chce ci coś uświadomić ). Pierwszy post , no to "pacze" i myślę , pewnie jakiś poukładany koleś , pisze zwięźle, normalnie ( nie chodzi mi o te twoje "niezwykłe" pomysły , tylko o styl wypowiedzi). I z postu na post coraz gorzej , przekleństwa , zwyzywanie pisanie czegokolwiek i nie poparcie tego argumentami. I ty mówisz , że to źle , że tu są młodzi gracze ? Przecież powinieneś się z nimi doskonale dogadać Więc , nie wskazuj u każdego , kto ma inne zdanie niż ty , ułomności , bo tylko pokazujesz swoją ułomność. Aha i jeszcze coś , nie pisz , że ktoś nie rozumie twoich postów , bo po 1 nie są to jakieś mega trudne do ogarnięcia pomysły , a po 2 jeśli ktoś odpowiada na twój pomysł ,podając stosowne argumenty , to znacyz , że przeczytał tekst ze zrozumieniem.

Potrafisz wymyślić doskonałą fabułę liniową w kilka dni ? Jesteś kimś więcej niż zwykłym szarakiem po technikum , z innym kierunkiem niż programowanie ? umiesz skopiować gotowy silnik ? Jesteś 100% nołlajfem ( wnioskuję po 200+ lvl w margo ) ? Zrób własną grę w miesiąc , i zostań prawdziwym miliarderem, "like a bill gates"

Nyhariel
    Konto usunięte
    Nawiąże jedynie do rejestracji w ciągu dnia. Ok samemu podkreślasz o sukcesie autorów margonem, niewiele sie rejestruje w ciągu dnia, fakt, ale za to ile osób online na JEDNYM serwerze, jest oszałamiająca, porównaj sobie to, z maks było prawdopodobnie 900osób na v2 online
    To raz - osoby online, o ktorych napisalem.
    Ok fanboje już wychodze, ale wam wyjaśnie jeszcze kilka-jak widać- zbyt trudnych spraw dla pojęcia fanów mfo. Jakość graczy w mfo a margonem haha, człowieku, wejdź do margonem a od razu zobaczysz różnice pomiędzy plebsem tu a tam, nie wspominająć o dojrzałych graczach, biją was o kilka pokoleń. Ok widze, a popatrz ile czasu trwa wasze mfo1, a margonem. Dziwne jest to, fanboje, że margonem w kilka miesięcy miało kilka razy większa ilość graczy niż te mfo.
    @up o jakich hasłach? Nie rozumiem
    Napiszę kawałek początka fabuły, dla urozmaicenia fabuły nieliniowej, ale to jutro, bo nie jestem u siebie.

( I don't care bro. Co z tego, że margonem nawet jeżeli jest podróbką tego żałosnego mfo, jak osiągneli komercyjny sukces, a to. To nic nie osiągnęło i nie osiągnie bo po prostu brak sprytu i inteligencji twórcom?

O Co ci chodzi z wyzywaniem? Lol! Poczytaj wszystkie posty raz, dwa, przemyśl je pięć razy, przeczytaj raz jeszcze a później przeproś, bye bye.
    Dwa - o spolecznosci, o tym akurat zapomnialem wspomniec.

Jasne, cool story. Chętnie wróciłbym do margonem, pracowałem jako map i quest maker, ale znudziło mnie to. Pokaże wam jutro próbkę mojej fabuły

Chciałem dopomóc, ale hejterzy, tacy jak wy, są zbyt głupi by to pojąć. Nie myślałem przed tym, jak się dowiedziałem, że mfo jest dużo, tak, dużo starsze od margonem, ale twórcy tej gry nadal nic nie osiągneli, a daje sobię rękę uciąć, że muszą dopłacać z własnej kieszeni za wykupiony serwer, bo zyski na razie jak wcześniej wspomniałem- są żałosne

Nie wychwalam, wymieniam fakty, u get it? Czy tego nie pojąłeś od pierwszego mojego postu? Ja zwyzywałem, no to cool story, ale to Ty napisałeś, że gra jest w beta testach, byłem pewien, że juz od dłuższego czasu to znieśli, bo żadnej nowinki o tym nie ma, myślałem, że testy się zaczęły od czerwca, a ktoś mnie poprawił, że od kwietnia. No i oświeć mnie, domowniku, o czym to świadczy? O nieudolności twórców? No raczej.
    Trzy - zarobki + wmawianie, ze tworcy mfo nic nie osiagneli.

Poza tym, nawet jeżeli zaczerpnęła od tej 'gry' to jak widać margonem jest dużo bardziej uniwersalne, mobalne NO I PRZEDE WSZYSTKIM POPULARNE, więc where's the problem? A przypomnijmy koledze- MFO jest starsze o aż dwa lata, aż o dwa
    Cztery - Sukces margonem.

W sumie nie wiem, po co to robilem, prawie kazdy Twoj post to oczernianie tworcow mfo i samej gry, a wychwalanie margonem.
    Ostatnio edytowane przez Nyhariel ; 26-12-2011 o 19:54

Atabi
    Konto usunięte
    @Up
    Jeżeli to jest wychwalanie, to powodzenia w przyszłości, powodzenia. Nic mi nie udowodniłeś, rozmyślałem nad moim postem na temat społeczności, jednak stwierdziłem, że nie wychwalam, jednak stwierdzam. Tak imho twórcy margonem osiągneli coś więcej niz mfo, ale to nie jest istotne w tym momencie, ponieważ who care's? Nie, nie oczerniam, na początku starałem się pomóc jakkolwiek próbowałem, jednak otworzyliście mi oczy z następnymi postami, że byćmoze nie jest ot nic nie warte, lecz trudniejsze niż sądziłem

@beliar
    Nie jestem w stanie stworzyć silniku, w 100% zakodowanego w kilka dni, bo mam inny kierunek na studiach. Wiesz, angielskie zwroty wywodzą się z tego, że studiuje i mieszkam w Anglii już kilka dobrych lat. Przekleństwa, każdy, nawet najbardziej ułożony człowiek ich używa, może ponieś każdego od czasu do czasu, osobiście uważam, że raz przeklnąłem, czy dwa w moich postach to nic nadzwyczajnego. Tym bardziej, że zrobiłem to pod wpływem mojej irytacji.
    Ostatnio edytowane przez Atabi ; 26-12-2011 o 19:58

Jasne, cool story. Chętnie wróciłbym do margonem, pracowałem jako map i quest maker, ale znudziło mnie to. Pokaże wam jutro próbkę mojej fabuły
    W margonem pracowałeś jako QM i MM? Ciekawe. Coś nie wierzę. Jak możesz to pokaż jakąś przykładową mapkę jaką zrobiłeś (najlepiej jakąś dużą).

Wracając: może przestaniecie się kłócić (też się kłóciłem? ) i zaczniecie pisać rozmyślenia na temat pierwszego postu?

Pisałeś gdzieś , że ktośw trakcie technikum na innym kierunku potrafiłby taki silnik zrobić korzystając z pierwowzoru. A ty jesteś na studiach i nie umiesz ? Ojć. Rozumiem przeklinać w prawdziwym życiu , tam się można unieść emocjonalnie, ale no proszę cię przed kompem ?

Atabi
    Konto usunięte
    @Beliar
    Tak, ale ja wybrałem kierunek w secondary school na grafikę komputerową, a nie na szersze kodowanie.
    Cóż, bywa.
    Pokazałbym Ci kilka, no nie dużo bo jako MM nie pracowałem zawiele, ale skąd będziesz miał pewność, ze akurat ja to zrobiłem?

Atabi , ale ty wspomniałeś , że nawet ktoś o innym kierunku potrafiłby to zrobić ; )

Atabi
    Konto usunięte
    Nie, napisałem, że osoba, o danym, odpowiednim kierunku już na którymś roku technikum potrafi zrobić silnik. Jeżeli znajdziesz mi cytat, że tka napisałem, to zwróce honor

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia