Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: Aspekty genderowe slubu w majfantazi - event walentynki

Aspekty genderowe slubu w majfantazi - event walentynki

Czesc,
    Odnosze wrazenie ze mamy do czynienia ze skrajnie niespójnym wymiarem slubu..
    Z jednej strony w swiecie poganskim udziela nam go klecha (najpewniej protestancki, bo tytułujemy go ^Wielebny^, z drugiej jest dostępny tylko dla postaci przeciwnych plciowo.
    Ale kurde - wystarczy wydać 50mf na tranzycję i jest mozliwy slub homoseksualny jak ta lala
    Chcialbym powiedzieć, że dyskryminacja osob (jak by to przecietny duchowny chrzesicjanski ujął: kochających inaczej na rzecz zboczenców co się za baby przebierają) jest skrajnie niepedagogiczna i sprawia, ze czlowiek zatraca wszelkie aksjomaty moralne, ktore pozwalają mu na godne bytowanie w spoleczenstwie. Takie ujęcie sprawy jest z jednej strony homofobiczne, a z drugiej strony sprawia ze duchowny musi zapierac sie wartosci chrzescijanskich i udzielać ślubu (w mysl esencjonalnej filozofii) postaciom ktore poddaly się dobrowolnemu okaleczeniu!
    Proponuję:
    1. Dodać USC w ktorym mozliwe bylyby trans- i homo- sluby
    2.odebrac mozliwosc trans-ślubu u duchownego chrzescijanskiego
    W innym wypadku gra pozostanie z jednej strony bluzniercza, a z drugiej homofobiczna
    A tak to i wilk syty i owca cala
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Cooliak
    boze wez ty w koncu wyjdz z domu
    dobra reprezentacja mfo xdd
    25.01.2026 23:11
    Dovavkhin: Kaidan królem kaidan panem cooliak oddanym fanem

Użytkownik Avatar musaraj
    O, już mamy przełom stycznia i lutego w My Fantasy Online

Użytkownik
    Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    yapping (skróciłem wam bo nie ma co czytać; przypis redakcji)
    Proponuję:
    1. Usuń się
    2.odebrać ci dostęp do forum
    W innym wypadku forum będzie z jednej strony zaśmiecone, a z drugiej pełne idiotyzmów
    A tak to w końcu spokój
    Sygnatura

Rownouprawnienie malzenskie to są bardzo istotne sprawy dla osob ktore chca byc rownouprawnione malzensko
    Dla mnie na szczescie nie, bo nie chce byc gejem, bo facetom to tylko wóda za 800+ i decyzja prokreacyjna w glowie
    Ew dragi
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Nazwa:  Screenshot_20260201-103724.Zdjęcia_2.jpeg
Wyświetleń: 57
Rozmiar:  131.4 KB

Doprawdy nikogo ten temat nie obchodzi i myślę że na tym wpisie powinien się zakończyć bo nie ma co tego kontynuować
    Sygnatura

Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post

Doprawdy nikogo ten temat nie obchodzi i myślę że na tym wpisie powinien się zakończyć bo nie ma co tego kontynuować
    To typowy mechanizm wypierania trudnych tematów społecznych. Uciszanie dyskursu o kondycji moralnej NPC to pierwszy krok do cenzury, adminofaszyzmu i bezprawia w świecie gry. Proszę nie cenzurować debaty, gdy ważą się losy tożsamości mniejszości seksualnych i religijnych autorytetów!
    Cześć zbóje

Użytkownik
    Cytat Napisał Mistrzunio Zobacz post

Reluwa, myślałem ze ponizej pewnego poziomu nie da się zejść. Gustaw jednak nie przestaje zaskakiwać.
    Pozdrawiam Kaidana, Kamillo, Antheriona, Dovavkhiniego, Saturas.

@Tomi czemu wasz redaktor regularnie postuje dziwne rzeczy polityczne oraz niezwiązane z grą w każdym możliwym temacie??

mysle ze po pierwszym razie powinien degrada dostac albo jak nawalony pisal (czyli standardowo). jak chcecie rownouprawnienia to dajcie tez mu perma za posta pozdro

- - - - - - - - - -

Rownouprawnienie malzenskie to są bardzo istotne sprawy dla osob ktore chca byc rownouprawnione malzensko
    Dla mnie na szczescie nie, bo nie chce byc gejem, bo facetom to tylko wóda za 800+ i decyzja prokreacyjna w glowie
    Ew dragi
    Co drugi post piszesz o czymś czym się podniecasz jak przeciętny dojrzewający 15 latek który zrozumiał minimum polityki i się tym na forum chwali tylko że to gra dla dzieci o biciu powtorów z 50iq xdd ja ci stary wspolczuje ze twoja jedyna rozrywka to jest sluchanie opery, pisanie na forum/lurkowanie i ewentualny kontakt z jakąś młodzieżówką polityczną bo to jest gwarant.

nie zycze ci nic zle..
    ale tym bardziej ci nie zycze dobrze komuchu

- - - - - - - - - -

To typowy mechanizm wypierania trudnych tematów społecznych. Uciszanie dyskursu o kondycji moralnej NPC to pierwszy krok do cenzury, adminofaszyzmu i bezprawia w świecie gry. Proszę nie cenzurować debaty, gdy ważą się losy tożsamości mniejszości seksualnych i religijnych autorytetów!
    Ty chyba masz jakis mechanizm wypychania faktow o tym jaka jestes osoba wsrod naszego spoleczenstwa oraz prywatnie. chcesz to ci przypomne
    Nazwa:  tenor.gif
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  549.9 KB
    Ostatnio edytowane przez Cooliak ; Dzisiaj o 15:34

Co drugi post piszesz o czymś czym się podniecasz jak przeciętny dojrzewający 15 latek który zrozumiał minimum polityki i się tym na forum chwali tylko że to gra dla dzieci o biciu powtorów z 50iq xdd ja ci stary wspolczuje ze twoja jedyna rozrywka to jest sluchanie opery, pisanie na forum/lurkowanie i ewentualny kontakt z jakąś młodzieżówką polityczną bo to jest gwarant.
    ja poza jednym znajomym co jest w MW i jezdzi na libacje z Fideszem w Budapeszcie to nie mam zadnych kontaktów z mlodziezowkami politycznymi
    a moją ulubioną rozrywką to jest teraz gra w szachy.
    Ty chyba masz jakis mechanizm wypychania faktow o tym jaka jestes osoba wsrod naszego spoleczenstwa oraz prywatnie. chcesz to ci przypomne
    nie, to nie jestem ja
    Cześć zbóje

a moją ulubioną rozrywką to jest teraz gra w szachy.
    to cie chyba zmiotło z planszy bratku

Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    to cie chyba zmiotło z planszy bratku
    Ostatnio edytowane przez Polski Polak PL ; Dzisiaj o 17:57

Uprawnienia