Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Banshee [UNIKAT]

Użytkownik Avatar Cooliak

Banshee [UNIKAT] do sprawdzenia

Opis: Spalona na stosie za odprawianie czarnej magii, ludzie z południa zabrali jej ciało i wszystko co posiadała, zakopali ją głęboko w skale, w grobowcu tak ciemnym że nigdy nie wyjdzie na jaw.
    Dojście do bossa od najbliższego miasta
    Używane ataki, zdolności oraz przedmioty
    Przygotowanie do walki
    Taktyki i wskazówki
    Możliwy Loot
    Ostatnio edytowane przez Cooliak ; 27-11-2025 o 22:41
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    źle zlinkowana pancerna ofensywa https://mfo3.pl/view/ab/556

Cytat Napisał Luxferre Zobacz post
    banshee nie trzeba leczyc na poczatku walki, dowod: https://mfo3.pl/r/b63370a55
    co prawda walka ledwo wygrana, ale z jakiegos powodu nie dala tutaj zapobiegliwosci
    Wręcz przestrzegam tego.

witam prosze o weryfikacje tematu pozdro

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    witam prosze o weryfikacje tematu pozdro
    jednak trzeba jej zbić (nieznany mi) HP% ponieważ inaczej używa zdolności Zapobiegliwość. To samo dotyczy walk drużynowych aczkolwiek tam HP% jest większy aczkolwiek dzieli się on na obie profesje np. Mag zbija 20%HP MAX Woj zbija 20%HP MAX i powinno być ok (przykład nie znam liczb)
    To chcesz weryfikować?

@DOWN

Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    A skąd mam pozyskać te informacje? Bo na pewno nie będę tego sprawdzać na próbach i błędach xD Z resztą wszystko jest chyba ok bo nikt nic nie pisał
    Nikt ci nie każe, ale bez tego info poradnik nie jest kompletny.
    Ostatnio edytowane przez Clover ; 27-11-2025 o 02:45

Darujcie sobie kłótnie. Poradnik zostanie przeniesiony, kiedy zostanie uzupełniony o potrzebne informacje. Bez nich - nie.
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    Darujcie sobie kłótnie. Poradnik zostanie przeniesiony, kiedy zostanie uzupełniony o potrzebne informacje. Bez nich - nie.
    To mi wyznacz te info bo ci nie czytam w myślach misiu. Bo nie rozumiem czemu poradnik z którego ludzie korzystają nie może zostać przeniesiony z jednego folderu do drugiego xdd (pozdrawiam osoby ktore powaznie mysla ze przez to ze brakuje 5% to ktos nie ubije[trzeba miec 0iq])

Użytkownik
    Według mnie w poradniku przydałoby się kilka zmian. Typu podlinkować dojście oraz wszystkie zdolności,których używa. Dla estetyki można także dodać grafikę w uzbrojeniu.To wszystko generalnie mogą zrobić także redaktorzy.
    Te konkretne wartości bym już darował, uzupełni się jak komuś będzie się chciało to odkryć albo ktoś z dostępem do testowego to sprawdzi.
    Ostatnio edytowane przez Suczek ; Dzisiaj o 01:09

Cytat Napisał Suczek Zobacz post
    Według mnie w poradniku przydałoby się kilka zmian. Typu podlinkować dojście oraz wszystkie zdolności,których używa. Dla estetyki można także dodać grafikę w uzbrojeniu.To wszystko generalnie mogą zrobić także redaktorzy.
    Te konkretne wartości bym już darował, uzupełni się jak komuś będzie się chciało to odkryć albo ktoś z dostępem do testowego to sprawdzi.
    No też w taki sposób myślałem bo też nie dawno był upek który trochę zmienił a słyszałem nie dawno że np. Rój ma nową zdole a se leży jako oficjalny poradnik a ja nic nie wiem xD

Uprawnienia