Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 19

Temat: Bn2025

Bn2025

No to dyskutujemy o nowym ewenemencie fajne te nowe osoagniecia, nie moge sie doczekac az ich zrobie
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Pustka
    Według mnie śliskanie się 500 razy na lodzie to za mało, na spokojnie każdy może 2 000 zrobić podczas eventu, a nawet więcej

Użytkownik Avatar fufcio
    czy juz nigdy nie bdzie darmowego resetu

Użytkownik
    Cytat Napisał fufcio Zobacz post
    czy juz nigdy nie bdzie darmowego resetu
    Przecież co roku darmowy reset jest w okolicy Bożego Narodzenia,więc w tym roku będzie podobnie

Użytkownik Avatar Cooliak
    acha to trzeba 2 lata robic osiagniecia + przy farcie stojac dropnac useless item a na koniec lazic bez sensu w jednym miejscu? fani osiagniec i fabularniacy macie te swoje osiagniecia które chcieliście xD nie wiem czego wy się spodziewaliście oprócz kontentu dla dzieci
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Cytat Napisał Cooliak Zobacz post
    acha to trzeba 2 lata robic osiagniecia + przy farcie stojac dropnac useless item a na koniec lazic bez sensu w jednym miejscu? fani osiagniec i fabularniacy macie te swoje osiagniecia które chcieliście xD nie wiem czego wy się spodziewaliście oprócz kontentu dla dzieci
    Oprocz contentu dla dzieci spodziewalem sie twojego lamentu.
    Jaki jest temat tegotocznej petycji?
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar fufcio
    Cytat Napisał Nasciturus Zobacz post
    Nazwa:  Screenshot_1.png
Wyświetleń: 308
Rozmiar:  117.3 KB

Użytkownik
    Jak to jest z tym ślizganiem bo na pewno 500 nie zrobiłem i mi zaliczylo a nawet nie miałem komunikatu na to może tam jest 50 ?

Użytkownik
    Co to znaczy, że trzeba otworzyć 5 upominków? W tym osiągnięciu specjalnym? Tych w drugiej części eventu, co się daje komuś w prezencie?

Użytkownik Avatar Cooliak
    spoko chociaz nie dostosowywuje sie do kolegow alkoholem a potem wypisuje do ludzi i na forum losowe znaki xd redaktor tester btw
    czekam na lepe za prowo Xd
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik
    No to dyskutujemy o nowym ewenemencie fajne te nowe osoagniecia, nie moge sie doczekac az ich zrobie
    faktycznie mega te osiagniecia, tylko pogratulowac za tak srogie aktualizacje

Użytkownik Avatar Pustka
    Osiągniecia jak i cały album są ważne, bo dają satysfakcje i przyjemność z ich zbierania, a jak coś daje przyjemność w grze to znaczy, że spełnia swoją rolę. A jeżeli ktoś jest wyjątkiem i nie czuję przyjemności z nich to nie dlatego, że album jest zły i głupi, a dlatego, bo wy jesteście po prostu wyjątkiem

Użytkownik
    Ciekawy jestem jaka różnica będzie za osiągnięcie za dyktando i za bicie jego.
    Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Ciekawy jestem jaka różnica będzie za osiągnięcie za dyktando i za bicie jego.
    Tylko przepada szansa na kartę

Jaka była nagroda końcowa za kalendarz adwentowy? Kolega pyta, czy warto odrobić stracony kluczyk.

Uprawnienia