Ktoś ma rozpiskę jaskiń, do tego laboratorium tempusa ? Bo z tego co zauważyłem u innych są groty a u mnie żeby szukać jaskinie więc pytam czy jest jakaś rozpiska jaskiń ?
Nie ma w tym evencie darmowego resetu statystyk? W zeszłym roku był.
Czy żetonowa loteria u mistrza areny jest skalibrowana na 100 poziom i pobieranie 100 żetonów?
Dostanie Chitynowej różdżki, bawolego płaszcza, czapki łowcy, czy plemiennej buławy, lub gemu cytryn/topaz, lub 75 kamyków/run. Wydaje się średnioopłacalne. Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.
Po to się czeka na event i ma być "wyjątkowy" żeby przynosił zyski a nie straty?
Mogę zaprosić do dyskusji.
Zaproszenie przyjęte.Mogę zaprosić do dyskusji.
To źle Ci się wydaje, loterie z zasady działają na korzyść organizatora, a tylko jakaś część szczęśliwców wychodzi na niej na +, i tak też było w poprzednich miastach, np. w Nordii jedną z atrakcyjniejszych rzeczy jaką można było z niej dostać było Doładowanie, ale zazwyczaj było się na niej w plecy. Na evencie masz też np. Losy na loterię I-VII, gdzie I-VI są kompletnie nieopłacalne, a losy VII mimo o wiele większej opłacalności od sześciu poprzednich również raczej Ci się nie zwrócą.Wydaje mi się że ta loteria ma działać na naszą korzyść, a nie że jeszcze mamy być na minusie.
Nikt nie każe wydawać żetów na loterię żetonową. Można wydać np. na kucie, a najprawdopodobniej za 3 tygodnie będzie obniżka na ilość zużywanych żetów (a przynajmniej tak było przez ostatnie lata). Na evencie masz też inne, bardzo opłacalne aktywności jak np. codzienne robienie WG/ortografii. Żety możesz również wydawać na odno3/4, ich ceny są teraz astronomicznie drogie.Po to się czeka na event i ma być "wyjątkowy" żeby przynosił zyski a nie straty?
Ostatnio edytowane przez Amaski ; 01-12-2025 o 11:49
Ile mniej więcej się respi grinch?
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
wsm to czemu is nie ma? nwm co tu testowac chyba ze znowu sa slabe zmiany z grupowaniem sie i cos znowu pod monopol
Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%