https://mfo3.pl/r/b2bb7a345
czy ja źle walczę z Banshee?
Jak łowić szczupaki, żeby mieć jak najwięcej szczupaków?
Trzeba NP wyczekiwać z wędką czy od razu brać i w jakiej pogodzie?
Dlaczego za każdym razem musi być jakaś wojna o globale? Przyznam szczerze zmarnowałem około 200+ mf na reset stat i atrowanie i próbowałem kogoś zawołać to ludzie mnie olali, bo nie chcą mnie bić poprzez, że robiłem z siebie wroga kiedyś. Weźcie wyluzujcie się. Już mnie zaczyna irytować w tej grze, że zawsze muszę być wykluczony. Czuję jest strasznie rozczarowany jak ludzie mnie traktują.
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
Nie doprecyzowalem pytania dlaczego co każde nowe miasto jest taka sama kłótnia o każdego globala? W devos takich rzeczy nie było xd
Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.
Czy tylko w samych grotach w tych poprzednich miast może się znajdować laboratorium tempusa ? Czy w podziemiach, tunelach też może się znajdować laboratorium tempusa ?
Z tego co się orientuję, to jeżeli masz napisane o grotach to mogą być to mapy, które w nazwie mają tylko grota. Ale ręki sobie za to uciąć nie dam.
- - - - - - - - - -
Skąd można pozyskać Pierścienie Specjalisty? Chodzi mi o odnawialne źródła, a nie jakieś jednorazowe skrzynki.
Zakładam, że skorupy żółwia (i pewnie sklep za żetony) ale czy jest może jeszcze gdzieś do tego dostęp?