Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem propozycji?

Głosujących
33. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

33 100.00%
  • Nie

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: Ograniczenie zużycia mikstur - event świąteczny / Wredny Gremlin

Użytkownik Avatar Platynowy

Ograniczenie zużycia mikstur - event świąteczny / Wredny Gremlin

Proponuję powielić pomysł zastosowany na evencie wakacyjnym w kontekście braku zużywania mikstur/mikstur specjalnych podczas walki ze strzygą do X prób.

Wredny Gremlin jest również dosyć wymagającym przeciwnikiem a tutaj dochodzi jeszcze RNG, które w tych walkach ma olbrzymie znaczenie.

Dodatkowo będziemy mieli pierwszy raz skalowanie poziomu trudności do 100 p. więc tym bardziej można byłoby to uwzględnić i ujednolicić.

Wydaje mi się, że zmiana nie jakoś bardzo wymagająca technicznie a czas wydaje się jeszcze odpowiedni - bowiem pozostało 2 tyg. do rozpoczęcia eventu.

Zapraszam do dyskusji.

Za, nigdy nie biłem gremlina właśnie przez wysokie koszty losowych prób. W tym roku chciałbym spróbować a darmowa walka z pewnością by mnie do tego zmotywowała.

Użytkownik
    Zdecydowanie na tak, nigdy nie lubiałem tego manualic, ze względu na trudność walki i randomowych statusów.
    Pozdrawiam Cooliaka, Hydreia, Borsuka, Hopkiego, Bartolome, Eresmel, Fusie, Karoxusa, Maajke, Dralera.

Tester
    Chociaż sam bym za tym był, to wątpię by zostało to dodane, gdyż istnieje alternatywa w postaci dyktanda, bicie WG jest opcjonalne do codziennego otwierania drzwi.

Za, chociaż może zabieramy się za problem od złej strony i to mikstury specjale są zbyt drogie i trudno dostępne?

Walcząc po upku, w 2-3 miesiące zużyłem zapas, który zbierało się przez... lata.

Zauważyłem też pewną dziwną rzecz, że najbardziej brakuje mikstur odnowienia 3. Wygląda na to jakby dropiła z mniejszej ilości minibossów niż inne odnówki. Chyba tylko z Garudy jest, jeśli się nie mylę. Proponuję dorzucić ją do dropa Jaszczurowi, Bogini, Nixxly, Lavosowi i gdzie tam jeszcze brakuje. Na większą ilość mikstur skupienia/mobilek też bym się nie obraził
    Żółwie tańczą jak szalone...

Użytkownik Avatar GalaxyPL
    Od lat odpuszczam go dla dyktanda, bo nie stac mnie na tyle melisy, wiec poniekad mnie to nie dotyczy.
    Jak najbardziej nie widze problemu, aby cos takiego wprowadzic.

Cytat Napisał Bartolome Zobacz post
    Ps. Przywroxcie anlnimowe prezenty
    Z automatycznym banem 7 dni za wyzwiska? Jestem na tak.
    Ostatnio edytowane przez GalaxyPL ; 20-11-2025 o 21:05

Użytkownik
    Jest to mi totalnie bez znaxzenia. Raczej bede robil dyktando bo karte juz mam
    Z racji ze moze to zapoczatkowac jakiea wieksze zmiany na tym piekielnie nudnym i zmudnym evencie to jestem na tak.

Ps. Przywroxcie anlnimowe prezenty

Uprawnienia