Zobacz wyniki ankiety: Jestem na

Głosujących
40. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

33 82.50%
  • Nie

7 17.50%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 55 z 55

Temat: Zmiana systemu naliczania osiągnięć

Użytkownik Avatar Lucy Gray
    IMO problemem jest losowanie.
    Jeśli losowanie ma zostać, to propozycja zwiększenia ilości do pożeracza, ale każdy w walce dostaje +1
    Jeśli losowanie zostatnie usunięte, to obecna ilość jest dobra, przeciętny gracz może w przeciągu 4-5 lat nabić pożeracz(a wydaję mi się, że tyle lat Tomi deklarował, że będzie trzeba maksymalnie czasu na jedno osiągnięcie).
    https://discord.gg/TEPXex4Upd <---- NAJLEPSZY SERWER DISCORD

Użytkownik Avatar JeGGeRr
    Cytat Napisał Lucy Gray Zobacz post
    IMO problemem jest losowanie.
    Jeśli losowanie ma zostać, to propozycja zwiększenia ilości do pożeracza, ale każdy w walce dostaje +1
    Jeśli losowanie zostatnie usunięte, to obecna ilość jest dobra, przeciętny gracz może w przeciągu 4-5 lat nabić pożeracz(a wydaję mi się, że tyle lat Tomi deklarował, że będzie trzeba maksymalnie czasu na jedno osiągnięcie).
    Bez problemowo było z botami losowanie przeszkadza
    Jesteśmy inni więc nie porównuj nas do nikogo

Użytkownik Avatar LeGenDar
    To bym jeszcze poprosił o zmniejszenie progu osiągnięcia kobaltu i kryształów północy, za dużo tego. Kryształy trzeba zbieracy250 dni a kobalt 300(dzień w dzień) gdzie teraz kryształki zbierzemy w 200 a nawet jajka i kokosy w 150
    Ostatnio edytowane przez LeGenDar ; Wczoraj o 11:12

Cytat Napisał LeGenDar Zobacz post
    To bym jeszcze poprosił o zmniejszenie progu osiągnięcia kobaltu i kryształów północy, za dużo tego. Kryształy trzeba zbieracy250 dni a kobalt 300(dzień w dzień) gdzie teraz kryształki zbierzemy w 200 a nawet jajka i kokosy w 150
    Albo jeśli nie w tę stronę to niech chociaż kobalt respi się na wszystkich dostępnych spotach.
    Żółwie tańczą jak szalone...

O o o o to ja bym jeszcze chciał zbieranie automatyczne po wejściu na mapę

Użytkownik Avatar musaraj
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...87-specjalnych

Użytkownik Avatar LeGenDar
    Za duża zmiana, lepiej by było 4000 kryształów i 2000 kobaltu. Było by taaak samo jak jest teraz a nawet bym się pokusił o 1500 kobaltu bo ma dużo miejsc respu jak jajka :x

Użytkownik Avatar RaZoR
    Ja bym poszedl krok dalej i dal kazdemu osiagniecia tak se nie bedzie poszkodowanych

Użytkownik Avatar Alvi
    Cytat Napisał RaZoR Zobacz post
    Ja bym poszedl krok dalej i dal kazdemu osiagniecia tak se nie bedzie poszkodowanych
    mysle ze rownowartosc 5zl czyli laczna wartosc zetonow za wszystkie osiagniecia nie wplynie na rozgrywke wiekszosci graczy

Cytat Napisał Alvi Zobacz post
    mysle ze rownowartosc 5zl czyli laczna wartosc zetonow za wszystkie osiagniecia nie wplynie na rozgrywke wiekszosci graczy
    Jak byśmy mieli osiągnięcia za MF to by nie było tego postu
    Ostatnio edytowane przez JeGGeRr ; Dzisiaj o 00:16

Uprawnienia