Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 46 do 51 z 51

Temat: Turniej manualny 100lvl+

Użytkownik Avatar Cooliak
    Czyli tak w skrócie to gracze nie chcą 4fun ani rzeczy pod fabułę. Ludzie po coś to eq kują i liczą na rywalizację.
    A no i tak swoją drogą jak już widać ile kontrowersji przynosi turniej to proponuje wyciągnąć z tego wnioski.
    Pozdrawiam Bonus do Dropa 100%

Użytkownik Avatar musaraj
    Jak dla mnie problem z turniejem jest taki, że może i jest organizowany pod egidą administracji, ale to wciąż jest turniej od graczy. Gdzie są oficjalne turnieje?

Cytat Napisał musaraj Zobacz post
    Jak dla mnie problem z turniejem jest taki, że może i jest organizowany pod egidą administracji, ale to wciąż jest turniej od graczy. Gdzie są oficjalne turnieje?
    W trakcie tworzenia i w najbliższych planach:
    https://forum.mfo3.pl/showthread.php...C5%BCsze-plany
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik
    Jeśli dostanę bana, co jest możliwe. To napiszę co tu zrobię.

Użytkownik
    Cytat Napisał Kamillo Zobacz post
    Jeśli dostanę bana, co jest możliwe. To napiszę co tu zrobię.
    To w końcu ty wyzywales fuśka? Bo ja juz sie pogubiłem kto ma dostać bana według ciebie

Użytkownik
    Cytat Napisał Alvi Zobacz post
    Jak nagrody w postaci 1000 zetonow i 100mf maja zachecac do wziecia udzialu jesli nie 4fun? 1000 zetonow to 5 rolek jednego itemka, gdzie sredni koszt wykucia jednego itemu +7/8 oscyluje pomiedzy 10-20k zetonow a to tylko 1 item, 1000 zetonow to 100 odnowek jednego typu u mistrza areny czyli zapewneinie 1 mikstury na kilka dni walk pvp, 100mf to jakies 5% wydanych mf na samo wbicie levela przez graczy predentujacych do zwyciestwa, pomijam ze niektorzy wydali ponad 5k zl na zetony zeby ledwo wyjsc z grupy
    A ten nowy itemek? jakis szrot pod exp, ktory totalnie nie obchodzi ludzi ktorzy ptoencjalnie moga wygrac turniej
    Jesli turniej mialby zachecac nagrodami a nie tylko powalczeniem sobie to powinny te nagrody byc sensowne czyli pewnie zwiekszone 10krotnie aby ktos powiedzial „wow!” zamiast „no zawalcze sobie jak bede mial czas”
    Pozdrawiam irenka spoko ze turniej sie odbywa ale nie mowmy ze nagrody o wartosci 50zl w dzisiejszych czasach to cos co kogokolwiek obchodzi

Taka sama tresc posta moze sie tyczyc rowniez igrzysk smierci/kg gdzie ludzie przychodza powalczyc 4fun a nie dla nagrody w postaci 20mf(10zl) dla 1 osoby z 4 osobowej druzyny
    Warto dodać, że koszt wytworzenia +7/8 jest niewspółmiernie wysoki w porównaniu z późniejszą ceną ewentualnej sprzedaży danego uzbrojenia.

Uprawnienia