Denol już zapowiedział zmiany ale nie miałem czasu się wcześniej odnieść a więc,
Różdżki są naprawdę fajne ale:
a) Potępionych jest kompletnie nie grywalna, naprawdę nie widzę żadnego zastosowania dla niej jeżeli miałbym już grać typowo pod to aby wojownik chybiał o wiele lepszym wyborem będzie Bagienna.
b) Statusów trudno wykorzystać i martwi mnie to gdyż ta różdżka ma naprawdę potencjał.
c) Zaklinacza również wydaje się być naprawdę fajna ale jej samej nie widziałem od końcówki maja więc nie wiem jak z jej siłą na tą chwile ale wydaje mi się że jest to 2 najsłabsza różdżka zaraz za Potępionych.
W Devos problemem Czarciej była Pajęcza która zawsze była lepszym wyborem, pomijając TVT bo tam głównie grała Czarcia ( chyba że źle pamiętam i ktoś może mnie poprawić )
Co do Bagiennej zgadzam się, Auto-Status tutaj dużo robi zwłaszcza Bariera która blokuje pewne zagrania na początku,
po nerfie który zapowiedział denol będzie mocą wyrównana do tej zbrojki z Nordi czyli nadal silna ale nie przegięta ( chociaż i tak 99% walk raczej będzie w niej )
Bronie woja są okej ale mają ten sam problem co bronie woja z Nordi.
A tutaj się trochę zgodzę trochę nie,
Buława oraz Miecz są fajne ale reszta? absolutnie nie uważam że wyszły lepiej, topór to po prostu kolejna broń wojownika z ''esencją'' atrybytu maga a włócznia to kontra na woja i to wszystko , rękawice jedynie również wydają się fajne ale nie grywalne na 100.