Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o propozycjach?

Głosujących
9. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem za pierwszym punktem propozycji!

0 0%
  • Jestem za drugim punktem propozycji!

1 11.11%
  • Jestem za dwoma propozycjami!

1 11.11%
  • Nie mam zdania.

1 11.11%
  • Nie jestem za żadną propozycją..

6 66.67%
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Tytuły za osiągnięcia-wykonane aktywności oraz osiągnięcia za walki pvp do albumu.

Użytkownik Avatar Fang

Pomysł Tytuły za osiągnięcia-wykonane aktywności oraz osiągnięcia za walki pvp do albumu.

Tak jak w tytule tematu, chciałbym wnieść pomysł dotyczący tytułów które będą wyświetlane pod nickiem naszej postaci w profilu jak i w tabeli po nakierowaniu na postać.

Przykładnym tytułem mógłby być Pogromca Wilków -> za pokonanie konkretnej ilości wilków itd. Także za osiągnięcia w walce pvp jak np. Mistrz Areny.
    Kolekcjoner za np 75-95% uzupełnionego albumu czy tytuł Pogromcy Potworów za pokonanie większych ilości każdego rodzaju mobka.

Drugim punktem propozycji są osiągnięcia za walki na arenie, pvp. Ponieważ są osiągnięcia za eventy, pokonania mobów, jakieś aktywności, to tylko w mojej ocenie brakuje tych związanych z pvp.
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Są osiągnięcia za Pvp - początkujący rycerz itp.
    Chyba, że chcesz osiągnięć za liczbę wygranych z jakimś graczem - np. Pogromca Denola
    Cześć zbóje

Mądrość Stalina, rzeka szeroka, w ciężkich turbinach przetacza wody, płynąc wysiewa pszenicę w tundrach, zalesia stepy, stawia ogrody.

Użytkownik Avatar Fang
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Chyba, że chcesz osiągnięć za liczbę wygranych z jakimś graczem - np. Pogromca Denola
    żeby było to rozbudowane ^^
    A to ci historia.
    To moja misja i sens życia. By odmieniać wszystko na lepsze. ~ Asgalon
    Odrodzenie Black Legion

Użytkownik Avatar Stara Gwardia
    Cytat Napisał violetta valery Zobacz post
    są osiągnięcia za pvp - początkujący rycerz itp.
    Chyba, że chcesz osiągnięć za liczbę wygranych z jakimś graczem - np. Pogromca denola
    jasne ze chce; tak poza tematem trochę, ale nawiązując jako ze już są osiągnięcia do walk - może wybór jednego osiągnięcia, które by się wyświetlało po najechaniu na postać myszką, razem z nickiem i druzyną. niektóre są ciężkie do zrobienia, niektóre mają fajne nazwy, więc można by to jakoś wyeksponować.
    Ostatnio edytowane przez Stara Gwardia ; 11-08-2025 o 20:19

Użytkownik Avatar Karoxus
    Czemu ostatnim czasem każda z propozycji jest dodaniem jakiś osiągnięć specjalnych, eventowych etc? Gry MMORPG (czyt. MFO3 albo jej odpowiednik również na m) nie są jakimś klaserem gdzie się wkleja liście czy znaczki pocztowe.
    Polecam rozmowy oraz dyskusje z Fusią, Elrondem, Emilowatym, Bartolome, Denolem, Terrorem, Czervikiem, Karoxusem oraz innymi poksami. Aż fajnie z wami na jakimś temat totalnie dogadać się

Użytkownik Avatar Absolute
    Cytat Napisał Violetta Valery Zobacz post
    Są ale tylko za bójki i pojedynki. Warto by dodać te same osiągnięcia za walki na arenie. Co więcej, osiagnieć tych nie ma w albumie, a co za tym idzie nie liczą się one do rankingu "Album: Osiągnięcia". Osobiście uważam, ze wszystkie osiągnięcia pvp powinny być rankingowe.
    To offend a weak man, tell him the truth.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Stara Gwardia Zobacz post
    jasne ze chce; tak poza tematem trochę, ale nawiązując jako ze już są osiągnięcia do walk - może wybór jednego osiągnięcia, które by się wyświetlało po najechaniu na postać myszką, razem z nickiem i druzyną. niektóre są ciężkie do zrobienia, niektóre mają fajne nazwy, więc można by to jakoś wyeksponować.
    To jest wsm całkiem przyjemny pomysł, obecnie te osiągnięcia są gdzieś tam schowane, nikt w to nie zagląda nawet. Takie zbieranie tytułów związanych z osiągnięciami by dodałoby jakiegoś sensu zbieraniu tych rzadkich.
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

IMO może być. Coś podobnego dodali do LoLa jakiś już czas temu i dla mnie nie robi to większej różnicy. Chyba, że ten tytuł jest dwuznaczny - wtedy kozak.

Użytkownik Avatar Pustka
    Cytat Napisał Fang Zobacz post
    Drugim punktem propozycji są osiągnięcia za walki na arenie, pvp. Ponieważ są osiągnięcia za eventy, pokonania mobów, jakieś aktywności, to tylko w mojej ocenie brakuje tych związanych z pvp.
    Walki z graczami nie powinny nigdy być do niczego wymagane, a zwłaszcza do Albumu, niech pozostanie osobną atrakcją, która jest opłacalna, ale w życiu nie obowiązkowa.

Użytkownik Avatar Clover
    Cytat Napisał Pustka Zobacz post
    Walki z graczami nie powinny nigdy być do niczego wymagane, a zwłaszcza do Albumu, niech pozostanie osobną atrakcją, która jest opłacalna, ale w życiu nie obowiązkowa.
    albo zrobić dwa albumy, album pve i album pvp
    Jesteś takim mistrzem PvE, że nawet sam Sir Tristam cię nie rusza? Kliknij tutaj, by zobaczyć wyzwanie przygotowane specjalnie dla takich jak ty! Sam twórca Tristama aprobuje to wyzwanie!

Uprawnienia